ANNONS

hmm första inlägget :)

/
hejsan!
Är jag efter på ngt sätt, lr är bloggen ny? hmm aja, nu har ja iaf hittat hit så då kan ja lika gärna börja skriva ner allt som händer i mitt liv, de e ganska praktiskt egentligen eftersom de e så tråkgit att glömma bort.
ja har faktiskt inte tänkt att skriva ner allt om mej o vem ja e, för de här e min blogg och om du inte känner mej lr förstår va den handlar om kanske de inte är meningen att du ska göra de heller 🙂

idag har iaf vart en sjukt stressig men rolig dag, dagen började me att ja vaknade jätte sjuk och helst av allt ville ligga kvar i min nya säng, men såklart så fick ja gå upp eftersom de va nåra viktigt lektioner ja inte fick missa.
som en zombie gick ja me tunga steg till vasareal, och la märke till att ja va 30 min förtidig, suck.

skoltimmarna gick och vi fick håltimma de 3 sista lektionerna ,yes! :), ja gick hem o la mej en stund o sov o msn nördade mej lite, samtidigt så ringer ashe mej (ena ägaren från Club Legend) och säger att de måste byta datum på den kommande porrfesten där ja ska stå i baren, festen ska bytas till den 21a oktober, som är min födelsedag! så han lovade att han skulle fira mej där :D. de jobbiga är att vi ska på en mini klassresa den fredagen så nu måste ja få hela klassen att byta datum, hmm men de ska nog gå…

Sedan ringde Axel mej o ville ha sina beyond biljetter, samtidigt ringde max o daniel mej o ville möta mej på svampen o bara prata lite, så ja fick skynda mej till 2ans buss o åka ner, usch va stressad ja va.
sedan mötte ja dem o kajsa,matilda o julia :), sedan sålde ja lite biljetter till beyond och porrfesten.
sedan kom felicisa och då gick vi alla o fikade på vårt stammis café maddes istället.
Efter de åkte ja hem till kajsa på lidingö och åt middag, mysigt de va :), och sedan åkte vi tillbaka igen och mötte min pojkvänn marcel och hennes kille ville :), där träffade vi även Linda och en arg Natha:( sedan kom även juret förbi 🙂
sedan blev de så kallt , och ja som e små sjuk, ville egentligen hem o bara mysa, så de har ja väl gjort nu efter 🙂

Imorgon blir de nog en liknande dag , med biljettförsäljning och kvällsfik !

ska kolla klart på desperate houswifes nu, I be back!

62
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00