#IsabellaLöwengrip
Följ
Uncategorized
juni 12 2018 at 16:59

Sommartips!

– I samarbete med MyBonus –

Som ni vet är jag ambassadör för MyBonus. Det är en tjänst som ger dig pengar tillbaka på allt du shoppar för online. För mig som gör egentligen alla mina köp online blir det många tusenlappar tillbaka varje år. Jag tänkte dela med mig av mina bästa shoppingtips denna vecka samt köp till trädgården, hemmet och sommarens resor. Gällande kläder blir det mycket Stylein, Max Mara och Filippa K men en kedja som jag ofta hittar snygga och prisvärda plagg i är Gina Tricot. Via MyBonus får man 50% på bl.a. klänningar och blusar under sommarrean samt 3% i återbäring via MyBonus. Blusen jag har på mig idag är från Gina. MyBonus har även en deal med Åhléns där det är 50% på stora delar av sortimentet samt 4 % i återbäring och där pågår sommarrea för fullt just nu.

Hos Matsmart har de 20-90% på hela sortimentet, fri frakt hela juni och dessutom 4% i återbäring – bra för både plånbok och miljö. Något som jag har bunkrat upp med är solskydd och behöver ni fylla på så finns det en bra kampanj hos nätapoteket MEDS. MEDS är snabba, har fria leveranser och tillstånd från Läkemedelsverket. Just nu har de 20% på alla solskydd och 8% återbäring på det.

Det är roligt att vara ambassadör för MyBonus, allt som ger extrapengar till hushåll är bra och det vill jag stötta. I deras sortiment med över 670 butiker finns verkligen något för alla, allt från mode, skönhet, barn, resor, hotell och mycket mer. Hur många av er är medlemmar på MyBonus? Kommentera jättegärna vad ni tycker om tjänsten, jag är nyfiken!

Bli medlemmar på MyBonus ni också genom att klicka här.

– I samarbete med MyBonus –

9 Kommentarer

Låter som en smart grej =) Tack för tips! KRAM!!

Farah

Hej

Har nybous en app? Verkligen bra tips. Tack för en riktig bra Blogg

intressant, måste jag kolla upp. Handlar mycket online för att jag inte gillar springa runt i butiker.

Superbra koncept. Jag är dock redan medlem i refunder. Kanske lönar sig att vara med på båda ställena….

Theresé

Min känsla är att MyBonus erbjuder mer återbäring än Refunder och de har snabba utbetalningar 🙂 Kul också när det är Isabella som är ambassadör!

M

Inte för att vara elak, bara en liten fråga.Om jag förstått det hela rätt är du ägare till Flattered och ambassadör för My Bonus;varför är inte Flattered med i My Bonus, beror det på att du själv inte vill ge bonus till dina kunder eller har det bara inte blivit av att ni/ Flattered har anslutit er till My Bonus?

Victoria

Tack för att du tipsat mig om MyBonus. Det är en jättesmart tjänst!🤑

Selin

Hej =)
Jag har en likadan blus, älskar den!

Ha en fin dag!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *