#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juni 13 2018 at 19:02

För-intervju med Forbes

Vi har haft en bra dag i London. Möte med Pingis imorse och sedan flög hon tillbaka till Stockholm. Jag, Sascha och Emelie är kvar ett dygn till. Vi hade tre timmar innan intervjun så vi gick till Space NK för att shoppa beauty (bästa stället för att hitta inspiration) samt besökte en del butiker. Lyxigt att få gå och botanisera bland smink med Emelie och testa kläder med Sascha.

Blus från Ralph Lauren, kjol från Toteme och skor från Chanel.

Vi valde att luncha på Laduree och beställa en buffé av desserter efteråt. Så gott! Köpte med mig macarons till barnen som jag träffar imorgon.

Vid halv fyra skulle jag träffa Forbes-journalisten på en medlemsclub här i London. Dock var det en så kallad för-intervju för att se om man är tillräckligt intressant nog för en riktig intervju samt hitta en bra vinkel. Snacka om press! Men jag gillar ju när saker och ting ställs på sin spets. Men allt gick bra och vi ska boka in tid för en riktig intervju! Heja! Nu ska jag hoppa in i en klänning och gå på Founders Forum. Väldigt spännande. Ni kan följa kvällen på min instastory. Vi hörs här imorgon.

18 Kommentarer

Gud vad kul! Forbes är stort!👊🏻😊 Grymt!

Vilka underbara bilder, det ser så gott ut!

Karolina

Ingen press alltså när man går på en för-intervju. Visste inte ens om att sånt fanns, alltid lär man sig något nytt! Kul att du fixade det, du är jätteduktig. Mys ordentligt med de små i helgen nu om de är hos dig, annars lägg dig i trädgården med lite schyst musik i hörlurarna och bara njut av helgen!

Men vad kuuuul, stort grattis!! Och snyggt jobbat!

Christel

Det er virkelig beundringsverdig hva du får til/ har fått til på så kort tid👏👏
Heia heia, du viser at alt er mulig👍💃

Men åhh vad kul!! Älskar också deras macarones 😍🙏😍😍💗💗

Häftigt! Bra jobbat👍🏻

Vad mysigt det ser ut! =)

Vi skriver något om de här kakorna. Är det muffins?

Kärlek till världen och kraft till dig <3

Vilket underbart innehåll i kartongen!! Mums!

Alexandra

Hörde att din skilsmässa avslutats utan åtgärd och att ni alltså förblir gifta i minst ett halvår till! Kanske skulle du prioriterat att skicka in papper före den 11 juni så hade den saken löst sig. Men kanske har du ändrat dig?

Pepi

Du verkar ju frisk…

Stina

Vilken tråkig ton. Vad har du att göra med vad hon prioriterar?

Jessica

Exakt min tanke också haha!

Leanny

Det kanske du inte har med att göra. Tänkt på det??!!!

Sofia

Det har väl ändå inte du något med att göra. Hur hon går tillväga med sin skilsmässa är allt annat än utomståendes ensak.

Heidie

Men är du allvarlig? Varför skriva så? Vad vinner du på det?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *