#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juli 2 2018 at 13:08

Grill och poolhäng

Igår hade vi en team-middag i huset. Killarna grillade och vi tjejer drack vin. Vi dansade till svenska hits fram till midnatt. Otroligt rolig kväll, tänk att jag får jobba med dessa fantastiska människor varje dag.

Imorse tog jag sovmorgon till tio, sedan åt vi frukost hela gänget. Efter det gick jag ut på en powerwalk längs vattnet. Nu väntar lunch i huset och sedan ska jag intervjuas hos Chef ikväll här i Almedalen. Jag har en ganska lugn måndag men det behövs för imorgon är det full fatt från morgon till kväll. Följ gärna min instastory 🙂

31 Kommentarer

Vad mysigt! Tänk om flera arbetsplatser var som din, då kanske det varit mindre sjukskrivningar då människor som känner varandra privat troligtvis är mer tillåtande och hjälpsamma mot varandra även på jobbet! 🙂
Får vi något ”smakprov” på intervjun från Chef? 🙂
Ha en härlig måndag!

http://www.nouw.com/ettriktliv

Sofia

Ja, fast alla kanske inte vill vara kompis med sina kollegor. Personligen vill jag hålla mitt yrkesliv och privatliv skilda åt.

Åh tänker samma sak 🙂 Jag vill inte heller blanda ihop mitt jobb med mitt privatliv!

Anna

Håller helt med! för att ladda batterier och få ny energi så skulle jag aldrig vilja vara ”kompis” med chefen eller dela hus med kollegorna.

B

På min arbetsplats hittar vi på mycket tillsammans efter kontorstid och jag har idag många av mina närmsta vänner på jobbet! Känner mig så lyckligt lottad som får spendera 1/3 del av mitt liv med människor som jag faktiskt bryr mig om på riktigt och som får mig att må bra. Vill jag ladda batterierna utanför ”jobb kretsen” har jag fortfarande möjligheten att åka hem till familjen eller umgås med andra vänner. Det ena behöver inte utesluta det andra.

Hanna

Tänk så olika man tänker, jag tycker deras sjungande o flaxande känns onaturligt och krystat och får inga äkta vibbar själv 😀

Lena

Håller helt med. Ingen arbetsplats för mig.

M

Skönt att inte alla arbetsplatser är så här så att man själv kan välja vilken relation man vill ha till chef och kollegor.

Therese Johansson

Fast nu är ju detta en resa de gör i arbetet, och inte privat. Är fullkomligt övertygad om att om man inte vill vara med och dansa med chefen så kan man gå upp till sitt eget rum.

Jag håller med dig Tina! En stor anledning till sjukskrivningar är troligtvis för att så många människor identifierar sig väldigt mycket med sitt jobb, och inställningen är ofta ”var man för sig själv”. Det lämnar mindre plats till ödmjukhet, empati och förståelse. Det är i alla fall vad jag har iakttagit i Sverige efter att ha jobbat utomlands i två omgångar. I Sverige förlitar vi oss på samhället och staten när vi blir sjuka/illa behandlade//avskedade/förråda. I många andra länder är ens skyddsnät ens närmaste krets (familjen, kollegorna, vänner) för att det inte finns ett lika starkt socialt skyddsnät. I utvecklingsländerna finns det ingenting som heter ”depression” eller ”utbränd”. Man jobbar för att man inte har något annat val.
Sjukskrivning är en lyxvara och beror på att vi har det för bra för att inse att det hade kunnat vara värre 🙂 När jag blev deprimerad i Sydafrika fattade de inte ens vad det var. Där fanns värre problem än ”lite ångest”.

Vilken härlig kväll!😀🌸

Malin

Var är dina kläder ifrån? Superfina!

Bra kollegor gör verkligen jobbet så mycket roligare! Kul att ni trivs så bra ihop ☺️

Kajsa

Åh var är det fina linnet ifrån? Ska på en fest i sommar där just det linnet hade varit perfekt!

Lisa

Varför är inte Hampus med?

Vill också till Almedalen. Det blev inget i år, men 2019 ska jag dit!

Gud så kul allt ser ut, ni verkar må så bra, trivas och delar så mycket skoj ihop. Du ser så glad ut, jag hoppas att det är en äkta bild av dig i detta nu. För du förtjänar verkligen att vara lycklig och glad. Det vore så nice att få höra om din nya kärlek lite mer men förstår så mycket om du inte vill och respekerar självklart det. Men man blir ju bara så nyfiken på hur det går för er, vad had tänker och hur han är, i ditt liv.

Ha fortsatt trevligt därborta nu och må bäst.

Sofia

Lycklig? Det här är inte Isabellas verkliga liv, det är en fasad=ett blogg liv.
I bloggen kan Isabella gömma sig bakom sin fasad, i sin bubbla och fortsatt tjäna pengar på sina följare.
Men riktig lycka är något annat än det vi kan läsa och se i bloggen, lycka finner du i dig själv utan en massa bekräftelse från alla andra.

Så mysigt! Härliga bilder! 🙂

Lisen

ingen kommentar från teamet om granskningen ni åkt på av läkemedelsverket och er solprodukt?

Jenny

Hur funkar det när man hyr ett hus sådär? Är det ni själva som turas om att handla, laga mat, diska undan osv? Eller vem gör det? Det blir VÄLDIGT mycket handling och disk när man bor så många tillsammans, tänker att det lätt blir en irritation om alla inte hjälper till. Men ni kanske gjort upp i förväg om ansvarsfördelningen? Nyfiken bara hur ni styrt upp det! 😃

C

Bella har säkert med någon som gör allt det 😊

Leanny

Goddag yxskaft!!!

Skulle vara kul om du skrev om hur du redigerar dina bilder?
http://nouw.com/tiindragustafsson

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *