Båtplats!

Det händer grejer medan jag är på resande fot! Hemmet fixas och imorgon plåtas mitt hus för att läggas ut på Hemnet:

Jag börjar sakta men säkert glädjas åt det nya hus som jag har köpt. Det har känts så overkligt att jag inte riktigt tagit in allt. Eller vågat snarare. Drömt mardrömmar om att säljaren ångrat sig och liknande. Fruktansvärt! Men nu har jag börjat titta på bilderna flera gånger om dagen och drömt mig bort ”här ska gymmet vara”, ”här bygger vi pool” etc. Jag insåg idag att jag kommer att kunna köra in en egen båt till stan om jag vill, då det ingår båtplats till huset  (vi är tre hus som delar på en brygga 200 meter bort från huset). Nu är inte båt direkt prioriterat men det var en rolig insikt. Om annat fall kan jag gå ner med barnen i morgonrock och bada från stegen. På onsdag är det besiktning och efter det får ni se allt. Jag vill bara vara på den säkra sidan först.

Jag tog en promenad imorse när jag vaknade och efter det gjorde en smoothie-bowl till frukost. Jag har en granola hemma som är med chokladsmak (kakao), ruskigt god att ha på (allt egentligen).

Hej från kontoret! Topp från Max Mara, kjol från Stylein och klackar från Flattered. Strax väntar en utbildninglunch för alla nya anställa på Löwengrip och vid halv tre kör Pingis, jag och Sascha till Arlanda.