ANNONS

Orientering!

/
suck suck suck och åter suck!
idag hade vi orientering ja som vanligtvis är väldigt duktig på de klantade till de rejält, konstigt va? 😛
ja,sandra och carro startade först i vår klass från början gick de jätte bra men när vi kommer till den ena så bara vänder allting. vi tappade bort oss helt o kontrollen var omöjlig att hitta.
då började ja direkt tänka på den där telia reklamen då killen springer runt och letar medan tjejern sitter me en nål i beredskap. tyvärr så hade ja ingen nål me mej. annars hade ja direkt ringt upp ngn kille i min klass 😛 iaf så frågar vi såna där svettiga-hurtiga-gubbar om hjälp för de borde ju iaf veta vart de springer men NEJ.
Sedan kommer vi på att lilla ja har gått o letat efter sjön i lilljansskogen som inte finns. de va bara ja som trodde att de blå på kartan va vatten men istället va de sumpmark.. suck…
vi kommer iaf in sist i mål och får en fin ironisk applåd… jippie!
sedan åkte ja hem o gjorde mej i ordning och sålde lite biljetter och sedan åkte hem till marcel och myste och åt middag, förlåt för att ja luddade ner hela din säng me min tröja, som du inte ens tål 🙁 haha 😀
men men ja älskar dej iaf 🙂

efter de kom ja precis lagom hem till pappas och mitt favorit program " stockholm live" (tyvärr)
de är ett ståuppkomikerprogram. idag var de väldigt kul men de va rätt mycke billiga skämt som" kineser kollar alltid snett på folk". en sak som ja la märke till är att de dåliga komikerna alltid tar upp sex. visst sex är kul och ett säkert kort, men såå uttjatat. lr när en tjock komiker gör narr över sej själv. JO TACK VI VET ATT DU E FET.
en annan sak som ja har märkt är att va program och reklam påverkar oss mycke som längre upp där ja tog upp telia reklamen. men iaf idag så kollade ja och pappa lite på "du blir vad du äter" ett program om feta människor, iaf så pratade ena personen om att den åt för mycket glass, och vipps som var ställde pappa undan sin goda ben&jerrys glass och gick och hällde ut den, sedan frågade han mej om han hade gått upp i vikt. stackars pappa.

ja påverkas oxå mycket av tv o tidningar och sånt. men de gör nog alla. som imorgon tex: så ska ja på matildas (som fyller år idag) porrmiddag. hmm vilken klädsel ska ja ha? de första som dyker upp i huvet är filmen bridget jones dagbok när hon har en svart korsett och kaninöron. bara för de ska ja se likadan ut.
kul att åka i den klädelsen i tunnelbanan. lr att komma hem till marcel sen till hans mamma i dem kläderna. iof så hade ja liknande  på mej första gången ja va hemma hos honom
hon måste verkligen tycka att ja går på konstiga middagar..

imorgon ska ja till tandläkaren, och vet ni hur ja vet de?
jo genom sms från dem. får ni era tandläkartider i smsform?
nja de va ju inte direkt " tja blondis,du har tid hos tandis imorgon ,btw glöm inte att borsta nötterna;)"
men ändå, känner mej som en gammal grinig gubbe som inte vet va teknisk utveckling är för ngt.
tandläkarn.. för mej är de ett jobbigt ord eftersom ja har sån extrem skräck, får lustgas varje gång, rätt skönt faktiskt att "flyga iväg" lite. för när man är så borta så slipper man ligga o titta in i tandläkarens snoriga näsborrar, yes!.  egentligen vill ja byta tid, imorgon kl 8! 😐 har ju sovmorgon till 10 🙁
men men ska inte skjuta upp saker , lr hur marcel? ;P

aja ska kila nu. skriver mer om den kommande helgen sen! 🙂
pöss

19
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00