Tillbaka på kontoret!

Och så är jag tillbaka till rutinerna. Till vardagen. Jag är så peppad! Barnen och jag klev upp sju imorse. I vanliga fall brukar de vilja ligga kvar och dröja sig lite men imorse studsade de upp när de insåg att de börjar på sin nya avdelning. Frukosten kastades i, Sally valde hårspänne med omsorg och Gillis bad mig fixa hans lugg.

Vi kom till förskolan halv nio. Jag såg på Sally att hon var spänd när hon gick in i den dörren där Gillis tidigare alltid gått in. Gillis hjälpte henne att hitta sin nya krok och sedan gick vi in och hälsade på gamla och nya förskollärare. Hon tog ett varv och sedan sa hon, ”Mamma du behöver inte stanna längre. Nu fixar jag det här”.

Sedan var det dags för Gillis. Från att ha varit stencool hela morgonen så såg jag en liten nervositet i hans blick. Men när vi mötte en av hans tidigare förskolelärare som har följt med upp till nya avdelningen och hon gav oss en varsin kram så såg jag att han landade. Vi hängde kepsen på nya kroken, tog ett varv runt och sedan sa vi hejdå, vi ses klockan fyra. 

Med två barn avlämnade satte jag mig i bilen och körde in till stan, köpte med mig en kaffe och kom upp till alla kollegor. Det var ett stort lugn över hela kontoret. Skönt att få fasa in lite lagom.

Det blev en vegansk lunch på Pepstop, avstämning med alla gäng (så många nya ansikten ansikten) och så nu går jag igenom mailen och läser i kapp Business of Fashion. Rekommenderas starkt, speciellt deras beautydel! Det känns otroligt roligt att vara tillbaka. Det kan bli den mest intensiva hösten någonsin men vi har två veckor till av ett slow tempo. Vi passar på att njuta av det också och teamar ihop oss.