Linköping

Det var en riktig trevlig dag i Linköping, det blåste som aldrig förr men inne på universitet var det lugnt och skönt. Det värmer verkligen i hjärtat när ni kommer fram. Jag lever på dom stunderna länge. Det blev en timma prat i ett talkshow-format. Salen blev full så de sände samtalet i rummet bredvid så fler kunde se. Jag lämnade Linköping med full energi. Tack!

Blus och byxor från Stylein

Simon körde dit och jag hem. I bilen sjöng vi till en massa musikal-hits, gick igenom nästa veckas jobb samt gjorde leken vem man hade dödat/gift sig med/haft sex med. Jag fick Kristoffer Triumph, Alex Schulman och Filip Hammar. Hur jag svarade vågar jag dock inte avslöja hehe. När jag kom hem stekte jag en kantarell-omelett med en massa grönsaker till i mjölksyra. Jag är så inne i probiotika att jag går runt och tänker på att jag vill mata mina tarmbakterier med rätt saker. Jag börjar låta som en riktig knäppis! Men det är så intressant!

Nu ska jag läsa denna bok! Jag har träffat Gunhild ett flertal gånger och hon är en av de starkaste och modigaste kvinnor jag känner. Ni hittar hennes bok här.

Imorgon väntar Paris!