#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juli 3 2018 at 11:05

Tisdag i Visby

Idag är det full fart, vi började med en lång intervju på Breakits scen. Otroligt roligt! Nu väntar Expressen TV, lunchmöte med Hermine Hold, Petters Mingel och ikväll har Nordic Tech House en stor middag för ca 40 personer, vi har bjudit in nära och kära, människor vi jobbar med, människor vi vill jobba med och samt inspireras av.

Vi hörs senare!

21 Kommentarer

Ha en fin dag! 😀🌸

Superintressant intervju! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vilken härlig dag, fullt ös!

mf

Verkligen imponerad av ditt framträdande i morse. Så bra!

Louise

Ha en fin dag. 🙂

Anna

Oj vilken dag, det lär sticka i ögonen på vissa 😉 Ha en fortsatt fin dag Bella!

T

Varför skriver man ens något sådant. Att det va din första tanke säger en hel del om dig själv.
Lycka till idag Bella, strålande vacker som alltid 👌

Anna

Alltså T det var inget illa menat mot Bella tvärtom, men det lär sticka i ögonen på vissa, tror många iaf förstår vad jag menar. Tycker också Bella är strålande vacker som alltid och jag hoppas Bella förstod vad jag menade och inte missförstod.

M

Ja verkligen…..

Lisen

Håller hon sig bara till sanningen så skulle nog folk unna henne framgången.

Vad roligt det låter! Hoppas du får en bra och givande dag.

Åh vilken härlig dag! 😍

Erika

Vackra du❤️

Helena

Måste vara både roligt och givande för dig att möta så mycket människor, mingla, nätverka och bli intervjuad. Samt äran gott. Hoppas du även får lite egentid och att smälta alla intryck. Under eller efter vistelsen. Ha det riktigt gott och njut av din tid i Visby!

Helena Bengtsson

Måste vara både roligt och givande för dig att möta så mycket människor, mingla, nätverka och bli intervjuad. Samt äran gott. Hoppas du även får lite egentid och att smälta alla intryck. Under eller efter vistelsen. Ha det riktigt gott och njut av din tid i Visby!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *