#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juli 3 2018 at 17:51

Min eftermiddag

Här kommer dagens bildskörd, vad många ni var som kom till min intervju hos Expressen! Efter det blev det en till intervju med Fokus och sedan champagne på Petters årliga mingel. Kul! Nu väntar fix och sedan har vi en stor middag ikväll.

Hörs imorgon 🙂

45 Kommentarer

Anne

Diu borde verkligen byta sömmerska.

Håller helt med, sömmerskan har haft lite uppförsbacke den senaste tiden och särskilt med den här klänningen. Lite syslöjds stil över denna.

Josephine

Vilken onödig kommentar? Mår du bättre nu eller? Så himla patetiskt! Man behöver inte skriva allt vad man tänker.

Birgitta

När hon satt ner och lutade sig framåt syntes behån och brösten ramlade nästan ur behån, då är klänningen för stor upptill.

Eva

Du borde byta attityd Anne

Johanna

Vet inte varför jag skriver detta, eftersom mina kommentarer aldrig blir godkända, men jag hoppas att du slipper betala för dina måttsydda klänningar eftersom de sitter så illa och har ojämn linje nedtill. De sitter säkert jättefint när du står rakt upp och ned men de funkar inte när du är i rörelse.

Fiaa

Vilken härligt konstruktiv kommentar, tur att du skrev det så att Bella vet att du vill henne väl!

Jasmin

Tack Isabella för att vi får följa dina spännande aktiviteter! Otroligt intressant 😀
Synd bara att man inte kan läsa fler inlägg. Kan bara läsa fyra inlägg sen kan man inte scrolla ner mer. Eller gör jag något fel?

Stella Doro

Klicka på All högst upp till höger.

Cia

Jasmin. När du är längst ned, dra och dra och dra uppåt. Till slut kommer fler inlägg fram. Mysko att det inte är åtgärdat än. Varit så sen byte av plattform.

M

Jag får det heller inte att funka. Får enbart se de översta inläggen oavsett hur många gånger jag försöker scrolla upp och ner längst ner på sidan.

Frida

Dom där klänningarna som ska vara speciellt sydda för dig är hemska! Ser ut som något man gjort i syslöjden. Du har annars så mycket fina och snygga kläder, använd det i stället!

PS: Nej, säger det inte för att kritisera Bella utan den som sytt klänningen.

M

Instämmer.Kläderna har dålig passform,sömmarna är inte pressade och materialet ser billigt ut.

K

Håller med!

Angelica

Håller faktiskt med. Dålig passform vid axelbanden och bysten, och längden är feldimensionerad. Isabellas kropp kommer inte till sin rätt här. Synd.

Melinda

Så olika det kan vara. Jag tycker dom är fruktansvärt stilrena och eleganta! Passar Bella perfekt!

Sofia Svensson

Hm. Kan det vara så att det är en smaksak? Att Isabella tycker om de kläder hon sätter på sig, och att du sätter på dig vad du tycker passar din kropp och är fint? Om du läser bloggen så vet du ju vem sömmerskan är, varför inte ta kontakt med henne och meddela dina åsikter. Och ja, då menar jag på riktigt och inte en feg hemsk kommentar på internet.

Sofia Svensson

Till alla er som tänkt lämna en otrevlig kommentar kring Isabellas kläder: TÄNK EFTER EN GÅNG TILL! Tror ni inte hon har på sig klänningen för att hon tycker om den, sitter bra och och känner sig fin i den? Kan det inte bara få vara så i så fall? Vad GER det dig att skriva ut på internet anonymt och kommentera folks kläder du inte känner? GÖR ni så mot vänner och personer i er närhet också? Lägg era ord & er energi på något vettigare istället. Hoppas du tänker om.

Ebba

Du skriver att ”det inte är för att kritisera Bella” som för att mildra det negativa i din kommentar. Och man har absolut rätt att tycka olika om saker och deras utseende men det är inte din klänning – hade det varit det hade du med all rätt kunnat säga till sömmerskan att klänningen satt fel. Nu är det inte riktigt schysst uttryckt mot sömmerskan heller tycker jag. Förhoppningsvis är Bella nöjd och det är väl det viktiga då det är hon som bär den? Jätteelegant skulle jag säga!

Kul att Matsmart vann! Det var de värda!

Hej, vilka är dina topp 3 personer som du fått chans att prata med under Almedalen i år och varför?

Claudia

Ska man få måttsydda klänningar så ska dom väl ändå sitta som en smäck? Den där var ju helt förfärligt sömnadsarbete..

Anna

Ser ut som en underkjolsklänning :O

Ess

Vilken dålig passform på klänningen!

Isabelle

Men vad är du för en tråkig människa som ska kommentera det? Tråkig passform på din personlighet verkar vara ett större problem.

Claudia

Men kritiserade hon Bella? Nej. Hon sa att klänningen hade dålig passform, och är något skräddarsytt är det inte så slutresultatet bör se ut. Om du betalar för att sy upp en klänning efter dina mått, kan du då inte vara kritisk och inse att den har dålig passform och säga det till ex sömmerskan? Eller är det elakt och kränkande då? Herregud.

Vega

Varför säger du så. Ska någon på ditt jobb komma fram till dig och säga; Gud den där jackan satt inte alls bra. Vill du höra det? Nej och sluta vara elak mot isabella

Carro

Håller helt med! Ser ut som att klänningen är för stor. Dock är längden bra för politiskt klimat. Men hon postade en silverklänning på insta som var helt fantastisk

Anna

Varför väljer man ens att skriva sådana här kommentarer? Vilken tråkigt negativ person.

Sofia

Usch. Går du fram till dina vänner & kollegor och formulerar dig så också? Fy. Hoppas du skäms.

Alexandra

Så otroligt nödvändigt att ens kommentera när man har något så viktigt att säga va?

Alex

Vilken dålig stil att skriva så till en annan människa!

Malin

Hur ser ni på problematiken gällande mikroplaster.
Är Löwengrips produkter fria från plast?

Linnea

I skrubbarna är det cellulosa acetate, samma material som cigarettfilter görs av. Kan ta 10 år innan det bryts ner.

Therese

Ni med elaka kommentarer , lägg er energi på något vettigt !

Elin

Vilken fin klänning! 😍

Hej,

Jag såg att en affär här i Hong Kong säljer skor ifrån flatted 😊
Ifrån det ena till det andra, jag skrev en blog post om hur våra samtalsämnen kan påverka vår hälsa idag om ni vill läsa. Ha en fin dag 😊

ronjawahlstrom.wordpress.com

Carin

Flatted är i och för sig ett väldigt bra namn på dessa platta skor men du menar nog Flattered.

Lisen

Har du sömmerska också?!

Hanna

Har inte alla en sömmerska ? Hag har en jag alltid går till när jag behöver något speciellt eller lägga upp byxor och annat

Mia

Hej! Jag vet att du har det stressigt osv. men jag önskade verkligen att du kunde blogga oftare än du gör. Saknar dina morgoninlägg!

Ann

Lyssnar du på Annie i kväll? Gärna iklädd Annie-shirt!

Niklas

Hej. Aldrig läst din blogg men hörde vad du sa om digital kompetens hos partiledarna. Underbart. Spot on. Men problemet är större än du beskriver. Makten i samhället har mer eller mindre förflyttats till Silicon Valley. Det här har inget parti fattar. Vi lever inte längre i Folkhemmet. Set var fantastiskt men nu stavas samtiden Teknologi och vi har faktiskt väldigt dålig koll på den vilket visar inte minst i sociala medier. Politikerna harvar på i 1900-talet i mångt och mycket och det håller på att straffa sig. Tack för att du lyfter frågan. Det bör du fortsätta med.

Hannah

Skulle vara kul om vi läsare kunde få ta del av föreläsningarna du har Isabella:)

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *