Många bäckar små

I samarbete med MyBonus.com 

Som ni vet lever jag ett hektiskt liv och försöker ständigt balansera resor, familjeliv med att driva flera bolag och det tycker jag om att berätta om. För mig är det också viktigt att inspirera kvinnor om entreprenörskap och kvinnors privatekonomi. Det har vi talat mycket om men det är också så jag alltid väljer samarbetspartners här i bloggen. Jag vill alltid introducera företag och kampanjer för er läsare som jag tycker ger ett mervärde och som bidrar med något som till exempel lite extra pengar i plånboken eller att du som är intresserad av att starta företag faktiskt vågar ta steget till slut. Jag hoppas att det alltid framgår i alla samarbeten som jag gör. Det kan ju till exempel handla om att hitta fina och billigare basplagg till din businessgarderob genom Ellos eller en smart bokföringsapp genom Red Flag som underlättar för dig som vill driva bolag men inte orkar sitta med administrationen. För mig handlar det om många bäckar små som underlättar vardagen.

MyBonus är exakt en sådan tjänst som jag tycker ger ett mervärde.

Många av oss handlar mat, kläder, barnkläder, hudvård och resor på internet. De har drygt 700 butiker anslutna och för varje gång som du shoppar något så får du pengar tillbaka, till ditt konto. Om du använder MyBonus så kommer det också leda till många bäckar små, och det blir en hel del pengar tillbaka. Jag har ju berättat om MyBonus här på bloggen förut och jag plockade ut tre frågor som återkommit som jag och MyBonus svarar på här nedanför.

1. Spännande med en ny sån tjänst. Alltid varit lite skeptisk pga. deras mission är ju i grund och botten att främja konsumtion, och ja, jag tycker kanske konsumtionshetsen i vårt samhälle är lite galen. Vad innebär ambassadörskapet?


Svar: Jag älskar tjänster som förenklar vardagen. MyBonus grundidé är att vara en smart vardagstjänst där du sparar pengar, på varje köp du ändå tänkt att göra. I och med att de har samlat i stort sett alla former av butiker inom en rad olika kategorier, så blir det tusenlappar varje år för svenska hushåll. På det sättet är inte poängen att främja konsumtion utan att ge konsumenterna en del av pengarna man handlar för tillbaka till hushållen istället för att hela kakan går till andra aktörer.

2. Låter som en superidé! Undrar egentligen hur man kan få tillbaka när man köper – Vart kommer dem pengarna ifrån?
Svar: MyBonus har avtal med de butiker som finns med på plattformen. När medlemmar på MyBonus sedan handlar i en ansluten butik betalar butiken en provision till MyBonus för köpet som tack för att MyBonus har genererat köp till butiken. Denna provision delar sedan MyBonus alltid på minst hälften med medlemmen i form av en procentsats eller som fast ersättning. Och eftersom det är helt gratis att vara medlem på MyBonus så blir det en win-win för alla.

3. Har MyBous en app? Verkligen bra tips. Tack för en riktig bra Blogg!
Svar: MyBonus planerar att lansera sin app i oktober och det kommer då bli ännu enklare att göra sina vardagsinköp. Tills dess finns tjänsten på MyBonus.com som givetvis går att använda i mobilen idag.

Om du inte redan är medlem hos MyBonus – Bli medlem idag genom att klicka här. Då får du 50 kronor i välkomstbonus!

I samarbete med MyBonus.com