Hur fungerar det?

Jag ser hur ni undrar kring hur det är att ha en öppen relation, jag förstår att man blir nyfiken och har tusen frågor. Men för min del är det en privat sak. Det jag kan säga är att jag inte skulle kunna tänka mig att leva exklusivt i en relation eller för den delen bo under samma tak. För mig uppstår riktigt kärlek när man har noll ego och inte äger varandra. I en öppen relation hittar man en annan kärna tillsammans, en kärna som för min del är betydligt mer intressant.

Men jag förstår att det är kontroversiellt och att man förknippar öppna relationer med att det kretsar kring sex. Det har faktiskt inte med det att göra. För min del är det mer inställningen till en relation – Vad är viktigt för mig? För mig är det mer en spirituell kärna ihop än det praktiska.

Jag vill leva mitt liv och känna mig fri. Det är oerhört viktigt. Jag vill ha pengar på banken, känna en djup grundtrygghet i mig själv, få bo själv, bestämma vad jag ska äta varje dag, hur jag ska leva. Allt. Jag har levt så nu i två år och jag har aldrig någonsin mått så bra. Att få vara självständig och innerstyrd är mitt recept på lycka.

Kavaj från Stylein

Som jag skrev i förra inlägget har så Charlotte varit helt fantastisk under sina två första veckor i Löwengrip Invest. Vi firade lite med en lunch ihop. Vi åt på Yogayama, en god vegansk gryta med tofu, jordnötter, buljong med ingefära och svart ris. Ljuvligt.

Ägarna kom ut med efterrätt, hur glada blev inte vi! En varsin bit raw Snickers/kokoskaka. Åh vad jag skulle vilja lära mig baka mer raw food. Matlagning börjar sakta men säkert bli ett av mina intressen tack vare min hälsoresa. Jag kommer aldrig någonsin bli en storslagen kock men att lära mig att laga min egen anti-inflammatorisk mat är väldigt roligt.