#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juli 1 2018 at 18:46

Sjöflygplan till Visby

Och så är vi framme! Hela gänget flög ett sjöflygplan från Bromma till Visby. Simon hämtade upp halva gänget (resten tog taxi) och så åkte vi till huset som vi har hyrt tills på torsdag. Det är fantastiskt fint. Helt perfekt.

Nu ska vi grilla och ha en teamkväll!

42 Kommentarer

Kk

Måste du skriva sjöflygplan istället för flygplan i varje inlägg?

Lora

Är ju inte samma sak…

Lisen

Det är ju ett sjöflygplan

Li

Kan någon förklara hur ett sådant flygplan funkar. Trodde de alltid startade/ landade i vatten men på bilden står det på asfalt- hur startar det då?

Pia

Låter väl snällare mot miljön 😂

Ui

Jo, flygplan som flygplan.

P

KK det är ju olika plan.
Du kan ju inte landa på vatten med ett vanligt flygplan…
Jättemärkligt att det stör dig så mycket..

Aaa

*Pontonflygplan

Gunilla

Väldigt olämpligt att lägga ut ett klipp där Simon kör bil och samtidigt håller på med sin mobil. Det är förbjudet enligt lag och ger 1500:- i böter

Julia

Åh så roligt att ni är nere på ön! Jättefint hur också, blev så förvånad när jag såg det på din instagramstory för det är min gamla väns hus 🙈 superfint! Hoppas du får en bra vecka här i Visby ☺️💕w

B

Hur gammal?

C

Hur bitter?

LP

jag är en romantiker och jag tror att allt händer av en anledning. jag tror också att äkta kärlek klarar det mesta. jag tror att den sanna kärleken hittar vi alltid tillbaka till, oavsett om det blir en ny relation eller att man börjar om ännu starkare som partners. en gång, för inte allt för längesedan, så fanns där så starka känslor så giftemål och barn kom till. den kärleken försvinner inte bara för att man hamnar i otakt och inte hittar varandra under en tid.
den finns kvar någonstans inombords och tar man små steg och har realistiska förväntningar på varandra och viljan att de ska funka kommer relationen blir starkare än någonsin.
kanske o och i aldrig blir igen som partners, men en vänskap starkare än livet självt kommer förhoppningsvis blomma ut, det tror jag eftersom båda verkligen lagt sina känslor åt sidan och försöker hitta en ny relation till varandra….det är få förunnat.

en kommentar som inte alls har med just detta inlägg att göra men fick feeling efter jag läste om eftermiddagen ni hade tillsammans.

Tess

Jag tror på stor bokstav efter varje mening. 🙂

Carin

++++

Mia

Du kunde läsa hela texten Tess, med stor eller liten bokstav. Så varför påpeka det.Så lågt av dig.

Carin

Lade in mina++++ till Tess kommentar och absolut inte inte Mia´s

Eva

Snälla du. Få feeling för dig själv hädanefter. Bara för att Bella och Odd försöker göra det som är bra för barnen. Dvs att visa att de kan vara sams innebär inte att de ska vara ett par.

Emelie

Men det påstod hon ju inte heller 😉

sandra

Får jag fråga vad varje persons uppgift i nordic tech house är? Dom som är med i Visby då 😎

Så härligt det ser ut! Njut😊

Tina

Får klaustrofobi av att bara se det där lilla planet! 😨

Så fint 🌸🌸

Elin

Är lite nyfiken på hur dina bolag ser på miljöfrågan? Ser att ni bland annat gör mycket flygresor, Löwengrips produkter produceras i plast etc. Har ni några mål eller strategier kring hur ni jobbar mot hållbar utveckling? Spännande att höra hur ni tänker i ett mindre bolag!

Stort lycka till i Almedalen!

Sara

Vart är Hampus?

Anna

Hej Isabella,
Du är fantastisk och du ser alltid så sprudlande glad ut! Måste fråga dig var ditt super fina svarta linne och dina vita byxor kommer ifrån. Vore super gulligt om du kan länka dem….
Kram från Anna i San Jose California ☀️🌴💗

Wow, så härligt!!

carro

Vart är linnet ifrån’?

Lena

Pingis klänning!! Vart hittar jag den?

Susanna

Vill också veta, så himla fin!!

Nina

Ni kan ju uppmärksamma föreningen Vid Din Sida-Stockholm bla som uppmärksammar och hjälper våra äldre hemlösa som faller mellan stolarna, 2018 i Sverige.

Emelie

Ja! Håller med Nina.

Gardin

Varför då? Det är väl inte Bellas jobb att uppmärksamma andras företag när hon är där för att uppmärksamma sitt eget?

Hoppas att ni får en trevlig vistelse på Gotland:)

Hoppas att ni får det riktigt härligt. Kom hem från Gotland igår kväll och jag verkligen älskar ön! Det var fjärde gången jag var där med familjen och det kommer lätt bli fler gånger. 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *