#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juli 11 2018 at 13:18

Träning på rutin!

Barnen och jag klev upp vid åtta idag, dukade fram frukost utomhus och åt länge och pratade om allt de funderade på. Vid tio åkte jag in till stan för att träna en timma med Pontus. Jag är så stolt över mig själv som har tränat regelbundet sedan januari. Då var det 3-4 gånger i veckan och jag sprang mycket efter inspiration av boken Hjärnstark. Idag är det två tunga gympass i veckan med PT samt något ytterligare som tredje gång. Det kan vara yoga eller en löptur. Det varierar. Idag hade jag 42 kilo på axlarna när jag gjorde benböj. Det är så roligt att kunna öka i vikt regelbundet. Jag minns hur tungt 30 kilo var i maj. Styrketräning är så roligt.

När jag kom hem så åt barnen och jag lunch och efter det gick vi ut, Sally ville vila i vagnen och Gillis ville köra sin jeep. Sally sover fortfarande och Gillis och jag klurar på vad vi vill göra idag. Jag tappade min telefon i marken så jag borde egentligen åka och byta glas. Men nu myser vi i soffan. Alla är lite trötta, vi har ett mål och det är att köpa blommor och äta glass. Skönt att ta dagen som den kommer.

39 Kommentarer

Det är grymt med styrketräning. Har tränat i mågna år men varit tvungen att ta en liten paus, men nu är jag på gång igen.
//Berith

Vad härligt att du utvecklas och blir starkare så fort! Ger oftast en bra puff till träningsmotivationenn:)!

Annap

Skicka nån att byta glas. Inte ska du behöva…

Carro

😂😂😂

T

Finns faktiskt företag som kommer hem o byter dit trasiga mobilglas, kostar lika mycket som i affären. Jag har använt dem och jag är inte miljardär.. super smidigt ju!

Wow. Bara 40 kila kvar så kan du bära mig!

Vilken härlig dag du verkar ha, hoppas kvällen blir lika mysig! Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa och livet i övrigt. Ta hand om dig, kram <3

Bra jobbat med träningen 👌 låter som en mysig dag ni har🙌🌞

Milou

Återigen, ett nytt försök att få svar. Bilder på okända på bloggen och Kameraövervakningslagen samt GDPR?? Hur går det ihop? Vill ha svar på detta annars får jag väl kolla upp det i detalj själv.

Alice

GDPR är skyddande av direkt marknadsföring av privatperson😂😂😂😂

Maja

Bland annat, GDPR gäller all hantering av personuppgifter. Inte bara marknadsföring eller direkt marknadsföring 🙂

Jeanette

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/har-far-du-fota-och-har-far-du-inte

Man får fota på allmänna platser (om det inte råder fotoförbud) och det är okej att på sådana platser fota andra utan deras samtycke, om det inte är kränkande. Läs själv i artikeln vad som kan anses som kränkande, men personerna som syns på bilderna befinner sig inte i kränkande situationer iallafall.

Sen kan man ju TYCKA vad man vill om att det syns andra människor på fotona, men det är inte olagligt.

Sandra

Ett tips är att göra hemläxan själv, då finner du snart att det inte är några konstigheter med bilderna här. Fotografera vem och vart du vill på allmän plats och publicera men med undantag för att det är kränkande eller i kommersiellt syfte.

Louise

Hej Milou,

Detta kanske hjälper dig påvägen. Här är länken till United Bloggers integritetspolicy som beskriver hur portalen (bl.a. Isabella Löwengrips blogg) hanterar personuppgifter, http://unitedbloggers.no/privacy-policy/. GDPR eller dataskyddsförordningen som den heter i Sverige ersätter Kameraövervakningslagen (KöL).

Mvh
Louise

M

Ingen dum idé att kolla upp det själv om du är intresserad.

Louise

Hej Milou,

Detta kanske hjälper dig på traven. Här är länken för hur United Influencers (Isabella Löwengrips portal till sin blogg) hanterar personuppgifter, http://unitedbloggers.no/privacy-policy/. GDPR, eller dataskyddsförordningen som den heter i Sverige, ersätter sedan den 25e maj Kameraövervakningslagen (KöL). För övrigt så var KöL inte ens applicerbart på den verksamhet som United Influencers opererar inom.

Mvh
Louise

Julia

Du vill kanske ha svar från Isabella, men kan tipsa dig om att läsa på Datainspektionens och SKL’s hemsidor. Där står det tydligt att bilder ska behandlas på samma sätt som personuppgifter. Vilket innebär att bilder publicerade utan samtycke kan anmälas till Dataombudsmannen. För de influencers/bloggare som inte har kunnig hjälp kan det bli besvärligt bl.a mingelbilder där okända syns kan bli dyrt.

Länk till datainspektionen: https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen

Länk till SKL:
https://skl.se/naringslivarbetedigitalisering/digitalisering/dataskyddsforordningengdpr/informationsinsatserkringdataskyddsforordningen/fordjupninginomspecialomraden/gdprforkommunikatorer/gdprchecklistaforkommunikatorer.15068.html

Åsa

Herregud…alla dessa anmälningar hit och dit. Jag förstår att polis pch myndigheter inte hinner med…saknar 80-90-talet. Så mycket som var bättre då. Inga mobiler och inget internet..det va tider det 😊😘

Så härligt med träningsrutiner, jag har kommit ut mina helt efter graviditet och förlossning men snart ska jag tillbaka 😃

Finns INGET som kan jämföras med träning för positiv energi och harmoni 😍 Grym du är!

Helen

Ett litet tips; lyssna på Victoria Silverstedt somnarprat i P1. Hon pratae om framgångar och att äga sitt liv. Det borde intressera och motivera dig. Hon har tydligen också arbetat bort sitt äktenskap.

Hanna

Intressant tolkning. Blir alltid intresserad när någon har tolkat ngt helt annorlunda. Jag såg det inte som att hon jobbade bort sitt äktenskap utan att han inte lyssnade alls på hennes behov/önskan/vilja. Med det säger jag inte att du har fel och jag rätt eller tvärtom bara att det går att läsa in olika saker fast man hört samma.

Helen

Jag har intw lyssnat klart på hrla än för fick pausa för fotbollen😊 Hon sa själv att hon jobbade bort sitt äktenskap. Men hon har inte pratat mer ingående om det än. Ska fortsätta lyssna senare, är jättenyfiken. Hon är smartare än vad jag har trott.

Mrs T

Hon har jobbat rätt hårt på att folk ska kunna hennes namn, och så blir hon alltid kallad Silverstedt ändå stackarn.

Älskar att träna. Det ger så mycket positiv energi!

Jill

Jag måste också ta och läsa hjärnstark, har hört så mycket om den från olika källor. Mycket mys och feel good på bloggen just nu, jag antar att det är någon ny launch på gång som kräver att läsarna är på gott humor 🙂

Vilken härlig dag!

Josephine

Hej!
Tänkte bara komma med ett litet förslag:
Varför gör du inget inlägg där du tipsar om de bloggar du själv läser? Exempelvis bloggare som inte riktigt slagit igenom än, men trots det kämpar på? Ge dom lite hjälp på traven vetja! Är övertygad om att en länk från dig skulle ge dessa bloggare mycket uppmärksamhet!

Vore kul o hitta lite nya bloggar att läsa!

Helen

Jag skulle gissa att Bella inte läser bloggar. Jag tror inte hon följer andra kanaler än sin egen.

Zn

Precis! Meningslöst scrollande är inget för henne.

Amelie H

Kan rek lite bloggar!

Gillar PTFIA!! https://blogg.amelia.se/ptfia/

Joanna Swica som bloggar på metromode (hon bloggar dock om annat än just mode, asgrym tjej med skinn på näsan!) https://joannaswica.metromode.se/ Hon är förövrigt kanonkul att följa på stories!! @joannaswica

Sen är Flora bra med! 🙂 https://flora.baaam.se/

Ska också börja träna tror jag! Mamma har en PT så kanske kan boka in tider hos han med!
http://www.caloveline.com

Så härligt med träning 🙂 Jag försöker träna ca 2-3 gånger i veckan. Nu under sommaren har det varit sämre men jag mår så mycket bättre när jag får aktivera kroppen lite

Caroline

Imponerande – du är grym!!
Det är så motiverande när man så tydligt ser sina framsteg.
Har sett att du kör både knäböj och marklyft…
Kan du inte berätta lite mer om hur du tränar mark och böj? Hur många dagar i veckan? Antal set och reps per pass?

Ella

Kopiera inte det schemat även om du får det. Har skrivit ett annat inlägg och uppmanat henne att byta pt. Om hon tränar så mycket som hon säger att hon gör borde hon lyfta betydligt tyngre.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *