#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juli 10 2018 at 21:39

Stor känsla av tacksamhet

Det är så härligt med lugna dagar. Jag funderade först på att åka iväg med barnen till någon bamseklubb men eftersom resa är en del av min vardag (bara i augusti och september väntar USA, Tyskland, Ryssland och Australien) kändes det faktiskt härligast att få vara hemma under mina barndagar. Bara vara. Visst ska vi hälsa på lite vänner under dagarna men att få ha vår bas här. Låta barnen styra. Idag var jag borta en timma över lunchen och tittade på kontoret, när jag kom hem kom min mamma, styvpappa och lillasyster över på kaffe och lek. När dom gick blev det mys och pyssel hemma. Sally önskade yakitori till middag så hon och Hayley åkte iväg och till sushistället medan Gillis och jag dukade fram och lagade en vegpasta-rätt till honom.

Efter middagen åkte jag och barnen ner till Kottlasjön för att kvällsbada. Jag kände solen i nacken, sanden mellan tårna och bara njöt av livet. Jag kände ren och skär lycka. Jag blir så tacksam varje gång den känslan bubblar i kroppen. Jag tror barnen kände samma sak för de tjöt i vattnet, försökte ta simtag och busade med varandra. Tänk att dom får växa upp i den här miljön på vår fina ö!

Vi var hemma halv åtta. Då blev det välling, en bok var och så får de turas om att välja saga på Spotify. 9 av tio gånger blir det Pippi. Ibland Emil eller Karlsson. Jag nattade dom i min säng och efter det gick jag ner till garaget och sprang 25 minuter på mitt löpband. Så smidigt att ha ett sådant hemma. Nu ska jag strax ta en dusch och sedan lägga mig och läsa.

Jag svävar verkligen på moln just nu. Livet känns enkelt. Visst är det min bästa vecka enligt min PMS-cykel så det hjälper ju också till men jag är så tacksam för allt. För att jag är innerstyrd, när jag lyssnar inåt och agerar därefter mår jag som bäst. Och för att jag har barnen ända fram till söndag och det är bara tisdag idag!

38 Kommentarer

Ima

Bra att springa bort pastan, har märkt att du är noggrann med att springa efter en lite tyngre måltid.

Bara Karin

Snälla människa, lägg av! Pastan var till Gillis står det ju.

Katja

Alltså herregud, vilka problem!

Ima

Men gud så skönt, my bad! Fattade inte att hur i hela världen skulle hon frossa i pasta. Det lär synas snabbt på figuren!

Anna

Hon skrev ju inte att hon åt pasta…

tt

Ima, du får nog läsa inlägget en gång till, s a k t a…
Lite pinsamt med folk som du, som måste klaga, men har noll läsförståelse.

Fanny

Hon åt inte pasta?

L

Står det någonstans att hon åt just pasta?

vad härligt det låter att bara vara, ta varje dag som den kommer 🙂

Johanna

Hej! Har följt din resa från start, och wow!
Så imponerad och inspirerad.

Ville bara säga att jag från och med nu alltid kommer köpa dina hårprodukter. Wow säger jag bara, man får en riktig frisörskänsla. Och håret håller sig fräscht flera dagar i rad!🙏🏻

Lycka till med allt i framtiden och ser framemot att följa din resa.

Mvh Johanna

Elin

Jag är uppe i Tänndalen och fjällvandrar med mina barn och känner samma tacksamhetskänslor och lycka som du beskriver! 💕 Lycka över att få vara i våra vackra Svenska fjäll tillsammans med mina fina barn. Tacksam över att vi är friska och får vara tillsammans i allt det vackra.

J

Nio av 10* 🙂

Hta

Nej, nio av tio. Upp till 13 är det bokstäver, sedan siffror.

Mrs T

Upp till tolv. 🙂 Från 13 siffror…

Cilla

Skulle också säga upp till tolv 🙂 Från 13 siffor. Så fick vi lära oss i skolan på 80/90 talet i alla fall men det kanske ändrats.

J

Men Bella skrev 9 av tio, så hur är det bättre?

Jag har också löpband hemma och många pass skulle inte bli av under vintern om det inte var för att jag kan träna hemma. Det löpband jag har går upp till 20km/h och 20% lutning så det finns ingenting som jag inte kan träna på bandet. Bästa köpet vi gjort tror jag.

Linda

Vilket märke har du?

Så bra att du mår bra! Så gulligt Gillis o Sally ligger ute på altanen!
http://www.caloveline.com

Ullis

Har barnen fått träffa sin morfar än?

Daniela

Så härligt det låter och kul att du har många spännande jobbresor att se fram emot. Undrar om du funderat på att ta med barnen till nån av dina jobbresor nu när du har Hayley? Tänker att det kan vara kul för dem att resa och se världen samt se vad och hur mamma jobbar?

Önskar er en fin sommar 🙂

Ni bor verkligen så fint! Härligt för barnen att få växa upp I en sådan miljö 😍

Det låter som en klok plan att vara hemma lite! Verkar som ni har det bra du och barnen det är det viktigaste😊

Härligt med dessa lyckorus! Jag har dem rätt ofta nu när jag är gravid. Känner sån tacksamhet och lycka för allt, det är en härlig känsla 🙂

Katja

Härliga nyheter att alla pojkarna är ute ur grottan i Thailand! Med tanke på tacksamhet…
Haven gin dag!

Ja verkligen superhärligt!

K

Har följt nyheterna med killarna i Thailand. Har kännt för dem verkligen och bett att de alla ska klara sig oskadda. Man känner ju även för barn man aldrig träffat. Har tänkt mycket på hur rädda de måste kännt sig. Hemskt.

Ah SÅ underbart! Det är ju så, när vi väljer att fatta beslut och agera utifrån vår inre vägledning istället för egot, och sen använder egot och intellektet till att skapa och göra. Tränar också på det. Snyggt jobbat till oss!

A

Känner du dig ledsen över att dt är slut mellan dig o Hampus?

Emelie

Du borde ta med barnen till ALV! De är ju i den perfekta åldern och verkar gilla karaltärerna 🙂 så otroligt mysigt i parken för stora & små!

Lisa

Hon var ju nyss på Astrid Lindgrens värld?! 😅

mia

Lisa, hon var väl på Junibacken? ALV ligger i Vimmerby

Emelie

Junibacken ja! 🙂 Men ALV är 10ggr bättre! 🙂

Emma

Var kommer du befinna dig i Australien? Sydney? Melbourne?
Ett tips: packa varma kläder för i augusti/september kan det vara riktigt kallt här (särskilt i Melbourne). Jag bor fyra timmar väster från Sydney och här är det minus grader varje morgon.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *