#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juni 13 2018 at 10:31

Löwengrip på Chiltern Firehouse

Igår var en riktig bra dag i London. Pingis och jag lämnade väskorna på hotellet och åkte till ett möte med en stor återförsäljare. Hon älskade våra produkter. Väldigt roligt. Alla samtal när man är på en annan marknad handlar alltid om vad man har för strategi för att lyckas i ett annat land. Det är mitt tips till alla er som läser, öva på den biten och ha en riktigt bra plan.

Vi åkte tillbaka till Knightsbridge, jag hoppade i duschen och sedan kom Emelie och gjorde en förbättring av hår och make. Även på Pingis. Sascha valde en klänning från estländska Lili Jahilo (hon är en mina favoritdesigners) och sedan åkte vi till ett annat favoritställe som jag har här i London, nämligen Chiltern Firehouse.

Där hade vi hyrt deras chambre separee och bjudit in ett litet gäng av influensers. Vi ville faktiskt bort helt från ett klassiskt event utan ha en middag där vi fick ställa frågor om UK och do och dont’s när man ska synas i sociala medier här. Om det är något som jag har lärt mig så är alla länder i olika faser, i London fungerar influencer marketing som var Sverige gjorde för fyra år sedan. Det är viktigt för oss att lära oss varje land ordentligt.

Det blev en fantastisk kväll. Vi satt och pratade från halv åtta till tolv. Timmarna bara försvann. Det blev så öppenhjärtigt och vi alla delade personliga berättelser och stöttade varandra. Väldigt fint.

Henne kanske ni känner igen, det är Caroline Flemming. En fantastisk människa med så mycket värme och fin energi. Hon lanserar sin youtube-kanal snart, den ser jag fram emot.

Hennes parhäst Sophie Stansbury var också på plats. Otroligt roligt att lyssna in deras kommande projekt och entreprenörsdrömmar. Det finns alltid sätt vi kan hjälpa varandra på. Bredvid Pingis sitter Natalia Jane, jag har följt hennes instagramkonto under året och ville gärna bjuda in henne. Hon jobbar mycket med Estee Lauder och det ville jag höra mer om! Mischa som ni ser är faktiskt en barndomsvän till mig som bor i London och jobbar med ett bolag som heter Precis Digital, de hjälper oss med Amazon.

Höjdpunkten under kvällen var att få träffa Tess som bor i London sedan 14 år tillbaka. När vi umgicks för några år sedan var det singeltider i London, stökigt och väldigt roligt. Idag lever vi helt andra liv med småbarn. Jag är imponerad över Tess ambitionsnivå och hennes enormt ödmjuka sida. Ser fram emot att ses i Stockholm i sommar! Ni hittar hennes blogg här. 

Hur som helst, det blev en kväll där Pingis och jag lärde oss massor och många fina samtal som stannar i hjärtat. Nu har jag precis ätit upp min frukost och det väntar en heldag i London. Vi hörs sen.

19 Kommentarer

Sophia

Underbar klänning!! 😊

Lisa

H&M har en i liknande utförande å färg 🙂

Anna

Om du menar den jag tänker på från H&M så är den SÅ fin och passformen är så bra, MEN tyget är überelektriskt och kjolen sitter som limmad mot benen 🙁 Synd på en sån fin klänning. Det är nackdelen med många H&Mplagg, särskilt på senare år då mer och mer verkar tillverkas i dylik syntet. Hade de satsat lite mer på bättre kvalitetstyg så hade jag gärna betalat nån hundralapp mer och faktiskt VELAT köpa, som i detta fall, klänningen… Kvaliteten var det som fick mig att avstå, tyvärr.

Matilda

Kan du länka lisa? 😊

Sofia

Vart kommer dem fina skorna ifrån?

Angelina Jansson

Å skorna😍 vart kommer de ifrån?

Angelina Jansson

Å de skorna😍 vart kommer de ifrån?

Härligt att träffa det gänget. Skorna???

Åhh så rolig kväll! Din klänning och dina skor är SÅÅÅ FINA! =) KRAM!

Wow vilken klänning😍

Gunilla

Jag sade ju att Precis Digital var de bästa 🙂

Så vacker klänning! 🙂

Alba

Gud vilken snyggis du är!! 😀

Låter som en underbar kväll!! Tycker din klänning var supersnygg!!!

Fantastiskt fin klänning, och vilken trevlig kväll det låter som 🙂

Ja, alltså klänningarna du har burit från det märket är att dö för! 😍👌

http://nouw.com/sjosefine

Älskar klänningen! Allt är perfekt, färgen, längden och modellen. Så snygg!

Therese

Gud så fin klänning !!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *