Junibacken

Det är så häftigt att företagen rullar på trots att jag är på Junibacken med barnen. En anställd är i Tyskland och förbereder vår lansering med Zalando, HR-ansvarig mailar om start-datum för våra fem nya anställda i augusti. Imorgon får vi besöka våra nya lokaler i AMF:s Urban Escape. Att ha en organisation som växer är stort. Jag har en annan vardag som entreprenör nu än för tio år sedan (och tur är väl det). Idag pratar vi engelska på kontoret tack vare det internationella gänget i Nordic Tech House samt min PR-ansvarig som är från London. Vi vill växa globalt och då behöver vi vara ett mer mixat gäng från fler världsdelar. Man lär sig otroligt mycket av det.

På hemmaplan är jag tacksam över att ha Hayley här. Vi åkte till Junibacken idag, snacka om att det var enklare att vara två när barnen ville åt olika håll. Hon pratar mest engelska med dom och det fungerar. Sally är mindre brydd än Gillis. För Sallys del är det som att hon inte reflekterar över vilket språk hon lyssnar på, så häftigt.

Vi har haft så roligt! Junibacken är verkligen ett fantastiskt ställe. Vi busade i timmar och avslutade dagen på ett café på djurgården och åt glass. En riktigt toppendag :- )

 1. Vilken mysig dag!
  E lite nyfiken på hur man ”gör” när man har en nanny som kanske blir som en vän?
  Blir det en vänskapsmrelation?
  Bjuder man nannyn på allt hon är med på. Ex fikor? Middagar?

  Hade varit kul att Veta hur sånt fungerar, skriv gärna om de 🙂

  1. Nar jag var au-pair ca ett ar hos en kvinna liknande Isabella har i USA blev vi vanner. Jag blev alltid bjuden pa middagar och resor etc. Vi ar fortfarande vanner idag….dvs med barnen och modern.

  2. Ja jag undrar också samma! Och vart bor hon, i gästrummet eller hur fungerar det? Vore så intressant att få veta hur det funkar med nannyn!

  3. När jag var aupair så betalade föräldrarna för allt jag var med familjen på av den enkla anledningen att jag jobbade ju så fort jag var med dem och barnen. Även om det var lättsamt arbete så tog jag ju ändå hand om barnen och prioriterade dem.

  1. Vilken skruvad kommentar, en pappa som säkerligen precis tittar upp när han ser att det fotograferas.

 2. Du har stalkers och en personlig livvakt, men publicerar mer och mer bilder på dina barn där deras ansikten syns till stor grad, du publicerar även bilder på din au pair (lätt för obehöriga människor att känna igen henne).
  Varför? Med tanke på barnens säkerhet, din au pairs rättighet att utföra sitt ”arbete” ifred, med tanke på att du själv sagt att barnen (eller iaf deras ansikten) skall hållas utanför bloggen. Du måste ju sen ansvara för att du släppt in främmande människor i deras privata sfär, inga ursäkter.

 3. Är helt på din linje. Det är nya tider nu kvinnor. Var självständiga. Se till att få bra löner som gör att ni inte är ekonomiskt beroende av er partner. Jag är gift med barn men känns otroligt skönt att veta att jag klarar mig utmärkt själv med, både psykiskt och ekonomiskt. Det skulle vara värre för min man då jag sköter ekonomin, hela planeringen kring barnen etc. Och detta då jag är otroligt driftig och effektiv och han har en hmmm lång startsträcka 🙂 Är så glad över att känna att jag inte måste vara i en relation om jag inte vill. Dock så kommer jag inte skilja mig i första taget för barnens skull. Och skiljer vi oss blir det ingen ny man på länge om nånsin. Definitivt bara som särbo i så fall. Trivs med att vara ensam med 😉

  1. Där håller jag med. Vill också veta att jag lever med min partner pga att vi vill. Inte ekonomiskt. Levnadsstandarden vill jag ha så att jag klarar min del, ensam, om så måste. Friheten i att ha en sexpersoners familj och ändå veta att vi hör ihop, för att vi vill, inte för yta eller penger. Guld värt, och trygghet för mig. Under tiden jag var hemma och jobbade deltid levde vi på makens lön. Vilket också betyder att mitt ”pensionsspar” är huset han betalt, som ägs av båda.

  1. Mötte den på Strandvägen när gick mot Djurgården i torsdags.Vi tyckte också den var lite läskig… Blicken..

 4. Låter som en fin dag! 🙂

  Jag är lite nyfiken på hur ditt aupair upplägg fungerar. Jobbar Hailey 24/7 bara när barnen är hos dig eller t.ex. 8 h varje dag fast med lite andra sysslor? Jag är själv i en lite liknande situation som dig med barnen och undrar hur du upplever att det är med en aupair när barnen inte bor hos dig hela tiden. Bor Hailey hos dig ändå hela tiden? Hur upplever du det isåfall när barnen är borta men aupairen är kvar? Jag tänker att jag själv åtminstone skulle uppleva det som lite ledsamt, som en extra påminnelse om barnens frånvaro. Kan säkert vara jobbigt. Kram!

 5. Kollar du med personerna på bilden om de vill vara med? Jag har exempelvis skyddade personuppgifter pga mitt yrke men vill ändå kunna gå på junibacken med mina barn. Andras intigritet är också viktig. Men jag antar såklart att kollar det. Ha det fint!

   1. Fast det är ju lite underligt att skydda sitt eget barn ansikte men inte bry sig om stt det finns andra barn på bilden. Men vad jag, Isabella kanske kollade att det var ok innan.

 6. Har under flera veckor inte kunnat se bilderna du lägger upp i blogginlägg, bara texten.
  Det går att se bilder från ipad och iphone men från dator försvinner dom.
  Kollat andra bloggar och där syns bilderna som vanligt.

 7. Hej Bella! Kan du hjälpa till att reda ut en sak? Flera kommentatorer på Bloggbevakning tolkar ditt inlägg som att just IDAG (dagens datum) pratar ni engelska på kontoret (och inte annars). Jag tolkar det som att ni numera/nuförtiden brukar prata engelska på kontoret vilket ni inte gjorde tidigare.
  Kan du verifiera vem som har rätt? Tack! 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..