#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juni 8 2018 at 09:56

Ny sovrutin

God morgon!

Trots att jag egentligen kan jobba och vara ledig när jag vill så har jag ändå alltid fredagskänsla i kroppen. Det förstärktes efter att jag fick barn. Jag älskar att fundera på vad jag vill äta ikväll, vilket vin jag vill ha, vilken efterrätt det blir. Just nu är jag i en råraka och löjromsfas – fantastiskt gott. Barnen har önskat popcorn och glass ikväll. Jag lämnade dom lite senare imorse och sedan åkte jag in till stan för att ta ett möte vid tio. Men jag kom lite tidigt så jag satte mig på ett café och beställde in en espresso.

Jag har bytt sovmetod hemma vilket gör att jag är tröttare än vanligt. Förut nattade jag barnen i min säng alternativt bar över dom när jag själv skulle sova. Då blev det en hel natts sömn. Men nu så nattar jag dom i deras sängar och så får dom själva knata över när de vaknar. Gillis brukar krypa ner i sängen utan att jag märker det mitt i natten men med Sally är det en chansning. Antingen sover hon till kl 5-6 och sedan kommer över eller så vaknar hon och ropar på mig. Inatt hämtade jag henne 04 och sedan hade jag svårt att somna om.

Hur som helst, jag har ingen dag med stora beslut eller strategi idag så det är ingen fara. Jag ser fram emot att hämta barnen och checka ut. En hel helg i villan bortsett från ett kalas!

45 Kommentarer

Rårakor med löjrom är verkligen något av det godaste som finns!

AnnaP

Är det Hampus som ska ta ta deras plats

J

”Ta deras plats”? Du vet att hennes barn, liksom alla andras, blir större och så småningom både bör och brukar vilja sova i egen säng…? Dessutom sover många, både barn och vuxna, bättre när de inte samsover.

Ella

Det beror ju på att folk inte anpassar sängens storl eller antal sängar i rummet utan knölar ner två vuxna, två-tre barn och nån katt o hund i en 180 säng. Ja klart ingen sover optimalt då

Emilie

Vad spelar det för roll om hon känner just nu att hon aldrig mer ska bli sambo? Troligtvis kommer hon ändå vilja bli det framöver. Låt henne skandera sina ”aldrig” om hon vill. Jag ser inte vad det spelar för roll.

Ah det tar ju på krafterna att arrangera om, men det är bra att du känner dig så väl så att du ändå kan planera dessa moments och göra det när det inte är stora beslut som ska tas. Det jobbigaste är ju verkligen när man måste leverera och har noll energi, och inte pallar skapa den heller haha

Petra

För min tvååring har jag förklarat att han ska vända på sig och somna om ifall han vaknar på natten. Ropar han så kommer jag förstås, men efter den förklaringen ropar han sällan.

Anna

Jaha. Det är SÅ man gör. Vad synd att jag inte visste det när mina barn var små. För då skulle vi sluppit alla nattningsproblem.

Det är inte lätt att ha barn och få sömn. Kämpa på. Det blir bättre. 🙂

Mia

Jo det är lätt. Samsov från början och gört i flera år. Jag har två kids och har sovit som en stock hela tiden.

Michaelaer

Nej det e inte lätt för alla! Alla e olika om du inte förstått det än!

Cilla

Har samsovit med mina barn sen dom föddes men efter 2 år går det inte att sova med dem längre, om man vill sova alltså. Så nej, som du har det har inte alla det.

Maria

Har din au-pair slutat?

Isabella Löwengrip

Hon är i USA under några veckor 🙂

W

Kom hon inte precis till er?

B

Finns kanske en anledning till varför hon behövde åka hem. Inte din business.

rebecka

En au-pair tar ju inte hand om barnen på natten när de vill ha sin mamma…

M

Jag menar inte detta som kritik nu, utan bara undrar: varför har du gått o burit över barnen till din säng medan de sover? Liksom, vad är syftet med att flytta dem till dig när de sover lugnt i sina sängar?

Absolut inte menat som en pik, bara nyfiken.

Sofie

Jag tror att det varit lite oroligt kring Isabella med mycket hot etc. och då kan det vara en trygghet att ha barnen nära nattetid.

Bea

Läs texten igen.

M

Du har rätt, jag läste nog lite slarvigt.

Sofie

Jag har en dotter som idag är 5 år och debuterade som 1,5 åring med Diabetes typ 1. Jag & min sambo är uppe varannan timme på nätterna för blodsockerkontroll och har varit i 3,5 års tid.
Bidra gärna till forskning för Diabetes typ 1 så min hjälte kanske en dag kan få bli frisk och leva ett bra liv.
💙

Cilla

❤️

Åhh mysigt! Hoppas att du får en underbarn helg! Kram!!

Sofia

Är er du-pair kvar hos er? Vad tycker hon om Sverige?

Ina

du-pair???

Alice

Jag måste bara hylla dig som entreprenör just nu. Du är verkligen one of a kind! Bara du kan få en hel skara med folk som hatar dig (bloggbevakning) att köpa slut på ALLA dina produkter på matsmart. De hatar och hatar, men ändå stöttar dig ekonomiskt. Man vet att produkterna är bra när man inte gillar personen som äger företaget men ändå köper massvis av produkterna. Go Bella!

Mirjam

Det är matsmart som köpt hela lagret utav isabella

M

Finns även på Dollarstore

Lisa

Elefanter kan inte hoppa. Deras enorma kroppsvikt gör det omöjligt. För övrigt är de överraskande smidiga och är riktigt duktiga simmare. Snabeln är ett väldigt bra verktyg och kan bland annat användas som snorkel när de simmar.

Jenny

Va? Vad har du smakat för svampar?

Erika

😂😂😂

Sofie

Haha, toppeninfo.. tack.
Jag och min lilla diskuterade just elefanter idag.. och kom inte på så mkt, men detta ska jag tala om 😀.

T

Men H sover väl inte över när du har barnen? För det är väl ändå dom du ska umgås med under dina mammadagar

Sara

Eller så ses dom allihopa..?

Annapanna

H och barnen ”älskar varandra” så det gör han säkert !

Anna

T… Snälla säg att du skämtar!

På vilket sätt tycker du att du (eller vi andra för den delen) har med det att göra?

Sofia

Men vad har du med det att göra? 😂

Nattning kan vara en utmaning. Speciellt om man byter rutiner.

Jag och min nya har olika rutiner när det gäller barnen vilket försvårat ytterligare. Sömnen är viktig för att man ska orka.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *