En eftermiddag hos Odd

Vid elva idag hade Odd och jag ordnat med picknick (knytis) och skulle åka till en strand med barnen men väl framme så blåste det alldeles för mycket så vi åkte hem till Odd istället. Det blev picknick i köket, rostbiff och potatissallad till Odd och Sally och en veg-biff var till mig och Gillis (hans val). Efter det lekte vi med radiostyrda bilar, dockor och hoppade studsmatta. Sedan blev barnen trötta och vi gick in och tittade på en film. Jag hade Sally i en soffa och Odd gosade med Gillis i den andra. Jag slumrade till en stund. Kände mig trygg och lycklig över att kunna umgås en lördagseftermiddag såhär tillsammans. Så stort.

Odd och barnen körde hem mig vid tre. Väl hemma så sov jag från 15-19. Jag är verkligen slut. Jag tror att det är en kombination av en intensiv vår men även att Odds och min relation är bra. Det är som att man har hållit andan i över ett år och nu kan jag pusta ut. Vid sju när jag vaknade blev det en middag hemma själv och sedan messade jag Michaela som bor på andra sidan staketet. Vi tog en promenad, pratade om livet och sedan bytte vi sheetmasks med varandra. Ska bli kul att testa.

Jag ska faktiskt sova snart igen, imorgon har jag en lugn förmiddag med träning och packning. Vid halv tolv kommer Emelie och Pingis hit och då ska vi göra oss ordning för att flyga till Visby. Det blir roliga dagar på Gotland!

   1. Livet är förstås ett mysigare samtalsämne än döden.
    Dessutom blir det rätt deppigt om man snackar om döden en hel kväll 😱

   1. Fast haha lol! Vi pratar om livet också!kanske du Jenny som pratar om kärleksbekymmer, men bara för att du gör det behöver det inte betyda att alla tjejer pratar om kärleksbekymmer när vi pratar om ”livet”

  1. Det är ju antingen livet eller döden. Allt som sker nu är livet. Vare sig det är fotbolls VM eller killar. Men i dont know, döden är också ett hett samtalsämne kanske!

 1. Låter som en härlig dag. Bra att ni kan träffas tillsamans med barnen. Allt blir då mycket lättare!

 2. Förlåt att jag frågar, men vad har hänt med H? Känns som att det hände något förra helgen när ni skulle iväg över midsommar? Hoppas att allt är bra och att du mår bättre snart. Så himla trevlig läsning du bjuder på varje dag ❤️

 3. Du skrev i kommentarsfältet att Hampus fattar att du måste prioritera jobb och alltså att du ställde in er midsommarhelg. Men sen dess har du inte nämnt Hampus en enda gång? Tog han kanske inte detta sä bra som du trott?

 4. Härligt att det funkar så bra att umgås tillsammans igen! Lyssnade på en podd med en barnpsykologen häromdagen, hon sa att har man barn ihop så är man en familj och det oavsett om man bor ihop eller inte. Dvs man kommer alltid att vara familj med sitt ex. Jag tycker det var fint sagt! Och tror det är viktigt att alla där ute som träffar någon som redan har barn i tidigare förhållande förstår att det är jätteviktigt att barnen får fortsätta att träffa båda sina föräldrar tillsammans. Man måste lägga ev svartsjuka åt sidan och tänka på barnen i första hand.

 5. Hej Isabella,
  Egentligen hör inte det här ämnet till just detta inlägg men jag skulle bara vilja ha några tips på bra böcker runt hur man blir/är en bra ledare/chef?

  Du är en helt fantastisk kvinna ! Och du gör ett otroligt bra jobb på alla plan ! Man får mycket energi och motivation till att lyckas och bli en bättre människa !

  Kram 🙂

 6. Ska du packa själv inför Almedalen?
  Förut skrev du att Sascha packar en väska med alla kläder, skor osv som budades hem till dig.
  Sen behövde du bara lägga ned din necessär. Jag tyckte det lät så bekvämt.
  Men Sascha kanske har semester?

 7. Bra att ni kan umgås ni 4 hemma hos Odd dessutom. Klart du slumrade till, Isabella! Du kände dig hemma igen, med Odd, din man och dina barn i samma hus. Helt naturligt. Bästa vore väl om ni hittade tillbaka till varandra igen, men kanske bor var för sig iaf. Era barn saknar att ni är tillsammans helt klart.

  1. Skitsnack!
   Odd är inte hennes man längre. Klart att det är bra att ha en god relation med sin ex-man men att de hittar tillbaka till varandra är inte alls nödvändigtvis det bästa. Det där vet bara parterna själv.

  2. Ehhhh… hur kan man ens skriva så? Vad vet du vad som är det bästa för dem eller deras barn? Det är så intressant att så många verkar veta vad som är det bästa för Isabella… hon kanske borde omyndighetsförklaras! Nej, jag är helt säker på att Odd och Isabella vet själva vad som är bäst för dem. Det finns en anleding till att människor väljer att skilja sig och då kanske man ska låta det vara så och lita på att de vet vad de gör!

 8. Vill bara tipsa dig om Mouna Esmaeilzadeh sommarprat i P1.
  Kom att tänka på dig när jag lyssnade, tror du hade gillat hennes prat.

  Mvh Mikaela

  1. Haha va? Dom har ju barn ihop. Jättebra om de kan ha den typen av relation. Oavsett vad framtida partners kommer att tycka så kommer de alltid att ha det bandet.

  2. Eller så är man vuxen och fattar att de har barn ihop och väljer ibland att umgås tillsammans med barnen. Man är också vuxen nog att fatta att slumra betyder inte att ha en sexuell relation! Eller så är man totalt omogen och osker på sig själv att man pga det inte vågar lita på sin partner! I slutändan handlar ens osäkerhet alltid enbart om en själv och man kanske behöver jobba lite på sig själv i så fall!

  3. Eeehhh hur tänker du nu?!
   Du har inga barn själv eller hur?!
   Relationen till ett ex särskilt när man har barn tillsammans är nog den viktigaste relationen i detta läge. Om den ”nya” partnen inte kan acceptera detta ärdet nog bara att avsluta den relationen!!

   1. 2 barn och varannan vecka liv. Jo jag tycker det är märkligt för det blir ju som att de liknar ett par när de umgås sådär avslappnad och en heldag. Jag skulle aldrig somna hemma hos barnens pappa, skulle könna mig typ otrogen mot min sambo. Bara för att man har barn ihop måste man inte hänga på det där sättet..

  4. Vad är syftet med din kommentar? Det är väl snarare något positivt att B är så trygg och kan slappna av i sällskap med sina barns pappa. Skulle du reagera likadant om hon hade somnat i en kompis soffa?

   Snarare ett tecken på hur stark relationen med H är. För övrigt är någon annans relationer inget man ska lägga sig i.

  5. Hahaha då är man en väldigt osäker pojkvän isf, det var ju inte så att dom som i samma säng? Och vad menar du med att man inte får slumra hos sitt ex? Skulle han göra henne ngt i sömnen då eller? Jävligt konstig kommentar

  6. Oj- hade aldrig blivit tillsammans med min liv man pm han inte accepterat mitt ex (min sons pappa)….dom är väl inte direkt vänner men att vi kan umgås på högtider, skolavslutningar mm och att jag (eller vi allihop) kan gå ut och äta middag eller att jag kan åks dit och hänga med dom ett tag är ju superviktigt!

   Sen gissar jag att Hampus och Bella inte ses längre…

  7. Det är du inte heller! Bellas pojkvän. Jag skulle uppskatta en partner som har god relation till egna barns andre förälder. Tecken på trygghet, respekt och hjärtlig människa. En trygg person hotas inte av ett ex. Åtminstone jag skulle inte orka med sånt gnäll. Barn och barnens viktigaste relationer går för allt annat. Det kan en självsäker, trygg utomstående känna och förstå. Men passar inte alla förstås!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..