Första PT-passet

God morgon på er!

Ni har ju efterfrågat mer personliga inlägg. Att berätta om mina tankar och funderingar igår var väldigt personligt. Jag har inte landat i ”såhär vill jag ha det för alltid i mitt liv” – Mer att jag har börjat nysta i ett nytt sätt att leva och ni får gärna vara med mig i den tanke-processen. Det är väldigt spännande allting och jag tror att riktig kärlek uppstår när man låter varandra vara totalt fria. Man hittar en annan kärna.

Hur som helst, nu kickar vi igång veckan:

Jag började med mitt första PT-pass med bästa Pontus efter semestern. Det var riktigt tungt och rätt trögt. Trots att jag har hållit igång någorlunda kändes kroppen stel. Vågen visade fyra kilo plus efter semesterns festligheter. Jag fungerar så, äter vad jag vill när jag är ledig. Men nu känns det underbart att få komma tillbaka till rutiner och renare mat. Jag märker skillnad med energin direkt. Bättre mat – mer ork. Målet är att bli stark och smidig. 60 kilo är en bra vikt för min kropp (idag 64 kg) men jag har väldigt lätt för att pendla 2 kg upp och 2 kg ner.

Det viktigaste av allt är min egen relation till min kropp och jag tycker alltid att jag är fin. Däremot är min energi avgörande för min karriär och samtidigt ha två barn så då är rätt mat och träning viktigt under vardagen.

Omelett to go från Sturebadet. Nu väntar trolleri av Emelie och sedan ska jag till At Six för att kicka igång ett nytt bolag!