#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juni 27 2018 at 11:02

Simon sommarpratar

Onsdag. Det är hyfsat lugnt på kontoret. Jag sitter i några för-intervjuer inför all media i Almedalen nästa vecka. Sedan har jag ett möte angående ett nytt kontor med retail-koncept för alla våra brands som vi äger. Spännande. Jag blev lite inspirerad efter The Lobby-besöket och började klura på något eget fysiskt.. Jag tänkte lämna kontoret redan vid 14.00 idag för att plocka upp barnen och åka hem till min mamma. Vi har vår släkt över här igen från USA så då vill vi passa på att ses.

Förresten, idag kan ni lyssna på min högra hand Simons sommarprat i P4 Skaraborg. Jag är så stolt över honom att jag spricker! Vilken resa!

18 Kommentarer

Vackra bilder som vanligt! Ska abslout lyssna på det! <3

Så fin bild av dig.

Kul att Simon ska sommarprata, förstår att du är stolt. 🙂

En fråga: Ifall kategoriseringen av inläggen är borttagen nu kanske sajten kan göras om så man slipper scrolla ner förbi alla kategorier varje gång man ska läsa? Det skulle underlätta för läsarna. Tack på förhand!

Ah, såg nu att man kan klicka direkt på ”Läs bloggen” högst upp på sajten. 🙂 Men det känns ändå som att kategorierna är onödiga om de inte används längre.

Minnevi

Intressant, för du sågade det konceptet (The Lobby) här i bloggen.

Annap

Ja men så tyckte hon DEN dagen… ”Alla kan ju ändra sig” (alltid om allt…)

Katarina

Ja, men hon sågade det faktum att man som kund aldrig vet vad som finns på The Lobby, var det inte så? Om hon gjorde ett eget ”The Lobby” så skulle det ju inte vara något bekymmer för då vet vi att där finns Löwengrip, Flattered, hårband osv.

Sofia

Varför kopierar ni Hermes koncept?

Nati

Vadå kopierar Hermes koncept?

V

Åh det måste jag lyssna på! 😘

E

Hej!
Jag undrar lite hur man går tillväga när man har en idé om ett nytt företag/hemsida. Jag har inga kontakter och inga kunskaper om hur eller vart man börjar. Min idé är något som inte finns tidigare och även något som skulle kunna underlätta för många. Tacksam för svar!

Linnea

Hej! Kontakta nån patentbyrå och fråga dig fram. 🙂

Jag lyssnade på Simons sommarprat och det var en trevlig lyssning ,tiden gick fort och jag hoppas att få höra Simon även i andra sammanhang. Vilket kap Isabella! Tummen upp för er båda.Vilken röst han har!
http://asterixia.se/2018/06/simon-sjogren-operativ-chef-hos-isabella-lowengrip-tar-ton-hos-p4/

Lena

Nu har jag lyssnat på Simons sommarprat. Vilken positiv upplevelse. Så ovanligt att en sådan driven och energifylld man, har så nära till sina känslor. Med allt han hunnit med inom arbete och atudier, så blev jag förvånad över att han är så ung. Sist men inte minst, viken underbar sångröst.

Jag känner igen honom på bilden, men kan inte komma på var jag har sett honom förut! Kommer från Skaraborg.

Irene

Wow var hittade du honom?

Lou

Vilken härlig djup och ärlig människa Simon är. Tänk att det finns såna stjärnor 💓 Hälsningar från Finland

Lou

Vilken härlig, ärlig, ambitiös och rolig människa Simon är. Tänk att det finns såna stjärnor 💓 Hälsningar från sommarFinland.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *