Ystad Saltsjöbad

Man kan tro att jag är sponsrad av hotellet för det är ofta influensers här. Men jag har bott på det här hotellet i många år. Sally blev faktiskt till här vilket är lite kul. Jag har varit här i många olika livsskeden, singel och dejtade en kille när jag var 20, nykär i O något år senare, med en ett-åring, med H på min födelsedag förra året och så nu. Nybliven singel och med min kusin.

Igår när vi kom hit la vi oss i en säng, drack chablis och njöt av kvällssolen. Vi hade så mycket att prata om så vid åtta fick vi gå upp till rummet och slänga på oss en klänning. Jag kör osminkat en helg för att vila ansiktet. Så skönt.

Toast Skagen till förrätt, kronärtskocka till varmrätt och sedan beställde vi som vanligt in alla efterrätter. Allt slank ner. Vi var på rummet igen vid tio, la en sheet mask, läste en timma och somnade som en stock.

Imorse väntade en timma massage!

Inte helt fel ställe att svara på mail från, och uppdatera er. Nu ska jag ringa barnen (imorgon ses vi och då har jag dom en vecka!) och sedan väntar poolen och läsning hela dagen.