ANNONS

det börjar ta sig

/
Ett nytt inlägg då från mig!
kan inte bara vara tyst efter alla kommentarer,men samtidigt skall jag inte bry mig alls utan fortsätta om mitt liv, så som ja gjorde förut, det är trots allt därför jag har en blogg!.
Men vill bara skriva några rader om att jag bryr mej inte någonting om allt skit ja får, FATTA DE KOMMER INTE FUNKA ,ni kan skriva hur ful ja e, hur mycket ja gör bort mig,osv. men det spelar ingen roll, ja tar inte åt mig. utan jag kommer fortsätta i min egen takt o väg, o de vänner ja har nu ,klarar jag mig bra med, behöver inte ha hela jävla världen som tycker om mig. jag e nöjd som jar har det, och om ni ska klaga så är de er ni är fel på, varför lägga sig i mitt liv om jag inte bryr mig ett skit om ert?
 aja, en annan sa till mig att jag var en "bra förebild" som tog åt mig skit så bra, men vafan jag är illa tvungen? ska ja bara lägga mej ner o ta allt? nej tyvärr, jag är inte sån!.

så, nu ska ja börja skriva som vanligt 😀
Det har varit en bra vecka en så länge, i måndags hade ja lång lunch så ja mötte marcel och åt lunch me honom på Ginos coffee, det var jätte mysigt, speciellt eftersom Anna kom förbi sen 🙂
Tisdagen tror jag att ja träffade nåra vänner och fikade me, jätte trevligt 🙂
Onsdagen så mådde ja sådär halv taskigt så jag var hemma hela dagen, kan va rätt skönt o vila upp sig ibland lr hur?:) skulle även åkt till bertorp där, en skola i täby för att se linus spela, men de blev inte av:(
Egentligen hade jag velat vara hemma hela torsdagen,idag me. men eftersom min Bästis Anna fyller 16 år idag :D:D, så ville jag in o gratta henne 🙂
efter en timmas pass av salsadansande i skolan 🙂
så iaf kl 4 mötte jag vännerna o såklart anna, sedan gick vi o firade henne på baresso, fast riktigt firade blir såklart i helgen 🙂
Idag kl 18 skulle det även vara öppet hus på Jensen Norra, och eftersom ja skulle vilja gå där, så ville ja såklart dit!, fick me mej marcel,måns,elin,jakob o tobbe 🙂 de var iaf intressant ,tror att ja vill gå där 🙂
ngn som har andra bra förslag?:)
Sedan sa ja hejdå till marcel för han åker till Norge under helgen,OH NO 🙁 kommer sakna han så.älskar dig!. snart har vi vart tillsammans 100 dagar 🙂

En lustig grej jag har märkt e när man åker tunnelbana, om man stirrar på en person väldigt länge märker man att man lägger märke till ngt konstigt hos den personen, idag var de tex att en kille gäspade otroligt ofta, o en annan kille försökte sträcka ut sin tunga så mycke. Det absoluta tråkiga är när personen kommer på att man tittar på den, är att den slutar hålla på me de den gör. minkonstiga grej som ja tror att andra lägger märke till är väl speciellt att ja själv börjar skratta för mej själv eftersom ja har sett va de andra gör lr så e de nog de att ja alltid ska försöka läsa de den andra läser, och de e enormt irreterande, ngn som känner igen sej?. Iaf så är tunnelbanan underskattad, det händer alltid ngt skumt när man åker den, även fast man gör de varje dag, flera ggr om. eller så är de bara jag som e skum som lägger märke till allt. vem vet?:)

hmm helg snart då, imorgon faktiskt :), på fredagen ska ja nog bara ta de lungt natt fika lr ngt 🙂 fats på lördag blir de fest, för annas skull ju 🙂 vi ska sova hos axel då lr hur anna ?:D.

hmm pappa åker utomlands på lördag, han ringde mig idag. de börjar ta sej. han förstår snart va han har gjort för fel. skönt.
Är det sant att en föräldrar aldrig slutar älska än, vad en vad man har gjort för fel?, hoppas så. om en kompis till mej som ja stod riktigt nära skulle göra ngt riktigt hemskt, tex att döda ngn, skulle ja inte lämna den, utan bara hjälpa till o gräva ner den c(= haha 😀 så mycket älskar ja mina vänner 😀

ÄLSK

54
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00