Stor dag imorgon

När jag kom hem till Lidingö så var O och barnen och badade vid stranden mellan oss. De hade spelat kubb också och barnen var så glada. Det blev en jättekram och sedan åkte vi alla hem till mig. Det blev bokläsning, lite välling och mys hela gänget. Vi märker hur Gillis och Sally uppskattar att vi är alla fyra så vi har börjat byta på söndagarna istället för måndagar för att få lite mer tid tillsammans. Den meningen känns fortfarande overklig att skriva men det fungerar så bra. Jag är så t a c k s a m.

Vi vinkade hejdå till O och sedan blev det nattning i min säng. Vi alla fick hitta på en saga var (älskar att utmana deras fantasi), jag berättade om en nervös Tommy och Annika som skulle börja en ny avdelning, Sally berättade om monster och Gillis berättade en saga om en nervös Blixten som skulle börja en ny avdelning på förskolan. Imorgon är det ju nämligen en stor dag för båda barnen. Sally började på Gillis gamla avdelning och Gillis börjar på förskolans största. De somnade lite nervösa men glada. Nästan lite födelsedags-känsla.

Jag ser fram emot morgondagen. Det blir en stor dag för oss alla. Sedan ska jag till kontoret och träffa mitt fantastiska team. Det blir en bra höst det här! Största skillnaden är att vi har barnen varannan vecka. Det kommer bli toppen. Äntligen får vi ordentligt med tid och hinna landa tillsammans. Både vardag och ha helg.

Nu ska jag jobba klart och tvätta bort min ansiktsmask innan jag ska lägga mig mellan två små varma kroppar. Åh.