#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juli 8 2018 at 14:09

Att välja bort kärlek

Och så valde jag bort kärlek igen. Jag förstår att det kan låta hårt när många människor drömmer om att bli älskade. Och att få älska. Kanske är det så att jag rent krasst är egocentrisk, eller så är jag bara väldigt nöjd med att vara själv. Jag behöver få ta plats i mitt egna liv. Få prioritera mig själv varje dag. Få tid till att drömma, tänka och vara innerstyrd. Inte kompromissa. Jag är bara 27 år. Jag är färdig med barn (inom loppet av 9-10 år i alla fall). Nu behöver jag några år med att få uppleva och jobba på. Jag lever ett perfekt liv. Jag får vara mamma till världens finaste barn varannan vecka. Och varannan vecka är det Isabella-veckor. Jag kommer att jobba på, träna, träffa folk, resa runt. Bara göra det jag känner för. Jag har pengar på banken och siktar på att köpa en sjötomt nästa år på Lidingö. Där ska jag och barnen bo själv med hjälp av hembiträde, kock etc. Helt fantastiskt. Sedan ska jag ha en Bentley också.

Det ser jag fram emot.

Denna helg med Isolina kom helt perfekt! 48 timmar med skratt, djupa samtal och riktigt god mat.

Jag har fått ladda upp mina batterier igen, personalen på YSB har varit så gulliga. Det betyder mycket för mig

Min tredje powerring. Det är stort för mig att kunna gå in på Engelbert och köpa en absolutely knot i 1,4 carat. Men när jag tittar på den påminner jag själv mig om allt enormt som väntar i livet.

Jag antecknar drömmar och idéer varje dag. Nu blev det ett nytt kapitel vilket innebar en ny bok. Nu ska jag flyga hem till Stockholm och hämta Gillis och Sally. Sedan väntar en vecka tillsammans, fantastiskt.

265 Kommentarer

Anonym

Fast hur kan det vara perfekt att ha barnen varannan vecka? Jag förstår ju att det är varannan vecka som gäller men jag skulle aldrig beskriva det som prefekt…

Emma

Bästa! Kör hårt 😁

Alice

Jag läste att era solprodukter inte klarade Läkemedelsverkets tester i år. Och att man avråder folk från att använda dem. Borde ni inte informera om detta?

Maja S

Nej, det var inte riktigt det Läkemedelsverket kom fram till. Löwengrips sololja uppfyller inte kraven på märkning och detta ska/har rättats till. Ingenstans står det att Läkemedelsverket avråder från att använda produkten. Det är dessutom bara sololjan som testats.

L

Färdig med barn? När du valde att skaffa dom så valde du att binda upp dig i 18 år på heltid och resterande på deltid. Färdig med barnen du redan har blir du aldrig.

Tycker du tappat din tidigare jordnära charm totalt. Ju mer framgångsrik du blir, desto med ego och framförallt SKRYTIG blir du. Och nej. Jag är inte ett dugg avundsjuk.

Visst finns det saker man vill ha, som man inte har och aldrig kommer att ha, råd med. Men ärligt talat.. jag har svårt att förstå hur man kan byta ut tiden med barnen mot karriären. Hade aldrig kunnat drömma om det ens! När man själv valt att skaffa dom små ögonstenarna.

Det kanske inte märks på dom, men att vara ifrån sin ena förälder i en vecka först och sen komma hem till en nanny.
Det sätter sina spår.

Och du anar inte hur mycket du missar.
Jäkligt sorgligt. Tycker jag iaf!

Elin

Tror bara hon menade att hon är färdig med att föda nya barn på några år inte färdig med sina egna

Rebecca

Man kan välja att läsa hennes inlägg och haka ull sig på saker, exempelvis att hon skrev ”färdig med barn”. Eller så kan man läsa och förstå även om Isabella precis som de flesta av oss andra inte alltid uttrycker sig perfekt.

Hon önskar inte att skaffa fler barn nu, punkt. Hon menar inte på något sätt att hon är färdig med de golvar.

Kärlek till dig, Isabella och alla andra. Låt oss stötta varandra och unna varandra lycka och välgång även om det sOm gör oss lyckliga kanske inte ser likadant ut för oss alla.

Ellinor

Fast det är du. Du som vill ha barn mer än en karriär, du som vill se det som att man ”binder upp sig” när man har fått barn. Det är du som tycker att det r sorgligt för barn som bor i två hem, med en mamma och engelsktalande nanny i ett av dem. Det är du, det står för dig. Det är den verklighet du vill ha. Och låt det stå för dig.

Jag tror inte att du hade spytt ut hela denna harrangen om du dels var tvungen att skriva ditt riktiga namn, eller rent av om du mött Bella eller någon av oss andra som hellre ser möjligheter i livet. Alla är inte som du, alla måste inte följa dunder jävla familj hund villanormen.

jasmine

Hon menade inte att hon är klar med Gillis & Sally, hon menade att hon var färdig med att skaffa nya…

oda

Ferdig med barn som i å ikke få flere barn, mener hun vel.

Camilla

👍

Vanessa

Väldigt provocerande inlägg – om det nu är skrivet så medvetet eller omedvetet. I mina ögon låter väldigt lite av det du beskriver sunt. Kan inte låta bli att undra om allt kommer att vara värt det om 50 år? Men alla har vi olika värderingar och synsätt på hur vi vill leva våra liv. Vi bloggläsare får ju bara ta del av en bråkdel av ditt. Resterande del kanske ser helt annorlunda ut – utan den perfekta fasaden som ofta kommer fram här? Just nu känns det i alla fall (för mig) som att du strävar efter materiell lycka/bli världskänd för olika entrepenörsprestationer och att du vill leva ditt liv som en Hollywood film. Kanske ditt liv härefter kommer att vara så. Du verkar i alla fall jobba hårt för det och har tydliga mål. Men ingens liv är perfekt trots oändliga summor på bankkontot och otaliga resurser.

Anne-Lee

Bara lite nyfiken, skänker du/Ni i de olika företagen pengar till välgörenhet? Genom företaget, alltså. Får jag fråga vilka? Och som privatperson, vilka ligger närmst hjärtat, finns det någon strategi? Tänkte lite på Bill Gates.

m

Anne-Lee nej det får du inte fråga. Det är hennes ekonomi och ingenting som du har med att göra.

Lea

Ok den regeln sattes upp av dig?

Jessica Widlund

Det är viktigt att prioritera sig själv! Ta hand om dig

Erika

Allt det där du skriver att du bara kan få genom att inte ha några relationer, allt det kan man få i en sund relation. Man kan ha en relation där man får ”ta plats”, får tid att drömma och tänka, där man tillåts göra det man själv vill göra, där man känner att man utvecklas och växer som människa, där man kan gå och träna eller gå på bio själv (eller med vänner) om man vill det, jobba eller resa eller driva företag eller vad man nu vill göra…

Har man barn tillsammans och lever tillsammans så gäller det ju bara att dela upp tiden så att man får tid att göra allt det där. Det är ju egentligen ingen skillnad mot hur du gör nu, nu är hälften av tiden ”din” men så kan man ju ha det även i en relation. Man kan ju komma överens om att den ena har huvudansvaret för barnen vissa dagar medan den andre får göra vad den vill, och sedan byta.

Du verkar ha en bild av att alla som är i relationer kompromissar ihjäl sig själva. Att så fort man är i en relation så fråntas man möjligheten att ha ett eget liv och egna intressen. Så ska det inte vara, och jag tror inte det är så för de flesta.

(Jag har två barn, fyra och nio år gamla. Och är sedan 20 år tillbaka sammanboende med deras pappa. Om nån undrar.)

Caroline

Färdig med barn? Mamma varannan vecka? 😂 Det här är ju inte du. Låter som om du antingen skrivit det när du är lite halvpackad (läs inlägget med lite sluddrig röst, hillarious) eller som om det är ett fuck off-inlägg riktat mot Hampus. I vilket fall känns det inte som du. Kom tillbaka till oss! Det här inspirerar inte alls.

Lina

Jag blev inspirerad. Är själv singel och får ständigt tacka nej till blind dejter och annat från vänner. Får även ständigt försvara mitt liv och att vara singel.

Cecilia

Du är så härligt osvensk! Älskar det.

Caroline

Jag tycker att du är grym – en inspiration för kvinnor världen över.

Linda

Varje person ansvarar över sitt liv. Är det såhär Bella vill leva såhär det så, ingenting någon annan ska styra över. Som många här inne verkar anse sig ha rätten till.

saga

You go girl! Detta inlägg fick mig att le. Så skönt att höra en kvinna säga dessa ord. Så tråkigt att folk bara tycker det är okej om en man säger likadant. Alla strävar inte efter samma sak här i livet och vi all har olika behov. Tack för att du gör vägen lite lättare for oss kvinnor i framtiden.

K

Men jag undrar varför så många blir upprörda på den här bloggen. Isabella har varit väldigt klar med att varje inlägg är noga planerat. Och detta var naturligvis provocerande för att få igång läsarna och inläggen. Isabella är ju ingen politiker eller betydande person för allmänheten så varför är kommentarerna så allvarliga?

Molly

Läs artikeln med Amelia Adamo i Expressen idag. Drivkraft pengar, ångrar idag: försummat tiden med små barn o partner i jakt på karriären…

Alex

Isabella är inte Amelia Adamo!

Jaqueline

Herrejösses vad det är många som hakar upp sig på att hon väljer bort kärleksrelationer. Varför kan man inte klara sig lika bra själv
För? Jag är 24 år, driver eget och har inga som helst behov av kärlek i den benämnelsen. Jag klarar mig bäst i mitt eget sällskap och förstår inte varför det ska vara ett måste att ha en kärleksrelation. Ni säger att man här miste om mycket men man kan nog gå miste om precis lika mycket när man har en sådan relation. Kärlek är jättehärligt ja, men jag klarar mig lika bra utan.

K

Vadå du är färdig med barn? Jag lovar, barnen tar mer tid när de blir större. Skjutsa till träningar etc.

Linda

Förmodligen menar hon att hon inte tänker skaffa fler barn, utom kanske en sladdis om 9-10 år.

Josefine

Du är sjukt ball! Kör i vind! 😊

Jessica

Om kärlek känns som en kompromiss så har man inte hittat rätt. Då är det bättre att göra slut.

Frida

De flesta föräldrarna brukar inte hylla att vara utan sina barn i en vecka åt gången för en vecka ensam. Det tror jag inte du heller gör. Jag tror du trollar och provocerar. Nya Kissie 2018?

Amanda

Eller så inser hon att hon inte direkt har något val och ser det positiva i det istället för att vara ledsen över situationen..

Frida

Det positiva? Sättet hon skriver på om hur livet är perfekt med barn en vecka borta är bara offensive. Att dessutom ha sina barn två veckor i månaden för att skicka av dom med en nanny efter förskola etc är än mer patetiskt. Om den här Hayley nu ens existerar eller bara är ngt som vi läsare ska fås att tro på?

Jag hoppas för din skull att det kommer vara värt det den dag du uppnått allt du vill och står där på toppen. Det materiella är bara materiellt, det kan inte köpa lycka. I slutändan är det relationer som är det viktiga och jag hoppas att du inte kommer ångra dig i framtiden. Ångra allt du valde bort för att uppnå ett liv i lyx.

Thera

Varför avgör DU att relationer är det som är viktigt i slutändan för alla människor på denna jord? Det finns väldigt många människor där karriären ger dem lycka på samma sätt en hobby för någon annan gör. Att vilja vara ekonomisk oberoende är ett mål många har och det är aldrig fel att ha drömmar och mål. Hon kan ge sina barn otroligt mycket med den drömmen, vare sig det är en perfekt idyll att växa upp i eller mer tid med barnen då hon kan köpa tjänster för sysslor i hemmet exempelvis. Varför måste alltid alla vara likadana? Ditt liv & drömmar är rätt för dig Hanna, inte alla andra och kritisera inte när andra har drömmar du inte förstår.

Elin

Gud vilket härlig inlägg. KÖR!

Var kommer blocket och pennan ifrån? Superfina! 😀

Charlotta

Jag tycker att det är så intressant med personer som är olika och som har olika mål i livet. Alla har ju friheten att leva det liv man önskar och fatta de beslut som man tycker känns bäst. Själv tycker jag att det är relationer som ger mitt liv värde, inte ägodelar inte rikedom. Jag försöker i stället lära mig att känna mig nöjd. Att glädjas åt det jag har och inte alltid tänka framåt. Försöker använda mina kläder så länge det går, försöka undvika att flyga för klimatets skull. Jag tycker att du är en fantastisk entreprenör och inspirerande på så många sätt. Men jag kan konstatera att allt inte går att förstå. Men det är väl okej, antar jag.

Johanna

Bara för att man njuter av tiden UTAN barn betyder inte att man är egocentrisk. Däremot så vet man att barnen behöver båda föräldrarna. Vet man dessutom art barnen har det bra hos den andre föräldern så finns det ingen anledning att inte njuta av sin egentid som man då har. Så varför sitta hemma å deppa. Nä helt rätt Bella , njut av livet med eller utan barn!!!

Härligt inlägg! Förstår inte alls hur detta provocerar någon annan? Frågan är väl bara om det inte står ngn ny man/pojkvän där om några månader? Med tanke på mycket ändrade åsikter/planer och det är väl p.ga man inte alltid kan välja allt själv eller planera allt,saker och ting förändras-även ens egna åsikter(speciellt när man är så ung) tror nog att släppa lite på krav och mål och att leva i nuet skulle göra gott-Take it day by day♥️ Becca

Anna

Jag säger bara usch. Man kan och ska älska sig själv, men du har gått över gränsen och jag kan bara inte mera hitta det minsta att gilla i dig. Alla runt dig får offra sitt för att du ska få ditt. Det gäller bla. dina barn och odd. Dom fick offra ett familjeliv bara för att mamma hade tid åt sig själv.

Jag känner inte igen dig mera. Du kan ha allt i livet du bara önskar, köpa din Bentley och sjötomt. Men hur mycket pengar du än har så kommer du aldrig att kunna köpa kärlek och ödmjukhet. Jag tycker verkligen synd om Sally och Gillis, om Odd som blev dragen med i din hemska plan. Det är ju det du ville, skaffa barnen och leva själv tillslut. Du kunde inte tåla att det var ”ni” och inte ”du”. Det berättar mer en tusen ord. Samma händer nu, du kan inte tåla att det var du och Hampus, det fanns bara plats för dig.

Usch. Påriktigt, usch.

Charlotte

Usch, på riktig usch för dig Anna som tycker dig ha rätten att skriva så!!! Ren och skär avundsjuka!

Avundsjuka?😜😂 Kan du läsa? Vissa av dem som kommenterar verkar vara bakom flötet.

Michaela

Anna, jag tycker snarare att Isabella planerar och ordnar sin vardag för att kunna ge sina barn allt hon orkar. Så trist inställning du har. Hon valde att inte vara kvar i ett äktenskap hon inte trivdes i. Tänk att en kvinna på 2000-talet faktiskt KAN det och det ska vi vara glada för! Hon verkar ha en bra kontakt med barnens pappa, det är väl ändå allt utom egoistiskt? Hade du tyckt likadant om Isabella om hon var man? Jag tror inte det.

S

Anna. Det var riktigt bra skrivet.

Agneta

Det är 2018 nu – och en driven kvinna bestämmer själv över sitt liv.Som ser till att få det som hon vill och tar hjälp med det hon kan, för att hon kan ekonomiskt, och hellre vill spendera tid med barnen.Jo jag förstår att det är väldigt provocerande när man sitter fast själv och försöker fundera över sina egna val. Och att man själv upplever att man inte kan välja.Och inte är nöjd.

Man har bara ett liv.

Det finns ingen mamma (eller pappa) som frivilligt avstår 50% av tiden med sina barn. Det är en utveckling som är sorglig – men nu gör dessa kloka föräldrar det bästa av situation.Det borde alla göra.

Och JA – det ÄR provocerande med sjötomt och Bentley – hahaha…det får en del avundsjuka människor att verkligen gå igång.
Men det är ju du som tjänar in dem – så fortsätt njut varje minut!

Åsa

Helt underbart! Jag önskar fler kvinnor gjorde som du och planerade sitt liv så att de inte behövde vara beroende av en man för sin ekonomi/lycka (och jag menar inte att man behöver vara miljonär. Man ska ha koll på sin vardagsekonomi, ha en buffert och leva ett liv man har råd med). Män får steppa upp och visa att de är värda att vara tillsammans med. Annars är det tack och hej. Jag har precis lämnat en destruktiv relation, gravid i v 36 (tredje barnet). Jag har ett ”vanligt” jobb och rättar hellre munnen efter matsäcken än utsätter mig för en man igen. Din barn får en fantastisk uppväxt med flera vuxna (du, pappa, barnflicka) som ser dem och som de kan ty sig till. Hur kan det ens ses som ett problem av folk? Det finns så många barn som mår dåligt på riktigt och växer upp med föräldrar som super, slåss och grälar eller som inte orkar ta hand om dem av olika skäl. DET borde väl vara ett bekymmer för alla olyckskorpar som älskar att kraxa i detta kommentarsfält 🙂

Sara

Wooow! Jag har läst din blogg sedan du var tillsammans med Nils, alltså väldigt många år. Men jag har aldrig kommenterat. Vill bara säga hur häftig jag tycker att du är! Inte många som åstadkommit så mycket som du gjort vid 27 års ålder. Man glömmer lätt bort hur ung du är 🙂 Kör hårt, och skit i alla knäppa kommenterar som ofta trillar in här. Kram!

Olivia

Inspirerande! Har väldigt liknande mål jag själv. Har dessutom aldrig när jag tänkt på vart jag är om 5 år (eller 10 år) automatiskt föreställt mig att det ska vara en partner med i bilden. Sen om det blir så är en annan femma, men har alltid planerat efter att jag är själv och att jag ska kunna uppnå mina mål helt på egna ben.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *