Tillgängliga tjänster på Löwengrip Invest

Om oss

Löwengrip Invest är ett investmentbolag grundat av Isabella Löwengrip. Som pionjär, för över 12 år sedan, grundade Isabella Löwengrip en av Nordens största och mest lästa bloggar som idag når över 1,5 miljoner läsare varje vecka.
Idag består Löwengrip Invest av nio medarbetare som befinner sig i Sverige och i Tyskland. Huvudkontoret är i Sturegallerian i centrala Stockholm.

Om tjänsten Content Sale

I rollen som Content Sale kommer du tillsammans med vår Head of Branding and Business Development att arbeta med att sälja kreativa innehåll i kanaler där Löwengrip Invest finns och utveckla innehåll och idéer tillsammans med våra samarbetspartners.
Vi söker dig som är i början av din karriär, har en viss erfarenhet av sälj och som älskar nya utmaningar i ett högt tempo. Rollen innebär mycket eget ansvar och stort initiativtagande därför är det viktigt att du som person är ansvarstagande och som är en riktig ”do’er”. Tjänsten är 100% och du kommer arbeta från vårt huvudkontor i Stockholm.

Om tjänsten PR

Isabella Löwengrip och hennes varumärke växer och är mitt en i exportresa och vi arbetar mer och mer både i Europa och andra delar av världen. Därför söker vi dig som har en lång erfarenhet och stor vana av att arbeta med PR och har ett brett kontaktnät. Vi söker en person som är duktig på att hitta nya infallsvinklar för att bearbeta press runtom i världen. Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du kommer att arbeta under ett varierande antal timmar i månaden på valfri plats.

Om tjänsten Platform Coordinator   

I rollen som Platform Coordinator kommer du tillsammans med vår Head of Branding and Business Development ansvara för den plattform Löwengrip Invest lanserar under hösten 2017 (det som tidigare varit en blogg). Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i skrift och brinner för storytelling och skapande av text. Rollen som Platform Coordinator innebär mycket eget ansvar och stort initiativtagande. Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska i skrift.
Tjänsten är 100% och du kommer att arbeta från vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Skicka ditt CV och personliga brev till simon@lowengripinvest.se

Rekryteringen sker omgående – vi vill ha din ansökan så fort som möjligt!