#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juli 13 2018 at 20:32

Dagarna går så ruskigt fort

Sorry för dåligt bloggande men jag njuter av mina barndagar så mycket. Jag har haft dom sen i söndags och nu närmar vi oss söndag igen. Gah. Hur kan det gå så fort?! Passar på att bara vara i nuet med dom, vi pratar och bara umgås. Vi har fantastiska dagar ihop, lugna mycket hemmatid och vi tar dagen som den kommer.

På båttaxin påväg tillbaka idag till Stavsnäs. Bilden kändes så mycket sommar med lakan och packning som vällde ut efter att ha spenderat ett dygn hos mina vänner. Vi hörs imorgon :- )

37 Kommentarer

m-l

Det går trögt att bläddra i bloggen på min dator, på andra bloggar funkar det hur bra som helst. Gissar att det är för att bilderna är så stora, Isabella. Önskar att bildformatet ändas till lite mindre

Nina

Är det dina barn som står borta vid båten? 😮

Maria

Ja? Vad är så konstigt?!

Nina

Det är vatten och B kollar inte ens på dem

Erika

Men driver du Nina? Jisses

Sophie

Vem bär dina väskor från båten? Nannyn?

Monika

Allvarligt talat så är det väl något som knappast angår dig? Eller hur…om någon annan än Isabella själv är med och bär hennes väskor, varför ska du lägga dig i det? Knäppt!

Maja S

Så bara för att du har läst det på Sveriges största skvallerblogg är det sant? Skärp dig!

Madde

Du verkar sakna de basala kunskaperna om den mänskliga kroppen, oavsett ekonomisk status så har de flesta 2 funktionella armar……och tillhörande händer med tumme som gör det enkelt att bära väskor 🙂
#fåniigkommenterfårfånigtsvar #avundsjukaärintetrevligtnågonstans

Anna

Vem vet? Kanske du eller inte?
Kanske är det jultomten som bär väskorna? Kanske Bella bär väskorna? Kanske väskorna har egna ben och snällt går efter Bella? Finns jultomten? Finns det små rymdgubbar? Kanske rymdgubbarna bär väskorna? Så många frågor.

M

Att behöva påtala stup i kvarten hur mycket du ”njuter av att ha barnen”… Känns inte genuint. Särskilt med tanke på att du måste umgås med andra för att ha barnen…

Linda Nordström

Men fy vilken elak kommentar ”M”…
Får man inte njuta av att umgås med sina barn ”stup i kvarten”? Får man inte tycka om att umgås med sina barn samtidigt som man umgås med andra?

Ju

Nej med tanke på att Bellan som hon säger bara är mamma varannan vecka.

Anna

Att skriva en sådan kommentar är bara dumt och otrevligt, sluta med det.

Monika

Negativ, trist, väldigt tråkig och väldigt onödig kommentar.

AnnaErica

Underbart! Att kunna njuta är en konst. Lyckost dina barn som får lära sig den konsten så tidigt i livet. Heja dej!

I

Men suck. Vad tusan vet du om den saken? Sjukt onödigt och otrevligt att kläcka ur sig en sån sak!

Yvette

Att kunna vika lakan är väl en lifeskill som kan vara bra att ha…..

Heidie

Eller så struntar man i alla sådana måsten nät man har semester 😘

Bästa vädret för en skärgårdstur var det också.

Jenny

Genuint irriterad. Skärpning i kommentarsfältet. Om jag bloggade skulle jag blir så trött på vissa kommentarer. Vill ni att Isabella ska sluta blogga? Det är inget annat än bittert att fråga vem som bär väskan från båten tex. Är det verkligen intressant att skriva eller fråga????? Ha en underbar sommar!

M

Kommentarsfältet är modererat. Hade Isabella inte velat ha en viss andel negativa kommentarer så hade hon inte godkänt dem. Tvärtom har hon ju berättat i Schulmans podd om sin strategi och att en viss andel negativa kommentarer är ett dagligt mål. Annars är hon inte nöjd.

Johanna

Håller helt med. Dessutom bloggar inte Isabella för att vara snäll mot sina läsare. Hela hennes karriär bygger på bloggen och exponeringen i den.

R

Svar till M: Isabellas barn är så stora att de behöver mer stimulans än att bara hänga med en förälder.Njuter av sina barn gör man när de är lyckliga och glada.

Mi

Bullshit! Finns ingen åldersgräns för att kunna njuta av programlösa dagar. Även vuxna kan. Några få. En ren njutning för vissa av oss.

Det gör du rätt i! Njut av ledigheten. 🙂

Härligt! 🌞 fokusera på barnen du, bloggen kan vänta! 😃 ha en fin helg!

Vad mysigt, hoppas du får en fin dag idag också! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa och annat. Kram <3

Brandflyg

Är barnflickan med eller har hon fått ledigt?

fiona

Vilken spännande fråga!

Hej! Isabella jätte skönt och mysigt trevlig blogg. Vi hörs i morgon haha

Lea

Löwengtip/Spångberg på lakanet
Ser först nu 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *