ANNONS

Min födelsedag :D

/

ojojoj vilken bra födelsedag ja fick! 🙂 världens bästa faktiskt
och de har ja att tacka många för! framför allt Siia och Ashe,Club legend ägarna, sedan Micke för L1 ,för champangen och tårtan!, sedan alla min tjejvänner och killkompisar! och även de som bara grattade mej, TACK 🙂

Hmm fredagen började med att ja fick frukost på sängen och sedan kom matilda och bea  förbi min tråkiga prao och hämtade mej på lunchen då vi åt en födelsedags lunch:) mysmysmys. sedan vid 3 så mötte ja siia ,ashe o micke vid svampen och sålde lite biljetter sedan rusade ja hem i full fart och hoppade in duschen för halv 6 skulle jag möta anna vids st eriksplans tunnelbana, sedan åkte vi till emelie  i bromma dä alla tjejer va, där gjorde vi oss iordning och åt middag och ja öppnade min paket! och gissa va man får som 15 årning? jo juste en dildo, leopardfärgad dessutom ;)haha får se va marcelsäger om den  mohaah:Dsolberg och Cj kom oxådit 🙂 och vid halv 8 åkte ja o anna till universitetet och gick till sthlm lounge eftersom vi skulle ju va bar tjejer på porrfesten 🙂


där mötte vi även glitterflickorna och sedan tog vi alla lite champange var! 🙂


alla gjorde sej iordning (bilder finns på PA) och vi lärde oss kassan, sedan vid halv 10 körde allt igång och ja o anna o lea serverade o sedan när mina vänner kom hjälpte ja dem in, inga av mina vänner ska behöva stå i kö ;).


De va fullt drag där inne o vi hade jätte kul ,vi stod på "lilla scenen" lr kanten vid dj båset o dansade, sedan vid halv 12 ropade anna ut grattis till blondinbella 😀 o alla hurrade,400pers 😀


sedan tog ja mikrofonen o sa att alla som va inbjudna tillvippen av mej skulle komma o äta tårta nu 🙂


och även en tillkompis till mejhade bakat kladdkaka, TACK <3 🙂


festen pågick och lyxpiraya kom dit o fotade, och vioch glittertjejerna gick runt och minglande, men sedan började ja må as dåligt ,mådde jätte illa, hade druckit för mycke, och smart som ja e tror bara att de e huvudverk så ja går o tar två panodil, och glömmer sedan de och tar två till, så nu hade ja även överdoserat deså ja svimmade i ena trapphuset där, men som tur så hjälpte ville mej sen! o några andra tack ! 🙂

när klockan var runt 2 så spårade den ut lite, polisen kom och ja fick förklara varför alla vi var klädda som vi var 😉 men men de gick nog bra men siia och ashe för sjukt stressade, ja fick ta hand om de i kön, men sedan skulle festen avslutas, fast oj va kul vi hade haft :D:D
när alla hade gått,så var vi några kvar o bara pratade , alla var så trötta, men glada 🙂
efter att ha hjälpt till lite så kom ja och anna o madde iväg vid halv 4 på natten och tog tunnelbannan, då ja mådde ännu sämre, iaf så tog vi oss till skanstull sa hejdå till madde och gick hem till Anna och somnade som stockar med verk i fötterna efter allt dansande 🙂

kl 12 vaknade vi och åt en stor frukost sedan efter lite skvaller på pa ,sedanhittade vi smurfhits skivan och larvig som ja e (även fast nyss fyllda 15 år;P) så kunde ja varje text på låtarna :D:D

vid fem åkte ja hem till mamma och firade mej me släkten där! urmysigt 🙂 och nu på söndagen var ja ute och åt med pappa o min familj här 🙂 MASSA PRESENTER:D haha :):)

fast vet ni va de bästa är?:)
imorgon kommer marcel hem! 🙂 ska sova där då 🙂 får ta igen en veckas mys, så de blir nog ingen sömn imorgon natt ;P

happ ska dra mej till sängs snart, ska vänta på resten av legend bilderna bara 🙂 o just de! nya clubben poshette ska startas, där ja kommer att vara med på ett hörn 😉
och imorgon börjar ja praoa på cafe creme får se hur de blir

so long! / always blondinbella 😀 <3<3

17
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00