Ystad Saltsjöbad

Man kan tro att jag är sponsrad av hotellet för det är ofta influensers här. Men jag har bott på det här hotellet i många år. Sally blev faktiskt till här vilket är lite kul. Jag har varit här i många olika livsskeden, singel och dejtade en kille när jag var 20, nykär i O något år senare, med en ett-åring, med H på min födelsedag förra året och så nu. Nybliven singel och med min kusin.

Igår när vi kom hit la vi oss i en säng, drack chablis och njöt av kvällssolen. Vi hade så mycket att prata om så vid åtta fick vi gå upp till rummet och slänga på oss en klänning. Jag kör osminkat en helg för att vila ansiktet. Så skönt.

Toast Skagen till förrätt, kronärtskocka till varmrätt och sedan beställde vi som vanligt in alla efterrätter. Allt slank ner. Vi var på rummet igen vid tio, la en sheet mask, läste en timma och somnade som en stock.

Imorse väntade en timma massage!

Inte helt fel ställe att svara på mail från, och uppdatera er. Nu ska jag ringa barnen (imorgon ses vi och då har jag dom en vecka!) och sedan väntar poolen och läsning hela dagen.

   1. Tur vi alla är olika.. 🙂 av allt man kan klaga på så är det nog ”andras flygande” som tar priset. Fy fasen så tröttsamt och löjligt.

 1. ”Man kan tro att jag är sponsrad av hotellet för det är ofta influensers här. Men jag har bott på det här hotellet i många år.”
  Ja, du har varit sponsrad av hotellet flera gånger.
  Är det det du menar?
  Varför skulle Sveriges största och mest kända bloggare behöva betala när så många andra influencers får bo gratis mot reklam i deras kanaler.

  1. Precis.
   Hon skriver heller inte ”Man kan tro att jag är sponsrad…men det är jag inte”.
   Smart sätt att inte säga hela sanningen. 🙂
   Antingen är hela vistelsen betald, eller så betalar hon en liten summa men får mat, massage mm gratis.

   1. Precis. Hon har bott där i många år… men hon har även bloggat i många år (vilket hon även brukar påpeka). Hon är en duktig ”bullshit artist”.

 2. Självklart är du sponsrad. Allt kring dig sponsring, du lever på att det finns människor som vill vara som nån annan. Huvudsaken du själv vet vem du är, utan smink, sponsorer, familj och företag. Då e du stark. Och trygg.

 3. Förr var du varje sommar på Falkenberg Strandbad, det är väl samma ägare? Tycker du inte om det längre?

  1. Ja du ser väldigt annorlunda ut utan smink. Förstår inte varför du sminkas så mycket varje dag? Funderar du inte på hur det påverkar din hy på lång sikt?

  2. Ja ansiktsformen är helt annorlunda utan smink. Vill också kunna contouring om det kan smalna av ansiktet så mycket.

  1. Mmm hade dock inte själv velat att människor visste vart jag blev till…haha tänker på Sally när hon växer upp.
   Men men inget fel i det, moder natur 🙂

 4. Hej Isabella.
  Jag är 26 år har ca 35’ i månadslön, 100’ på sparkontot. Jag bor i mitt drömhus med sambo(med liknande ekonomi) och vi vill ha barn inom kort.

  Om du haft min/vår ekonomi, vad hade DU valt att lägga pengar på?

  Skulle verkligen behöva hjälp. Vill få ut så mycket jag kan av livet och unna mig massor men ändå vara vettig med pengarna.

  Finns det någon annan i komentarerna som kan göra mig klokare?

  Mvh Ellen

  1. Om du snart tänker skaffa barn så kommer du väl att behöva pengarna? Du får unna dig senare när du har bättre överblick när ni väl blivit föräldrar.
   Du har ingen hög lön och 100 tkr på sparkontot kommer säkert väl till pass när ni får barn.

   1. Ingen hög lön? 35’ tycker jag är mycket. Två personer som tjänar 35’ har 45+ ut efter skatt. Det ska man vara ganska ambitiös om man ska bränna varje månad. Om man inte bor i Stockholm då och betalar överpris på boende.

  2. Prata med ett proffs och ta dig tiden att prata med två eller tre rådgivare, lita sedan på din magkänsla.

   Bellas ekonomi är ett par i åker över din så ho kan riskera lite mer. men med enbart 100 tkr i buffert har du inte råd att gå på pumpen.

  3. Varför frågar du vad Bella skulle lägga pengarna på? Ni ska väl ändå spendera dem på det du och din sambo vill? Gillar ni att resa och skapa minnen så gör det, vill ni investera i saker så gör det osv.

  4. Hej Ellen,

   Här kommer nga tackar men givetvis vet du troligast bäst själv.

   Försök betala av dina lån så mkt du kan. En buffert per person på 100 är bra om ni har, men annars, betala av huset och dina studieskulder.

   Att vara föräldraledig kostar inte speciellt mkt men du har dessutom en väldigt låg inkomst från föräldraförsäkringen. Försök att inte spendera pengar utan handla smart – typ allt för barn går att få nästan gratis på blocket.

   Ju mindre lån du har desto mindre beroende är du i framtiden om räntorna går upp.

   Lycka till!

  1. Exakt! Att hon har bott här flera gånger tidigare är ju rätt oväsentligt. För allt vi vet kanske du var sponsrad varje gång.

   1. Bara ett annat sätt för att inte svara på frågan. 🙂
    (Men med alla kommentarer så kanske hon pröjsar allt vid utcheckning, bara för att knäppa ifrågasättande läsare på näsan. ;)).

  2. Men på riktigt, vem BRYR SIG? Har ni så fruktansvärt tråkiga liv att ni välje att engagera er i sådan fråga? Beundrar er.

   1. JAG bryr mig!
    Har du ett så tråkigt liv att du engagerar
    dig i min fråga?
    Beundrar dig majsan….

  3. Asså helt ärligt? Tror du Bella bryr sig vad du skrev nyss? Jag vill se dig cheka ut och betala? Vad är det för jävla order??
   Hahaha medans du sitter och är bitter så kan hon torka röven med en 500lapp och det skulle inte göra henne något 😉

   Hon har kämpat där hon ÄR IDAG! någor du kanske vorde fundera på?? 😉 Ta ut fingrarna ur röven så kanske du izå blir fram gångs rik.. nötskal.

   1. Nu räcker det! Vad får dig att vara så bitter?
    Kul att du gör en analys av mitt liv genom
    en kommentar på en blogg. Förövrigt är den helt fel! Jag är ingen ja sägare och har ingen idol. Men jag ifrågasätter för att kanske några
    Ungdomar ska få upp ögonen och inte tro att
    Allt är en rosévärld. PUNKT

   2. Din dumma kommentar får mig att bli bitter. Tro fan att ungdomarna fattar att hon har jobbat sten hårt för att ha det livet som hon har idag.. OCH det är inte Bella som ska uppfostra andras barn dem har nog sina föräldrar. Men du kan ta det jobbet ist. 😉 Bara för att de stör dig tror du hon kommer ändra sitt liv för det? Nix pix.. 😉

    Underbart att hon väljer det livet!!

  1. Fast du vet väl att Ystad inte tillhör Österlen?
   Å andra sidan var det kanske inte heller det du menade.
   Alla verkar tycka om Österlen.
   Stockholmare i synnerhet.

   1. Ystad Saltsjöbad ligger på ”rätt” sida Ystad för att tillhöra Österlen. Vad nu det spelar för roll.

   2. Österlen börjar vid Hammars backar en dryg mil öster om Ystad.
    Men Österlens gränser står inte i Sveriges grundlag så det finns alternativa uppfattningar om vad som är Österlen.

 5. Det var länge sedan jag var där men jag förstår varför du åker tillbaka. Det är riktigt fint och de ser ut att ha renoverat nyligen. En sådan där säng med lång kudde som sänggavel skulle jag kunna tänka mig att ha hemma!

 6. Jag har kommenterat nång gång på den här bloggen tidigare, och då
  har det varit för jag har känt att jag har haft nåt positivt jag vill säga till Isabella.
  Nu, efter att ha läst en massa kommentarer, måste jag kommentera till er som läser och skriver så nonchalant och elakt, ni som skriver som om Isabella inte vore en människa utan ”ett ting”. Jag tycker ni är hemska som inte respekterar henne som människa och hennes liv, jag tycker att det är hemskt att ni verkar skriva ”ur er” vad ni än tänker, som om bloggen
  vore ett bollplank för era intima känslor. Nej, fy, tycker ni inte om hur Isabella väljer att leva sitt liv och vara den starka kvinna hon är, så skit i att läsa bloggen! Lägg er energi på nåt annat. Sätt er själv i Isabellas position,
  tänk om ni skulle vakna varje morgon och läsa all skit? Och, tänk på, allt ni skriver ska ni kunna säga i verkligheten, om ni skulle träffa Isabella, skulle ni då säga det rakt till henne och kunna stå för det? Om inte, kan ni då inte ge f-n att skriva det kaxigt som en kommentar på bloggen. Vi alla lever enbart en gång, kan vi inte alla bara lägga energi på det som ger oss var och positiv energi till livet?

  1. Isabella skriver sin blogg med en attityd som ska provisera fram diskussion/ tråkiga kommentarer.
   Detta är ett försäljningsknep som skapar mer pengar i fickan. Tror/ tycker inte vi behöver tycka synd om Isabella då hon är helt medveten om vad hon kommer få för kommentarer. Vi ska heller inte tro på allt som skrivs i bloggen, detta är Isabellas fantasivärld!

   1. Spelar väl ingen roll vad Isabella försöker provocera fram. Det säger väl SÅ mycket om de vuxna människor som inte har något bättre för sig än att kommentera allt
    hon gör med värsta högstadie-attityden. Finns väl aldrig någon anledning att vara elak.

   2. Håller med om att det är ett försäljningsknep och att Isabella vill ha ett aktivt kommentarsflöde. Det jag inte förstår är varför så många känner ett behov av att skriva elaka/tråkiga/taskiga/dömande kommentarer om en annan människa. Oavsett om personen i fråga är med på det hela är det ju fortfarande elakt. Vilket värde skapar det att vara negativ?

 7. Njut! Härligt att få skämma bort sig och vila en helg. Det är du väl förtjänt av – må gott!

 8. Det gör du rätt i som pysslar om dig själv 🙂
  Här är en till som älskar YSB, har varit där flera gånger och hoppas snart kunna återvända dit igen när sonen blivit lite större!
  Fantastisk miljö där man verkligen slappnar av (y). Gillar det bättre än både Tylösand och FSB.
  Ha en fortsatt skön dag!
  /Tina
  http://www.nouw.com/ettriktliv

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..