Höstlov honey!

Söndag idag, altså höstlovets sista dag, betyder skola imorgon.
De har varit ett väldigt bra lov med väldigt mycke mys och fest 🙂 och lite tråkigheter dock..

Lovet började med fredagen där vi påddls var på fest i Bromma, helt okej, synd att den spårade ut, sov iaf hos min älskade Marcel sen.

Lördagen var det SBN (sthlmbynight) där ja,jessica och julia bl a var sbn babes! festen var helt okej ,lite mycke folk men att stå där på scenen var sjukt kul 🙂

Söndagen hade ja fått utegånsförbud för pappa tyckte att ja aldrig va hemma så kvällen där, var ja bara hemma o pysslade om  mej själv, rätt länge sen så de va väldigt mysigt 🙂 synd att ja missade GG bara men men , ja behöver inte vara med på allt 😉

Måndagen var en sjukt mysigt dag me alla påddls o killar 🙂 först åt vi på taco bar (:P) sedan gick vi till kungsan och åkte skridskor ,haha förlåt att ja skrattade åt barnen som ramla ,men men ja fick igen sen när ja ramlade med huvet före, lr rättare sagt alla vi ramlade, nice picture 😉 sedan tog vi myspys promenad till Gamla stan där vi stannade och köpte polkagrisar, ur mysigt 🙂 sedan satte vi oss vid vattnet och sedan gick vi och fikade 🙂

Tisdagen var min o marcels mysdag så efter ett obligatoriskt eftermiddags fika med påddlarna så hyrde ja o marcel en film och köpte smågodis o hade mys hela kvällen :), oförglömligt !  ÄLSKAR DEJ!

Onsdagen så var de club heaven som gällde,eftersom ägarna hade sagt att ja kunde ta me lite folk gratis 🙂 men innan var de möte med Poshette där vi planerade kommande fest :), kommer bli sjukt kul förhandsboka hos mej nu! 🙂
Efter mer fikande så åkte vi hem till Jessica och gjrode oss ordning, sedan åkte vi dit till mondo mötte killarna, gick vip och tog plats på scen 🙂
än en gång var de sjukt kul o ja hade en egen liten fanclub under mej haha älskar att stå på scenen 🙂 åter påddles igen 🙂 nästa gång blir vi gltiter flickor :). PÅDDLES ON STAGE = HETT 😉
haha just de! eftersom de inte går att röka där inne så fick min ena kill kompis panik så han frågar Elin om han kan följa me på tjejtoan så de kan röka där, såklart säger tjejerna där inne "tyvärr bara killar får va här" Elin som e så smart säger " men vi ska bara ha sex" o då svarar resten av folket där " ja men då e de lugnt! haha smart 😉 aja sjukt rolig kväll och mysnatt hos marcel sen 🙂

 

Torsdagen skulle ja och marcel vara barnvakt åt marcels pappas barn som hade kommit till sverige från norge ett tag. och först som sagtså var ja sjukt nervös när ja skulle träffa hans pappa, och ja som i vanliga fall är väldigt pratsam blev helt knäpptyst och helt röd om kinderna, usch!
Iaf så är hans syskon som är 5,3 o 1 år HELVILDA + att de pratar norska, och tror ni att lilla blondinbella förstår va de säger? haha ne knappast ;P iaf så försöker ja va snäll o sätta mej o rita me dem men de ska bara rita ngt som de kallar "oväder o knivar" (?) fråga mej inte.. Men de va iaf välsigt söta syskon, och de va rätt kul , men tufft! så ja har kommit på att småbarnsföräöldrar e de coolaste som finns, ja orkade knappt nåra timmar, suck! 🙂

Fredagen så var de Täbyfest fast i vasastan nära mej, altså me täbyfolk som ja lärde känna för länge sen 🙂 de va väldigt roligt 🙂 lyckad fest 🙂 hah ja o anna kastar kakor,, och när vi dränkter Nisse med parfym, du verkligen stank sötnos :), sedan blev de snabb fylle mat på donken vid odenplan vid 1 sedan gick ja o Flis hem till mej i mitt rosa rum o sov 🙂

Lördag var var en väldigt jobbig kväll ang  nissehlm 🙁 tur att du mår bra nu iaf!

Söndag så möter vi folket på svampen vid 3 idag och pratade genom gårdagen, nisse kommer förbi o får en stor kram av alla 🙁 sedan gick vi till maddes o fikade ett tag.

hmm de va mitt lov.. lite sjukt men kul 🙂 som alltid.
Många frågar va Påddls är för ngt o de e bara ett blont gäng sällskap. namnet kommer ifrån att hej pådd e typ som" hej snygging" så påddles = snyggingar 🙂

aja skola nu då ,får de hur de blir me omständigheterna..

ALL KÄRLEK FRÅN ISABELLA 🙂

  1. Oniss skriver:

    Unknown can be undeniably like me. Occasionally steady I have planned in shtook doing it.

  2. But now I arrange upon to believe that the whole area is an enigma, a mild puzzle that is made disagreeable by our own mad bid to spell out it as yet it had an underlying truth.

  3. But in the present climate I arrange upon to assume trust to that the whole people is an enigma, a benign enigma that is made evil via our own mad try to spell out it as yet it had an underlying truth.

  4. But now I arrange befall to believe that the predominantly people is an enigma, a benign puzzle that is made disagreeable by our own irate bid to elucidate it as yet it had an underlying truth.

  5. Oakley skriver:

    And you in the long run be paid to a consensus, where you turn someone on a nous of what in effect ought to be done, and then they give it to me and then I draw it. I average draw it in the sentiment, the philosophical sense.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..