Omslag för Inrikes

Barnen sov till halv nio idag, fantastiskt skönt. Vi låg och drog oss i sängen en stund innan vi gick ner och åt frukost. Efter det har vi busat hemma, plockat körsbär i trädgården och cyklat lite på gatan. Hayley åkte iväg och köpte sushi vid lunch och så dukade vi upp utomhus. Nu ska vi strax iväg på äventyr, Gillis och Sally har fått önska vad dom vill hitta på. Jag är så peppad.

Förresten jag är med i senaste Inrikes. Vi hörs senare, ha en härlig måndag!

 1. Vad stark du är som kan ta alla dessa negativa kommentarer. Jag skulle bli galen om så här många lade sig i mitt liv, konstant tryckte ner mig, och trodde sig veta bättre än mig. Dina barn är så lyckligt lottade att de har dig som mamma. Inte bara som en mamma, utan även som en enorm förebild, som jobbar hårt för barnens framtid Fortsätt vara du; spendera dina pengar pa det du vill, känn efter själv vad som är viktigt i ditt liv, och tack för att du delar med dig av allt på vägen! Du inspirerar!

  1. Ni som konstant ifrågasätter negativa kommentarer verkar vara snälla och fina människor men hur har ni det med källkritiken egentligen? Isabellas blogg är inte någon liten hobbyblogg och hon sitter inte och gråter över några fåniga kommentarer. Det har med all tydlighet framgått att detta är en industri som sköts av ett antal människor med en tydlig strategi. I den framgår att negativa kommentarer godkänns för att få fart på diskussionen. Isabella vill alltså ha negativa kommentarer och tjänar pengar på dem. Sedan kan jag förundras över att en del av er är så elaka mor varandra. Men det ger väl klirr i den löwengripska kassan det också.

   1. The unreal Madde – Så det är okej att skriva elaka kommentarer till/om Bella, men inte att vara elak mot varandra i kommentarsfältet? Skillnaden är? Du vet att Bella också är människa, eller?

   2. Jag vet att det är så, men tycker ändå att ni som skriver elaka kommentarer är oempatiska små människor. Jag hoppas aldrig att ni får uppleva hur era barn blir utsatta för mobbing eller hat på nätet, för då kan ni inte säga annat än att det är helt okej för så gör även jag.

    Man behöver inte vara elak bara för att man kan!

   3. Precis, en viss procent negativa kommentarer ska alltid publiceras för varje inlägg – annars har hon inte lyckats med sitt mål, enligt egen utsago. Så sluta dalta.

   1. Man har väl inte valt att få negativa och nedlåtande kommentarer för att man har en blogg? Om du känner att du måste skriva negativt på hennes blogg kanske du ska fundera på vad du håller på med! Vi borde stötta varandra och inte trycka ner varandra! Annars kan man ju sluta läsa hennes blogg!

  2. Lägg av med detta ältande om negativa kommentarer. Det är därför bloggen finns. De tjänas grova pengar här.

   1. Hon skulle inte överlevt alla dessa år om hon skulle bry sig över vad alla tycker. Denna blogg är ett jobb. Det är förmodligen en hel del år sedan hon hittade avstängningsknappen ”att inte bry sig”.

  3. I SchulmanShow sa hon ju att hon skriver provocerande inlägg med jämna mellanrum för att skapa debatt i kommentarsfältet – de som kommenterar negativt gör ju exakt det hon vill…

  1. Därför att det är jobbigt att behöva ta hand om sina egna barn en hel vecka förstår du väl.

  2. Tror det är en tjej från usa som är barnflicka.Hon har väl bara funnits oss bella ca 4mån antar barnflickan blir utan inkomst om tjejen åker hem ? Barnflickan har ju skrivit på kontakt om att arbeta heltid m.m.

 2. Vad gör Hayley när du inte har barnen och är bortrest? är hon ensam kvar i huset? tänker att hon kanske inte tycker det är så roligt? Jag var au-pair i USA och fick ledigt när familjen åkte bort och det var så tråkigt att gå runt i huset själv och inte ha något att göra.

  1. Många som är au pairer brukar plugga på sidan av eller resa. Jag är au Pair i USA nu och när familjen är bortrest så passar jag på att resa också.
   Man tjänar ju inte hur mycket som helst men det finns alltid något att göra. Man måste bara vara påhittig.

   Nu har inte Isabella skrivit mycket om vad Hayley gör men jag har svårt att tro att hon går runt i huset utan att göra något varannan vecka Haha

 3. Men så härligt du verkar ha det, och jag hoppas du får en fortsatt fin vecka! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för ett öppnare samhälle med minskad stigmatisering och tabun. Kram <3

 4. Fattar inte hur det funkar med aupairen. Vad gör hon egentligen? Eller sköter hon även handling och städ?

 5. Ett tips skulle vara att ta med barnen och besöka platser i sthlm/Sverige där det finns kontraster till det liv dina barn växer upp i. Tex Rinkeby. Ta barnen till ett cafe eller restaurang? kanske tillsammans med vänninan Annie Lööf? Varför ska en bok ersätta den erfarenhet de skulle kunna få genom att åka någon mil till ett svagare socioekonomisk område?

  1. Ursäkta men varför skulle just Rinkeby vara en bra plats för att visa Sverige?

   Tycker Isabella löser utbildning och uppfostran av sina barn på ett bra sett.

   Åk till Rinkeby själ och kolla på dom som turist…. hör du hur illa det låter? Dom i Rinkeby vill väl inte vara mer betittade än du och jag vill.

 6. Hej Isabella!
  Har läst din blogg i måånga år, dock aldrig kommenterat. Ibland så läser jag kommentarerna du får, jag blir så trött. Folk lägger sig i både det ena och det andra, du kan ju aldrig bara få skriva ett inlägg utan att folk lägger sig i?🤔 förstår att du säkert är van vid det här, men jag hade inte orkat. (Nu kommer väl någon att kommentera min kommentar med typ ”tur att det inte är du som bloggar då..”eller något”

  Nej jag blir bara så trött på människor ibland, iaf de som bara ska lägga sig i allt och sprida negativitet

  Tycker du är skit cool, verkar vara en suuuper mamma och det är jätte kul att få följa dig! ⭐

  1. Jag håller med dig om att hon knappt kan göra nånting utan att få negativa kommentarer. För somriga skor när det är kallt ute och för lite eller mycket socker till henne och barnen osv. Samtidigt är det ju så (som flera andra kommenterat) att det är bra med negativa kommentarer för att det skapas en diskussion. Jag har för mig att hon sa i en intervju (Schulman?) att hon satsar på 80/20% fördelning mellan positiva och negativa kommentarer. Dvs en viss andel negativa kommentarer är en del av strategin. Däremot tycker jag att en del ämnen blir rätt tjatiga, jag menar hur många orkar räkna ifall hon har barnen i två, tre eller fyra dagar? Var är barnen? (Hos sin pappa?) Kanske att man kunde lämna barnens välling eller toalett/blöjvanor utanför, de har ju inte bett om att få vara med i bloggen.
   Ha en fin kväll. Kram

 7. Det mest sorgliga är alla som lägger ner så mycket tid och energi på att läsa en blogg som uppenbarligen rör upp så mycket ilska, frustration och sug på att komma med pekpinnar…att ni inte lägger er energi och tid på något som får er glada istället?

  Strategi eller inte, jag förundras över Isabellas kraft, styrka och engagemang till att dagligen uppdatera denna blogg trots all bitterhet som den framkallar hos så många!

  Isabella – du lever ditt liv så som du vill och du har verkligen kämpat för att komma dit du är! Smart, driven och hårt jobbande kvinna och mamma – jag tycker att du är häftig! Jag skulle inte själv välja att leva som du men det är just därför jag läser din blogg, det är spännande med det som är annorlunda ens egen vardag 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..