#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juli 5 2018 at 09:35

Annies tal

Vilka ljuvliga dagar här borta på Gotland. Intervjuer, spännande möten och tid ihop med fantastiska människor. Igår var vårt bolag Nordic Tech House inbjudna av Nordeas koncernchef Casper von Koskull att ta en kaffe ihop på deras kontor i Visby. Vi är kunder hos Nordea (både privat och bolag) och vi blev såklart superglada när Casper ville ses och lyssna in hur Nordic Tech House jobbar.

Jag slogs av hur ödmjuk och vilken fin energi Casper har. Det lyste i hans ögon när han berättade om Nordea men sedan sa han snabbt att han vill lyssna in oss och se hur banken kan stötta vår resa. En timma flög och när vi sa hejdå var jag fylld av ny energi. Jag älskar att möta människor som är som honom. Passionerade!

Efter det bar det iväg till Almedalen. Det var dags för Annie att hålla sitt årliga tal.

Det var ett gripande tal. Om ni inte såg det så titta på det i efterhand. Jag är så rörd över ditt mod Annie, din enorma styrka när du behöver möta nazister som försöker tysta dig. Men du är också en stark visionär för Sveriges framtid och att alla har en plats i vårt samhälle. Du är fantastisk!

Både jag och Simon var lite skakade efter Annies tal. Nazister skrek men Annie bemötte det med mod. Dock var det lite svårt att orka med en till party-middag efteråt så jag stannade bara en stund på Daniel Pilottis middag och åkte hem sen. Magnus skjutsade hem mig och jag bad honom stanna på ICA så att jag kunde handla hem choklad. När jag kom till huset tittade Sascha och Emelie på Beck och jag sminkade av mig, tog på mig en gul Nordic Tech House onepiece (vi har en varsin) och joinade dom i soffan. Efter en stund kom Simon också. Sedan myste vi där, mitt fantastiska närmsta team. Resten av gänget röjde på nere i Kallis på DJ Battle. Jag somnade glad och tacksam trots att livet är lite rörigt just nu. Jag berättar mer senare.

48 Kommentarer

Aino

”Jag somnade glad och tacksam…”
Jag tycker det saknas ett ord. Undrar vilket?

Hanna

Nej men sluta nu. Bara sluta.

Marie Hellström

Precis. Sluta nu.

Anitha

meningen fortsätter med ”trots att livet är lite rörigt just nu”.

Fortfarande svårt att förstå?

Ana

Japp forstar fortfarande inte vilket ord det skulle sakna!

Emma

HAHAHA !!!

Ana

Jag fattar inte? 😀

Gammeltanten

Fnissar högljutt 🤪

Aino

Du kan dina svenska filmer förstår jag 🙂

Jag är så imponerad av Annies tal. Riktigt, riktigt bra.

Marie

Onepiece är ett varuskyddat märkesnamn. Menade du en jumpsuit?

C

Det är Onepiece.

Anton

Grundaren till Onepiece är också mannen bakom Brandbassador så dessa gula jumpsuits är naturligtvis original Onepiece.

Mrs T

Ett varumärke kan bli så starkt att man benämner Även konkurrenten vid det starka varumärkets namn. Ett sk varumärkesord. Slå upp det på Wikipedia!

miamaria

Om du säljer en ”onepiece” som inte är av märket Onepiece på Tradera får du auktionen avstängd. Det är Onepiece själva som ser till att dessa felaktiga annonser anmäls och stängs ned. Samma sak gäller t ex med ”buffar” som inte är av märket Buff. Må så vara att det är ett varumärkesord, men varumärket ägs likväl av originalet och får inte missbrukas. Vad du och jag säger till vardags är en annan sak.

Vilken cliffhanger! Nu blev jag ju jättenyfiken. 🙂 För övrigt så gillar jag Annie Lööf. Tror hon får min röst i valet i höst.

Sofia

Läs gårdagens expressen om Isabella så får du veta

Johanna

En liten fundering bara, man röstar ju på partier och inte partiledaren. har du kollat deras partiprogram eller går du bara på att du ”gillar Annie”?

U

+1 Johanna!

Ah vad härligt! Det ÄR magiskt att umgås med människor som inspirerar en och är modiga. Härligt att du gör det och att du tar hand om dig själv. Du verkar ha haft det awesome i Almedalen trots turbelns kring dig, skönt för dig att du verkar känna att du ändå kan fokusera. Snyggt jobbat! <3

Verkligen gripande tal! <3 <3<3<3<3<3<3<3

Fanny

Oj är det slut mellan dig o Hampus?? Ni har ju inte setts på ett tag verkar det som..

Emma

Ja. Bara att läsa skvallerblogg så står de att hon gått ut med det

Måns

Expressen

Ella

Expressen menar du?

Emma

Hant.se har också gått ut med det. Var de jag syftade på 🙂

Fanny

Rättså väntat. Kanske för att det inte blev något Midsommarfirande ihop.
Hur klarar din kolleger som Pings ha förhållande? Du skyller mycket på jobbet hela tiden. Pingis o dina kollegor jobbar väl minst lika mycket som du eller? 😊

Carro

Hon valde även att träffa Odd igen. Tror man måste läka helt från en skilsmässa innan man hoppar in i nästa annars tar man med sig allt bagage. Samma situation som Jennifer Lopez lol. Man går från man till man för man tror att det är hälsosamt men faktum är att man måste fylla sitt eget hål innan man distraherar sig med allt och alla andra hela tiden. Inte bara förhållanden men även jobb och konsumtion. Man måste kolla inåt.

Mia

Usch vad skrämmande med nazister! Det positiva dock är att du är såå vacker, herregud vad imponerad jag blev av ditt utseende igår och förr-igår! Du är så vacker! Jag vet att du vill bli Sveriges Oprah, men nej, du är vacker och mycket mer än henne! Du är Sveriges Marilyn Monroe, har aldrig sett någon vara så lik henne förutom du. Wow, Bella! Bara WOW!

Peo

Nu råkar de ju vara så att Oprah är en av världens mäktigaste och inflytelserika kvinnor som finns….att jämföra utseende med styrka är ju som att pissa i motvind. RENT IDIOTISKT

Mia

Bella är snart där, se och lär er!

Eva

Marilyn Monroe. Nu får du allt ta på dig glasögonen.

Mia

Hon är visst lik henne, och Monroes livshistoria påminner mycket om Bellas, förutom att Bella är mer insiktsfull och har bättre psykisk hälsa än Monroe. Då syftar jag på önskan om en framgångsrik karriär osv.

mf

Så ironiskt. Haha

Sikke en flot kjole – og et fantastisk indlæg!

Snygga bilder! Roligt att titta på måste jag säga. Jag går in här nästan varje dag för att du helt enkelt har så snygga bilder och roligt innehåll förstås.
MVH
Berith

Åter igen så peppande inlägg och ser ut som fantastiskt inspirerande dagar i Almedalen.

Kika in på min blogg för att läsa om familjeliv och företagandet eller lyssna på min och min väns podd om förlossning, föräldraskap och relationer bland annat. Podden heter Allt vi måste tala om! Vi tar även upp amning, graviditet, planerat kejsarsnitt, prematurfödsel, ätstörningar osv.

Kram

Isabelle

Röstar inte på centern men tyckte det var väldigt bra gjort av Annie!

Mår illa av att se NMR:s och nazisternas framfart och närvaro där nere, men jävligt lycklig av alla motdemonstranter.

Immi

Du och Annie är ett riktigt dreamteam, mina två främsta idoler. Inte konstigt att ni ”hittat” varandra. Så kul!

Jjj

Synd att Annie förespråkar integration, men själv på i en totalt segregerad stadsdel. Hennes ord väger då väldigt lätt.

Stina

Är mera rädd för de islamister Annie hyser i sitt eget parti.

Sara75

Annie Lööf har gått och blivit en galen globalist och stirrar sig hellre blind på några få dårar till nazister framför den stora katastrofen med Islam.
Jag tror knappast att drt var en sådan person det gamla bondepartiet avsåg som företrädare!

Moderaterna ❤️ SD är landets räddning

Hälsningar kvinna, akademiker och iranska

Sofia

Vad menar du med detta? Du kan inte svartmåla en hel religion baserat på de galenskaper som några få gör.

I.

Men herregud vakna människa. Läste ni inte historia i Iran? Vilka stod bakom förintelsen? Sist jag läste historia var det ”några få” nazister. Flera miljoner judar dog och vem gav dem en fristad? Muslimska Marocko. Läs på innan du yttrar dig om Islam. Det finns en annan syn av det hela en den du lärde dig i Iran.

Julia

Du och Annie är mina kvinnliga förebilder i livet. Så starka och coola båda två! Blir varm av att se er tillsammans!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *