Annies tal

Vilka ljuvliga dagar här borta på Gotland. Intervjuer, spännande möten och tid ihop med fantastiska människor. Igår var vårt bolag Nordic Tech House inbjudna av Nordeas koncernchef Casper von Koskull att ta en kaffe ihop på deras kontor i Visby. Vi är kunder hos Nordea (både privat och bolag) och vi blev såklart superglada när Casper ville ses och lyssna in hur Nordic Tech House jobbar.

Jag slogs av hur ödmjuk och vilken fin energi Casper har. Det lyste i hans ögon när han berättade om Nordea men sedan sa han snabbt att han vill lyssna in oss och se hur banken kan stötta vår resa. En timma flög och när vi sa hejdå var jag fylld av ny energi. Jag älskar att möta människor som är som honom. Passionerade!

Efter det bar det iväg till Almedalen. Det var dags för Annie att hålla sitt årliga tal.

Det var ett gripande tal. Om ni inte såg det så titta på det i efterhand. Jag är så rörd över ditt mod Annie, din enorma styrka när du behöver möta nazister som försöker tysta dig. Men du är också en stark visionär för Sveriges framtid och att alla har en plats i vårt samhälle. Du är fantastisk!

Både jag och Simon var lite skakade efter Annies tal. Nazister skrek men Annie bemötte det med mod. Dock var det lite svårt att orka med en till party-middag efteråt så jag stannade bara en stund på Daniel Pilottis middag och åkte hem sen. Magnus skjutsade hem mig och jag bad honom stanna på ICA så att jag kunde handla hem choklad. När jag kom till huset tittade Sascha och Emelie på Beck och jag sminkade av mig, tog på mig en gul Nordic Tech House onepiece (vi har en varsin) och joinade dom i soffan. Efter en stund kom Simon också. Sedan myste vi där, mitt fantastiska närmsta team. Resten av gänget röjde på nere i Kallis på DJ Battle. Jag somnade glad och tacksam trots att livet är lite rörigt just nu. Jag berättar mer senare.

LOADING..