#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juni 29 2018 at 09:58

Morgon med Pontus

Tack alla ni för ert stöd igår. Det hjälper att läsa era berättelser och tankar. Det kommer att bli bra. Barnen mår bra men jag ser att dom försöker förstå det omöjliga, det gör ont. Jag hade svårt att sova inatt, somnade tidigt men vaknade under natten. Mycket i huvudet och varmt hemma.

Som tur var hade jag ett träningspass med min PT vid åtta. Det kunde inte bli mer passande med styrketräning, ett perfekt sätt att rensa hjärnan. Jag tränade på 40 kilo i benböj vilket jag var stolt över, ökning från 35. Nu är jag på kontoret och ska ha min sista kontorsdag. Sedan väntar en vecka i Almedalen (vi åker på söndag) och efter det är jag ledig (mötesfri) tills 6e augusti. Mina sommarplaner har justeras om lite, målet är lugn och ro, umgås med barnen och återhämta mig. Nu har vi sprungit en halvmara i bolagen och det krävs en paus för att kunna springa vidare i höst!

22 Kommentarer

Det låter skönt med en lugn sommar 🙂

Anna

Noterar att H inte stod med i sommarplanerna. Så tråkigt, om det är en fnurra på tråden så hoppas det löser sig.

Du skulle inte kunna göra ett nytt inlägg om aktier och hur du tänker kring din portfölj? Vet att du gjort det tidigare men tankar kan ju förändras. När anser du att det är läge att sälja/köpa. Vad tittar du på innan ett köp? Sitter själv just nu och funderar kring hur jag skall göra och skulle uppskatta tips och råd.
Ha en riktigt skön sommar!

Hanna

Noterade samma: ”Mina sommarplaner har justeras om lite”…

Johanna

Eller då är det bara en strategi för att få
mer spekulationer. Gäller ju att hålla underhållningsnivån uppe i dokusåpan 🙂

Nathalie

Hej Isabella!
Angående förra inlägget så har jag också skilda föräldrar men det har varit det mest naturliga för mig. Min mamma och pappa har alltid haft en fin relation och jag tror att det har varit grund för tryggheten. Att ha varit på två ställen har aldrig varit ett problem. Det har snarare varit kul att ha lite olika miljöer att vara i. Jag tror de viktigaste har varit att de aldrig pratat illa om varandra, aldrig bråkat inför mig och de har fortfarande kunnat göra saker tillsammans. Köpa presenter tillsammans, fira jul eller vara med på kalas och komma på skolavslutningar mm utan problem. Det har nog varit det viktigaste. Nu i efterhand vet jag att det har varit lite problem till och från men det är aldrig något jag märkt och de har aldrig låtit det ta över. Nu pratar mina föräldrar sällan med varandra för det finns helt enkelt inte något behov för det men än idag är det fint att veta att vi lätt skulle kunna ses allihopa utan problem. Även om vi sällan gör det 🙂
Så det kommer gå superbra och barnen kommer inte fara illa. Ni verkar båda vara toppenföräldrar tycker jag. Försök så gott det går att ha en fin och respektfull kontakt. Kommer säkert bli lättare och lättare desto längre tiden går 🙂 Stort lycka till!

Åh, jag önskar verkligen jag kunde ge dig en kram! Men skickar en här istället. Hoppas du får en lugn, skön dag.
Hur gör ni förresten med kontakt med barnen – på den andras vecka? FaceTime, telefonsamtal osv? 🙂 Ses ni något då ändå, osv? 🙂

Katja

Låter vettigt och sunt med en lugn sommar, barnen och umgås.
Kram på dig!

Förstår verkligen att det är jobbigt med barnen. Kommer också från en skilsmässofamilj och saknar den där grundtryggheten, men jag tycker att det verkar som att du alltid sätter dina barns välmående i första hand och då tror jag att de kommer få den tryggheten!

Lina

Nyfiken om du själv kommer göra ngt ”framträdande” i Almedalen?

Louise

Du ser så himla stark ut. 🙂

Träning är perfekt för att kunna rensa tankarna!

Det låter som kloka semesterplaner! Får du och barnen tid att landa i allt☺️🌸

Låter som en mysig sommar!

Charlotta

Alla har starka och svaga sidor. Jag får intryck att dina starka sidor är att se framåt, skaka av dig problem och jobba hårt. Vara i rörelse, skapa efter stora visioner och vara din egen bästa vän. Men jag får intrycket av att du kan ha nytta av att lära dig stanna upp, reflektera och ibland, när det krävs, sätta andra före dig själv. Det ena bygger kraft, självförtroende och är till nytta i dina bolag. Det andra bygger djupa, goda relationer. Relatiinet kräver tid och engagemang för att utvecklas. Risken är annars att man i slutänden bli framgångsrik men ensam och då är framgång mycket litet värt. I alla välmening. Många kvinnor behöver arbeta på den första delen och där är du outstanding och en stor förebild!

Sara

Är det slut med H? Han var väldigt söt men kanske ute ung? Du behöver en mogen man tror jag! Men hoppas såklart ni är ihop 😉

N

Kanske var Bella som inte var mogen?

Soffe

Hej Bella, hur går det mellan dig och Hampus? Jag trodde att du skulle börja skriva mer om er, men än så länge tycker jag mig inte att ha sett något? 🙂

Kram.

Emma

Hon kanske vill hålla sitt kärleksliv privat och inte sela med sig mer än det hon gjort 🙂

Sara

Kräks över alla ”Hej Bella, hur tänker du kring…., Kram”-kommentarer. Kvinnor och passiva aggresioner i ett nötskal!

Maja S

Strategiinlägg inför nån lansering eller nått annat viktigt i Bs liv.
Var har Hampus tagit vägen? Mi som var så söta ihop ❤️

Malin

Kul att du ser framsteg i styrketräningen! Tänkte hur det går för dig med den skada du fick för en tid sedan då du sprang mycket? Har du kunnat springa sedan dess? /Sedan tidigare problem med mina egna benhinnor

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *