#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juli 10 2018 at 13:07

Urban Escape

Idag fick jag smita in till stan en snabbis, som jag har berättat tidigare så flyttar vår bolagsgrupp till ett nytt kontor i vinter 2018/2019. Det är i gallerian och det blir bland annat vi, Spotify och We work som kommer att sitta där. Vi kommer ha 900 kvm som är våra och en del av dom blir retail-yta för alla våra varumärken, men vi växer snabbt med personal och räknar med att ha ca 60 platser. Otroligt spännande. Idag fick vi komma dit för att se var vi ska placera väggar etc.

Vy från mitt nya rum, Second Deck. Det är NK som ligger snett över gatan. Tack Tjuren och AMF för att vi fick komma och titta, vi längtar massor 🙂

56 Kommentarer

Lisen

Du skulle ju inte jobba?!

Malin

Fast är man egen företagare och ett nytt kontor ska komma upp så kan det va svårt och vara ledig 4 veckor som en vanlig anställd kan. Man ha lite mer ansvar som företagare

Ida

När man är egenföretagare måste man ibland jobba även på semestern. Alla vill inte ha vanliga kontorsjobb och 5 veckors semester per år.

Spännande!😃

Madeleine Blixt

Detta monsterbygge som förfular Stockholm…

Martina

Och det gör inte Slussenbygget?

Mia

Eller hur! Hemskt och mörkt…

SaraF

Ja för de tidigare klarakvarteren är ju verkilgen en fröjd för ögat. Stockholm behöver växa för att vara en stad i värlsklass. För att företag ska vilja vara kvar överhuvudtaget och för att staden ska fylla behoven som finns idag

Mia

Jag läste Bloggbevaknings senaste inlägg och blev så jäkla arg. Hur har hon mage att vrida allt Bella säger och få henne att verka så dålig? Varför driver hon med Bellas engelska? Vad är det för fel på människors respekt nuförtiden, herregud. Vuxen kvinna som har bonusbarn och lever på en skvallerblogg.

Åsa

Se bloggbevakning som peppar. Isabella saltar och bloggbevakning pepprar 😘🤗

Ella

Hahaha!! 👍

Ida

Kan du inte göra ett nytt vänner inlägg? 🙂

Eva

Såg din instastory och det var ett väldigt fnittrande. Förstörd inte vad det var som var så fnissigt? Att få ha bygghjälm? Säkerhetsvästen? De två tillsammans? Sällskapet.
Gav inte ett helt seriöst intryck.

Vega

Riktigt pinsamt var det att se!

Fredrik

Pinsamt för att de hade roligt på jobbet!?

Emelie

*Skämskudde*

Johanna

Håller med! Känns liksom inte helt naturligt om man säger så🙈

Amanda Kander

Finns det inte vettigare sker att bry sig om??!!
Onödig kommentar!

Hannah

Tycker dessvärre alltid hennes Instastory är pinsam att kolla på då den är så överdrivet fnittrig. Tycker den seriösa och drivna sidan jag imponeras av tynar bort i allt detta fnitter och påklistrade skratt….

P

Uppenbarligen fungerar den kombinationen alldeles fantastiskt.

P

Uppenbarligen fungerar den kombinationen alldeles fantastiskt.

Mis

Varför umgås du inte med barnen? Utnyttja varje sekund med dem istället! Det är en bra mamma..

pixie

Är du på riktigt?

Thera

Säger du det till alla föräldrar när de arbetar sin åtta timmar per dag också? Att vara en dålig förebild, dra förutfattade meningar, sitta och kritisera andra människor på nätet det är i alla fall inte en bra förälder.

Alice

Märklig kommentar Mis, lägg din energi på något vettigare kanske?. Några timmar för att kolla in nya kontoret – tror du det får hennes barn att lida?
Har du barn? Går du iväg och jobbar? Tränar? Träffar vänner? Skaffa ett liv för fan.

nina

Gud så många dåliga mammor det finns. Jag är en av dem!

roxanna

Usch nu får du mig att känna mig som en riktigt dålig mamma!

Hanna

Eller så är en bra mamma en förebild, Isabella är en riktig powerkvinna som arbetar för det hon vill ha, en kvinna som visar att även hon kan göra karriär,det är inte bara för män. Jag håller inte alltid med henne i alla val och uttalanden men hon är knappast en dålig morsa för att hon måste jobba några timmar.

B

Powerkvinna?! Missat hennes patetiska fnittrande på Insta?

mom

Åhh B, du dissar henne för att hon fnittrar?
Att hon har x antal företag, tjänar massor av pengar, är en bra mamma, lever det liv hon vill leva, det räknas inte, för hon fnittrar?

Monika

Lägg ner sådana trista, fullständigt onödiga kommentarer!

Marthe Fjelldal

Dust.

Johanna

Gör du det med istället för att sitta här och kommentera som ett troll ifall barnen nu är så viktiga!

Helan

Du är grym johanna

Anna

Ska bli kul att se när det är klart! Kommer ni ändå har kvar kontoret där ni sitter idag? 60 platser känns ju inte som jättemycket med tanke på hyr fort ni växer och det kan ju vara jobbigt att behöva flytta igen inom en framtid?

Emma

60 platser? men på ritningen du la ut finns det ju bara 16 arbetsplatser? :/

Elin

Bygghandskar när man pekar på en ritning? haha xD

P

Hahaha?? Bygghandskar??
Det är inte Isabella som pekar, det ser du va?

Låter fantasiskt spännande! Skall bli roligt att se hur det blir när det är klart!
//Berith

Men åhh så spännande!! =) KRAM!

j

Var ju inte längesen som ni flyttade in i nytt kontor, ja,ja, flytta på..
Snart dax att överlämna barnen? Du skulle visst bara ha dom 1 vecka, varför har Odd två och du bara en vecka?

Malin

Men herregud är Det verkligen Ditt problem? Eller ngn annans problem överhuvet taget.. hur orkar du ens fråga en så fråga?

roxanna

En onödig kommentar, som genomsyras av hat och avundsjuka!

Mrs T

Varför har andra hyfs och du inget?

Camilla

Alltså hur byter man sida när man kommer till sista inlägget på sidan? Tex mitt sista inlägg på första sidan är från 8 juli, hur ser jag från 6,5, 4:e juli osv? I arkivet finns det bara juni och bakåt???

Malin

Det har jag också undrat !!

Ann-sofie

Det kommer automatiskt om du väntar en liten stund, upptäckte detta för bara några dagar sedan. Har också alltid bara kunnat läsa några inlägg 😁

Cissi

Mina barn är flerspråkiga, vilket är vanligt där jag bor. Tänk bara på att det är viktigt med en kultur som fast grund. Globalism i all ära men barnen utan en fast berghäll att stå på blir ofta rotlösa. Något psykologer jobbar med mycket i mångkulturella regioner som den jag själv bor i.

Annica

Men va? Vad menar du egentligen Cissi?

Erika

Källa på det? Låter som skitsnack

Vilken dröm! All lycka till dig och er! Kram

http://www.sofietenglin.se/

Ella

Ta inte det här på fel sätt nu. Jag tycker att du ska byta pt. Om du har tränat styrketräning minst två gånger i veckan sen januari så ska du orka betydligt mer än 42 kilo i knäböj. Menar alltså inte att din arbetsinsats inte är tillräcklig utan att du borde orka mer efter så mycket träning och det gör du förmodligen också vilket din pt borde bedöma åt dig. Sjukt bra jobbat för övrigt att du lyckats få en så bra träningsrutin!

Malin

Vad grundar du det på? 12 kg ökning på 6 månader är väl bra?
Eller hur har din ökning sett ut?

Malin

Såg nu att hon ökat från 30 till 42 kg sen maj. 12 kg på ca 2 månader. Varför tycker du inte att det är bra? Varför borde hon vara starkare menar du?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *