Ralph Lauren

Idag var jag och Pingis bjudna en lunch med Ralph Lauren som Emilia och Ebba höll i. Ralph Lauren lanserade en ny parfym. Otroligt trevlig lunch och kul att få träffa alla entreprenörskvinnor som man springer på men inte alltid hinner prata med. Jag träffade Sarah Sjöström, vilken häftig människa hon är. OS-guld!

Stickad tröja Levete Room, ribbad kjol från Stylein (älskar den så mycket) och klackar från Flattered som Emilia de Poret har designat. Alltid extra kul att få klä sig i varumärken som man är med och deläger.

Pingis och jag tog med oss Monique som jobbar på det distributionsbolag som säljer Löwengrip i USA. I oktober väntar en pr och eventresa för Löwengrip i NYC.

Med duktiga Carin Olsson, bakom instagramkontot Four Months in Paris. Vi åt en supergod vegetarisk lunch med blomkål, glass till efterrätt och i goodiebagen låg inte bara parfymen utan även en väska från Ralph Lauren.

När jag kom tillbaka väntade ledningsmöte för Löwengrip och efter det produktionsmöte. Jag längtar så mycket efter vår glow-serie som släpps i februari nästa år (om den klarar alla tester!).

Vi har en enorm kyrkogård av produkter som inte hållit måttet. Men det är de som är det fina med att äga bolaget, jag bestämmer om vi ska trycka på produktionsknappen eller inte. Och blir produkten inte 100% gör vi nya försök eller skippar helt. Några produkter som vi inte lyckats med under åren är; platt-schampoo och balsam (blev inte ett bra resultat), en ofarlig blondspray (gick inte att göra ofarlig), hårfärg för hemmabruk (vi valde att skippa), färgbomber (fick inte till e kalla nyanser vi ville), hårbottenskrubb (bara kletigt) och många kroppsskrubbar i olika former. Jag reagerar på mycket och då lanserar vi inte, allt måste vara skonsamt.