Annie i Riksdagen

Det är tur att man är mediavan annars hade det lätt blivit obekvämt med att ha fyra fotografer framför än när man äter lunch i Riksdagen med Annie och några andra fantastiska entreprenörer. Visst ni att färre och färre kvinnor startar företag varje år i Sverige? Det är en rejält negativ trend och idag samlades vi ett gäng för att prata om vad vi kan göra åt det. Samt peppa Annie i slutspurten. Få dagar kvar.

Intervjuer med Aftonbladet och SvD.

Ingen dag är den andra lik minst sagt. Jag sänder Annie all min styrka inför söndag, jag är så imponerad av hennes höga nivå av prestation var hon är befinner sig oavsett tid på dygnet. När jag kom tillbaka till kontoret väntade produktmöte med Hannah. Vi håller på att byta doft på Advanced Skincare, vi har spikat glow-serien, spikat allt inför alla plåtningar under hösten, fått tillbaka en fantastisk lip mask från fabriken och mycket annat. Jag har världens roligaste jobb.

Nu ska jag hämta på förskolan, landa hemma en stund för att äta mellis och sedan ska Sally iväg på sin första danslektion. Hon är så peppad! Jag frågade Gillis om han ville vara hemma med Hayley eller följa med och han ville följa med och vara redo med vattenflaskan om Sally skulle bli törstig. Gullplutt.