Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

 1. Hej jag gör ett skolarbete med blogg och jag valde att skriva om dig 😛 hehe ^^

  Jag har lite frågor som jag inte hittar kan du kanske hjälpa mig?

  Hur började dom blogga?
  Vad är kännetäknet om bloggerskan?
  Hur mycket kännar de?
  Hur många läser värje dag?
  Hur uppdaterar de sin blogg?
  Hur/vad anser du om blogg ock hur tror du att framtiden ser ut?

 2. Ida skriver:

  Såg på twitter att du bloggat i 7,5 år och jag kan inte förstå det.. att det har gått så lång tid. Kunde du ens gissa hur framgångsrik du skulle bli när du öppnade denna blogg? Du är en inspirationskälla. All lycka till dig Isabella, Kram.

 3. 777 skriver:

  😀 😀 😀 😀

 4. tjah jag heter martin och kommer från göteborg jag undra bara är det inte jobbigt att uppdatera hela tiden lixom:P alla i hela världen kan läsa om ditt privatliv så jag förstår mig inte på dte här me bloggar men de är sköj att du är så öppen mot alla:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..