Utflykt

Imorse fick jag väcka barnen när den var halv åtta, inte så vanligt att det händer. Men det märks att jag har två barn som behöver gå på sommarlov i några veckor. När jag berättade för Gillis att det var idag han skulle iväg på utflykt så studsade han upp.

Det blev frukost vid nya bordet, barnen har nya sug hela tiden och nu är det rostad smörgås med smör som gäller, yoghurt och mandarin. Ibland vill Sally ha finncrisp och Gillis ha kanelknäcke.

Jag fick omelett med paprika imorse, väldigt gott.

Jag älskar det Hayleys amerikanska sida kommer fram, som imorse när hon hade gjort ordning Gillis lunchlåda till picknicken. Pannkakorna, frukten och hans dryck låg i en papperspåse med hans namn på. Så gulligt!

 1. Jag bi upprörd av att se att du ger dina barn Nestles produkter. Kan du inte läsa på om denna koncerns visioner och uppdrag? Deras syn GMO, på att tillgång till vatten inte är en mänsklig rättighet utan enbart en möjlighet för drm att tjäna pengar. Läs även om hur bolaget förespråkar bröstmjölksersättning i områden där kvinnor inte har varesig råd med produkten i längden eller tillgång till rent vatten att blanda ersättningen med – leder till sjuka barn och även spädbarnsdöd. Snälla du är ju så duktig på näringsrik mat i övrigt så gör dina barn o världen en tjänst i att bojkotta dessa produkter

  1. Det här med att undvika Nestlé är väldigt svårt. De äger ju bland annat zoegas, pussis kattmat, nescafe, kit kat och after eight.

   1. Eller så skiter man i att köpa de produkterna? Det är ju inte så att Nestlé har monopol på kattmat, kaffe eller godis?

   2. Precis jag börja bojkotta dem för 15 år sedan och gör de fortfarande. De har gjort så mycket dåligt, även i USA, t.ex. förstört naturliga vattenkällor som landet har förbjudit dem att köpa. Sedan har de betalat privatpersoner att köpa dessa källor som sedan gett dem rättighet att pumpa dem toma tills de brakat ihop… och för länge sedan beräknade man redan att de bidragit med att 1 miljon spädbarn dött. Det är sådant kapitalistbolag som förstört både natur och står åklagade till över en miljon människoliv. Fast detta är gammal statistik som jag fick reda på för 15 år sedan, idagens läge kanske de har bidragit till många många flera miljoners barns död.

   3. Fast nu är du ute och cyklar!
    Uttalandet att rent vatten inte skulle vara en mänsklighet är taget ur sitt sammanhang. VD´n uttalade sig att människor som HAR POOL borde beskattas i och med den brist på vatten som råder världen över. Det är dock ingen som la mer hänsyn till när det korrigerades!

   1. Det kan ju faktiskt ha stått persika när kommentaren skrevs, och Isabella kan ju ha ändrat det innan ni såg det. Tänk ett varv extra.

   1. Sen för noggrannhetens skull är det väl bäst att nämna att det inte är en omelett. Det är scrambled eggs. Gott!

 2. Hur tänker du kring allt det dolda sockret i tex flingorna och yoghurten? Du är väldigt medveten om mat när det kommer till att äta vegetariskt. Är socker inget du funderar över?

  1. Jag åt en vaniljmunk efter lunchen, och lunchen bestod av fläskpannkaka med lingonsylt. Mmm, det är för jävla gott att äta vad man tycker är godast om man till största delen ändå äter välbalanserat. 🙂

 3. Är det två personer som hjälper er på mornarna nu? Både nannyn och hemhjälpen? Plus att Emelie kommer dit ibland på mornarna. Känner du aldrig att det blir väldigt mycket folk hemma hos er?

 4. Saknar finncrisp(eller surskorpa som vi säger i Finland) så mycket då jag bor i Nederländerna, får vara glad att de ändå har knäckebröd i butiken här!

  1. Har du en sjömanskyrka i närheten så stick in där! 😊 Kan vara värt ett besök också längre ifrån! 😄

 5. Fy fan vad tråkigt kommentarsfält detta blivit senaste tiden. Som nu, kommentarer om allt från synpunkter på vad hon ger sina barn till frukost och hur hennes ägg är tillagade. Har ni inga liv? Ni borde skämmas. Skit i om hon ger Nestlé produkter till sina barn. Det rör inte er. Så svennigt beteende så man mår illa.

  1. Ja man blir verkligen orolig när man läser kommentarerna här. Inte för Isabellas skull, jag hoppas att hon kan skratta åt allt idiotiskt som skrivs, men de som kommenterar så småaktigt och trist, hur mår de egentligen? Det är skrämmande hur en del uttrycker sig och att vissa bara letar efter fel.

  2. Det ska du göra, men jag har sett hela vägen från början till hit. Isabella har varit resursfullt och hårt arbetande och har verkligen arbetat hårt för att göra denna lycka. Det har varit en enorm stor tillväxt för människan och det fortsätter fortfarande. Njuta på den nya Vuitton eller Chanel, för han själv har jobbat för dem. Kära Isabella, ändå!

 6. Jag undrar vad det är människor som läsar denna blogg. Jag läser flera bloggar och inte någon har så många barnsliga kommentarer.

 7. Vilken god frukost det ser ut att vara, massor av goda valmöjligheter 😃
  Skönt att det snart är sommarlov!
  PS. Glöm inte att bara du vet vad som är bäst för dina barn ❤️

  1. I: Ja, jag tror att Isabella vet vad som är bäst för sina barn när hon har dom. Eller vet du bättre?

  2. I: Ja, jag tror att Isabella vet vad som är bäst för sina barn när hon har dom. Eller vet du bättre?

 8. Det där ser ändå riktigt gott ut.! Jag längtar efter Juli då jag ska följa med maken (samt att döttrarna ska med) då han ska bygga scen i Göteborg. Hotellfrukost i en veckas tid. LOVE IT! 😀

  Nu har vi dock precis kommit hem efter en omgång hotell/semester i Stockholm som tyvärr slutade med att äldsta dottern fick anafylaktisk chock och svävade i livsfara, på grund av en sketen bit fläskkarré som legat i marinad. Världens bottenlösa skräck som förälder att befinna sig i, att se sitt barn bli nedsövd och intuberad/ligga i respirator för att överleva.

  1. Annica: Varför använder du din dotters sjukdomsfall för att locka läsare till din blogg? Jag avskyr sånthär beteende hos bloggare/youtubers. Det är precis som att ni njuter lite mitt i kaoset och sorgen.

   1. Emma, i normala fall håller jag med dig och tycker det är lågt att använda sin familj/tragiska händelser för att locka besökare men här upplever jag faktiskt att Annica bara ”skriver av sig”. Hon berättar ju trots allt hela historien utan någon cliffhanger och utan att komma med någon direkt koppling till sin egen blogg. Hade hon skrivit något i stil med ”min dotter höll på att dö, läs hela historien på min blogg” hade jag hållit med dig.

    Annica, vilken fruktansvärd händelse! Skönt att hon klarade sig!

   2. Vad tycker du man ska skriva om då på en blogg? Väskor? Primers? Resor till dubai? Läser hellre om livet med ett sjukt barn, alltså verkliga saker, än om hiss eller diss på dagens outfit.

 9. Snälla, googla ”mandarin frukt”. Det finns ingen frukt som heter mandarin att köpa färsk i Sverige. Mandarin säljs bara som konserverade då de innehåller för mycket kärnor.

  1. Clementin då. Brukar visst finnas mandariner i Sverige. Sluta klanka ner på andra hela jävla tiden.gå gärna o kika på fruktsortimentet i din lokala affär så ser du hur mkt frukt Sverige får in.

  2. ”Snälla” vilken otroligt VIKTIG kommentar, nästan så att vi inte hade kunnat genomgå våra liv uran denna fakta.

  3. Men guuuuud vad spelar det ärligt talat för roll?? Allla fattar väl ändå! Så onödig kommentar. Skitsamma om det heter clementin eller mandarin, honestly.

  4. Tyvärr säljs mandarin färsk. Ofta slarvas det från butikernas sida och de kallar all småcitrus för clementin, som är i det närmaste lögner i, men när man läser på lådan så ser man att det är billigt mandarinskit de säljer istället.

 10. Hej Isabella
  Har lyssnat på din kollega Simon, vilken kille
  Han sjöng så bra, och pratade så gripande.
  Jag läser din blogg varje dag, och jag tycker du är enastående. Å vad jag skulle vilja träffa dig och dina barn.
  Vad härligt att du och Odd kunde ha ett bra samtal, och träffas alla 4 på lördag, mysigt😊😍☀️ Ha det gott😊
  Kom ihåg att dina barn kan inte ha någon bättre mamma än dig 👶

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..