Hejdå Gotland

…. Och så var jag klar för denna gången! Almedalen har varit helt fantastiskt. Det allra bästa var dock att få bo med mitt fina team. Det har varit så mysigt och jag hade en rejäl separationsångest när jag sa hejdå. Mina kollegor är som en andra familj.

Nu väntar semester för mig till 6e augusti. Så härligt! Värt att fira! Jag hämtar barnen på söndag men tills dess ska jag återhämta mig efter dessa proppade dagar. Ikväll väntar middag med min bästa vän Sheila, vi har så mycket att prata om. Imorgon har jag PT och sedan flyger jag ner till Ystad Saltsjöbad och checkar in där över helgen med min kusin Isolina. Som jag ska spa:a!

En liten del i mig längtar dock redan till 6/8 när jag börjar jobba igen. Något som ska bli väldigt roligt är att jag nu inleder mitt ambassadörsskap med Ellos. Det är en stor satsning och vi kommer att göra massa roligt tillsammans under året. Klänningen på bilden är från Ellos, älskar den.

   1. Men lägg ner med ert jävla flygsnack nu. Kolla upp egentligen vad som släpper ut mest per pax. För 5 år sedan hade ni aldrig reagerat men nu är det så inne. Skulle aldrig få för mig att åka tåg 5-6 timmar när man kan ta flyg under timman.

   2. Hej Malle, I Sverige går tåg till största del på förnyelsebar el. Därför gör det enormt stor skillnad på miljön att ta tåget istället för att flyga. Ha det gott!

  1. Hej Zarah!!
   Om du vill veta en tråkig sanning så kolla denna dokumentär så förstår du kanske att Isabella gör mer för klimatet än många andra! Är du vegeterian?

   Kolla denna film:
   Cowspiracy
   Handlar om:
   Hur kött- och mejeriindustrin är skyldig till mer utsläpp än samtliga transporter i hela världen!
   👍
   Kram till Isabella/Jenny

 1. Åh, jag ska också till Ystad Saltsjöbad denna helg. Vad kul att du ska dit, då får jag säga hej om jag ser dig 🙂

  Kram
  Louise

 2. Hej Isabella!
  Jag undrar vad som hände med serien där vi skulle få följa dig dag för dag för att få en inblick i ditt hektiska liv? Hade verkligen sätt fram emot att se den 🙂

  Mvh Sanna

   1. Nej den ska väl inte spelas in till hösten utan sändas till hösten. Inspelningen började ju för längesen.

 3. Så härligt det låter, hoppas du får en superskön semester! Ta hand om dig <3 Besök gärna min blogg där jag skriver bland annat om psykisk ohälsa för att vi ska kunna prata om det på ett mer öppet sätt och minska både tabun och stigmatisering. Kram <3

 4. Förstår att du vill vara privat men tror att dem flesta undrar över H? Först så fantastiskt och nu är han helt borta sedan midsommar…..
  ha en skön sommar 🌸

  1. Hon har gått ut i Expressen att hon gjort slut med honom. Googla expressen plus isabella. Men konstigt att inte nämna här då många undrar.

  2. Isabella har uttalat sig i Expressen om sitt brutna förhållande, tror det var igår eller förrgår…

  3. Malin det är ganska ”normalt” för dom flesta människor att träffa x antal partners i sitt liv om man är singel. Du har inte varit med om det? Du har inte träffat någon, blivit kär och allt är fantastiskt och så inser man efter ett tag att, nej…det var inte 100…?

   1. H var kommentaren till mig? ”Du har inte barn eller”?
    jo H jag har barn, vad har det med saken att göra? Får man inte ha ett förhållande då, som ev tar slut? Hur menar du?

 5. Hehe. Ellos? Känns inte riktigt du om man säger så. Men hoppas din stylist kan shoppa loss åt dig där med..0

  1. Jag tror precis som kronprinsessan att hon kan bära budgetmärken också. Inte så att framgången stiger dom åt huvudet.

   1. Inte så att framgången stiger ”dom” åt huvudet.. Nu tar vi person för person, förstår inte hur kronprinsessan är jämförbar med Isabella som. Men Isabella är tjejen som har en icke När-policy som betalar andra för att ta på henne pjäxor. Jag vet inte hur många exempel det egentligen finns att ta upp, att framgången inte skulle ha stigit Isabella åt huvudet det trodde jag inte ens det fanns folk som tyckte..

   1. Du inser att du stöttar henne bara genom att besöka denna blogg va? Ännu mer genom att skriva en kommentar…

   2. Jag handlar för ett par tusen i månaden där, så det gör de nog. 😉 Men jag får hitta ett nytt shoppingställe helt enkelt.

   3. Mja, Louise. På sätt och vis. Men jag hade stöttat ÄN mer om hon inte manipulerat och ljugit så mkt genom åren. Då hade jag även handlat produkter.

 6. Vad heter klänningen på Ellos som du har på dig.
  Tack för svar och ha en trevlig semester/ Leena

 7. Alltså samarbete med Ellos känns inte så trovärdigt när det är Belmain och Chanel som gäller alla andra dagar…

  1. Man kan väl kombinera, det går ju för kronprinsessan Viktoria och du riktar minsann ingen kritik mot henne

 8. Ett råd är att inte presentera partners för barnen om det inte är seriöst som du gjort! Kanske O också tar med kvinnor hem?!

  Lägg fokus på att få dem blöj och nappfria, de är väldigt sena med det vilket är respektlöst av er mot barnen.

  Ha var söt men tror ärligt du väljer för unga män. Både H och O är otroligt oerfarna av livet även om de är fina människor som du beskrivit dem.

  Jag kanske låter som en besserwisser eller sur***** men tro mig jag har rätt både vad gäller unga män och blöjor!

  Smart av Annie att ha dig som rekvisita till sin valkampanj 🎉🎉🎉

  1. Näääääädu, du har INTE rätt! Du ska inte säga åt andra vad de ska göra. Aldrig. Lär dig

   1. Kloka ord gällande att introducera nya partners för små barn som man inte behöver vara Jesus för att fatta…. Klart att de fattat tycke för honom nu när han ”älskade dom så mycket” som Bella skrev…

  2. Eh, asså VA? Tillåt mig att skratta!
   INGET av det du pratar om har du faktiskt någon rätt att lägga dig i!

  3. OMG😱 är inne på denna Bloch kanske 1 gång var 4:e månad. Idag kom jag in på den pga en artikel från Aftonbladet. Och såg att hon hade ny kärlek och det var slut så det fick mig härtill.
   Men så ser jag din kommentar😱.
   Varför kan man inte presentera en människa för sina barn??? Alla förhpllande kan spricka oavsett hur länge man väntar med att presentera henne eller honom.
   Och vad har du med att göra om barnen är blöj/nappfria?
   Nej du låter inte som en besserwisser utan du lever som en, annars skulle du aldrig ha skrivit detta. Bry dig om ditt eget liv
   Ha det bra

  4. Hahaha otroligt spännande kommentar! Kan du inte berätta lite mer om din kunskap inom blöjbarn och unga män?

  5. Hur länge ska man träffas innan barnen får träffa partnern? Med tanke på att dom dejtat sedan tidig höst 2017. Oturligt nog gick hon ut med förhållandet tätt inpå uppbrottet, men hur ska man veta sådant i förhand? Du kan gifta dig och din partner vill skilja sig dagen därpå, finns inga garantier.
   Tycker absolut inte att Bella gjort något fel i detta. Det är bara tråkigt att det blivit som det blivit men man kan som sagt inte förutspå livet 🙂

  6. Ingen är perfekt och felfri! Har du synpunkter på Isabellas innehåll och kvalitet i bloggen så kommer yttrandefriheten lägligt och säkert användbart som feedback men dessa ”tips” kallas påhopp och är direkt kränkande på privatlivet.

   Du låter inte som en besserwisser, Sara. Dina uttalanden är ren avundsjuka så mår du inte bra att följa denna kvinnas framgån så sluta följ, ja så enkelt är det faktiskt. Annars Skärp dig om du ska kommentera här inne!

  7. Jag måste säga att din kommentar mer känns som en tillsägelse än råd. Jag är säker på att Isabellas barn kommer växa upp till två fantastiska människor oavsett när de blir blöj och nappfria. Alla uppfostrar vi våra barn olika – mitt råd till dig är att respektera det och fokusera på ditt eget liv än någon annans.

  8. Sara, du är enbart pinsam och det enda som händer är att vi läsare förstår att du är en mycket osympatisk individ.

   1. Mja…pekpinne är mer rätt ord…du vet inte bäst…sorry men så är det hahah.
    Alla barn är olika dessutom, finns ingen mall på det.
    Min man är 12 år yngre än mig och vi har vart ihop i 11 år nu. Min största kärlek <3 och inte omogen någonstans. Du pratar om DINA erfarenheter, det är skillnad.

 9. 💝 hej och ha en underbar semester och tusen tusen tack för att Du är Du 💝
  Du är så otroligt inspirerande och varm och full av framtidstro TACK 💕
  Massor av kärlek till dig
  Kram Kina

 10. Är det inte skrattretande hur du vill få ditt liv att verka perfekt när du skriver om din och Hampus fantastiska relation, om hur bra det funkat mellan honom och barnen, hur han accepterar och stöttat den situation ni befunnit er och sedan poff, har du klippt över en dag.
  Du har tidigare brutit kontakt med både familj och vänner och sedan kört på med ditt liv utan en tanke på någon annan. Vad är dina värderingar i livet? Pengar och kändisskap? Att bli världens mäktigaste kvinna? Var det värt det(?) när du om 40 år börjar bli gammal och inser att du tagit sönder de flesta relationer i ditt liv. Förhoppningsvis inte relationen till dina barn men det skulle inte förvåna mig när du från att älska en dag hatar till den nästa.

  Jag har stöttat dig och din blogg i många år, alltid pratat om hur du är häftig och min förebild genom alla mina unga år, men ju mer jag själv växer upp ju större insikt får jag till vad som spelar roll i livet och inte. Relationer är det viktigaste jag kan komma på. Sunda, fina relationer. Jag förstår att du satsar på jobb och karriär och jag säger inte att det inte fungerar med barn men jag blir fan skrämd över hur du är så kär ena dagen och nästa dag är det som ingenting. Intervjuer i pressen och fokus på dig själv. Som vanligt. Folk runt om dig flyger som käglor för att du bara matar på som världens jävla klot. I dina egna ögon kanske det låter häftigt och precis den du vill vara, i andras ögon inte.

  1. Fast det är din åsikt och dina värderingar C
   Alla tänker inte som du…så är det, vi är alla olika.
   Du kanske har andra mål och drömmar i livet, fint det också.
   Men förstå att vi alla är olika.
   Tänk dock lite bredare som ex. Det kanske inte är Bella som brutit upp med H, det kanske är tvärtom…
   /Tummen upp Bella, du är stark och klarar allt du vill.

  2. Fast det är din åsikt och dina värderingar C
   Alla tänker inte som du…så är det, vi är alla olika.
   Du kanske har andra mål och drömmar i livet, fint det också.
   Men förstå att vi alla är olika.
   Tänk dock lite bredare som ex. Det kanske inte är Bella som brutit upp med H, det kanske är tvärtom…
   /Tummen upp Bella, du är stark och klarar allt du vill.

  3. Så bra skrivit! Men tror Bella håller på o få hjälp med det här med att behålla relationer. Hoppas hon kan ha kvar sin vän Shila.
   Familj o vänner går före både pengar o karriär. Så tråkigt o sitta där gammal, rik o ensam..

  4. Värst vad du verkar veta mycket om hennes känslor och relationer. Hon kanske mår jättedåligt över att det tagit slut och bestämt sig för att vänta med, eller inte alls dela med sig av det. Det är hennes val. Hennes blogg är en social kanal där hon kan dela med sig av de delar som gynnar hennes varumärke. Bloggen är inte länge ett ställe där bloggaren gråter ut och vill ha uppmärksamhet, det är en förlängning av varumärket och om hen vill skriva mer om personliga delar av livet ska man vara glad över att de vill dela med sig över huvud taget.

  5. Men gud vad är det här för kommentar?
   Ingen av oss har väl koll på vad som faktiskt hänt mellan Isabella och Hampus. Om de gjort slut förmodar jag att det är det bästa för dem båda. Vem det är som flyger runt som en kägla vet vi inget om. Varför reta upp sig så mycket på en annan människas beslut?
   Låt en kvinna leva som hon vill.

  6. Vilken hemsk kommentar, jag hoppas att du finner din inre lycka C.

   Jag är själv en arbetsnarkoman och jag älskar att jobba dock har jag ej varit gift och har ej barn men det bästa jag vet är att ta hand om sig själv och vara oberoende. Att vara självständig och inte behöva andra är en befriande känsla.
   Det är inte bara Isabella som gillar att jobba och som kämpar, vi är fler som älskar att jobba och kämpa så vi kan ha det bra ställt.

   Ja relationer är fina men den finaste relationen som en person kan ha är till sig själv. Nästa gång tänkt på vad du skriver och om du ska skriva så kan du skriva sanning och inte strunt om andra människor! Just nu beskriver du halva världens befolkning som har brustna relationer och som ger sitt liv åt jobb (ja i alla fall de som älskar att jobba) och när det kommer till relationer alla har gått igenom saker och ting och alla har olika syn på saker. Jag är säker att det du har gått igenom har format dig till den du är idag, på samma sätt som det har format mig och Bella. Så sluta döm andra och ta hand om ditt liv istället.

   1. Jag blir helt chockad över din egocentrism. Herregud vad du missar värdefulla delar i ditt liv. Kör på och när du blir gammal får vi se hur du resonerar då.

   2. Håller med Ana det viktigaste är att vara sann mot sig själv och den relationen har du hela livet. Ha en skön sommar Isabella vi kanske ses på tennisveckan i Båstad?

  7. Eller, så väljer hon inte alltid att skriva om allt. För du vet, du känner ju henne inte. Du läser ju bara några ord några gånger/dag. Ville bara påminna om det 😉

  8. Jag håller med dig men tror det är uppenbart för alla att Isabella har någon typ av diagnos, det hon väljer att se som en superkraft är även hennes största akilleshäl. Vi hoppas att hon kommer hitta en balans framöver i livet, om inte annat när hennes barn är äldre och börjar ställa krav. Jag väljer att imponeras av hennes ena personlighet medan jag aldrig skulle ta efter den andra delen. Det ena utesluter inte det andra dock utan det handlar just om balans enligt mig.

 11. Hej Isabella!

  Jag undrar om du har tips på några snygga väskor att ha till jobbet som dator får plats i? Jag ska börja ett nytt jobb och har väldigt svårt att hitta en snygg väska i lagom storlek.

  Kram!

   1. Tack! Men letar inte efter en datorväska utan helt enkelt en snygg handväska som är tillräckligt stor för att passa en laptop. 🙂

 12. Hej, läste någonstans att det tagit slut med kilen du dejtade. Sådant är alltid tungt men ser upp till dig som följer det du tror på och magkänslan, det är inte allt för många som verkligen vågar göra det!

  Kika in på min blogg för att läsa om föräldraskap, ätstörning, fotografering och mycket känslor kring hur det just är att vara mamma och egenföretagare. Kram

 13. Helt ärligt nu – vet att du har sminkös every day typ men kan vi inte få ett inlägg med make-up tips ändå? Vi följer ju ditt liv och dig för att du är intressant och fin, men du lägger aldrig upp några som helst skönhetstips… Ett inlägg med vilka basprodukter ni använder? Foundation, concealer, rouge? Tack på förhand!

 14. Jag önskar att I som den starka kvinna hon är vågar visa sina svaga sidor. Men nu är det mest affärer och vilka hon möter i affärslivet. Och jag tror därför det ger en bild av att hon prioriterar allt annat än familj först.

  1. Viola, det kan ju även vara så att hon vill skydda sina närmaste för allt för mycket exponering. Eller att exmaken inte är bekväm med att barnen och han själv dras in i mediacirkusen runt Isabella.

 15. Så fin klänning, vet du vad det är för märke? Ellos har ju olika märken. Skulle så gärna köpa den till jobbet.

 16. Ska renovera mitt kök och tycker ditt är så fint – undrar vart du köpt luckorna samt bänkskivan och vad det är för material, tjocklek och finish?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..