Spännande vecka

Det var cirkus Löwengrip hemma hos mig imorse. Jag, två barn, ett hemmateam, en make up artist, en livvakt och en pojkvän. Taxichauffören som hämtade upp Hampus måste ha undrat vilka alla var när vi vällde ut samtidigt. Tjejerna gick med barnen till förskolan för att jag skulle hinna köra till Arlanda. Så tacksam för mitt gäng.

I bilen sjöng Emelie och jag på Shallow med Lady Gaga, håller tummarna att filmen finns på flyget. Den verkar så himla bra.

Dunderfrukost på Arlanda. Jag åt en ägg och kaviar/äggsmörgås och chiapudding. Nu flyger vi först till Frankfurt och sedan till NYC. Jag ville att alla skulle flyga business och vi hittade mer prisvärda biljetter med Lufthansa än SAS. Jag vet att ens anställda inte behöver åka business men vi har så intensiva dagar att jag vill att alla ska flyga bekvämt och bo bra. Inatt bor vi på Mandarin Oriental i NYC. Det blir ju bara en natt för sedan är det vidare till London för tv-showen under tisdag natt.

Trevlig måndag på er! För oss blir det en lång dag, lanseringsmiddagen börjar åtta ikväll, alltså två inatt svensk tid. Men vi får vila lite på flighten dit. Kram.