Ändrade planer

Mina planer har ändrats lite och jag får skippa mina midsommarplaner och åka iväg till Frankrike på jobb. Dom firar ju inte midsommar så jag kör möten under dagen i Paris. Under helgen ska jag på ett större event i Paris så jag var inne på Engelbert idag och kikade på smycken. Jag har gått och blivit förälskad i deras örhängen men också en ring med en knut på.

Dessa fick följa med hem – De är magiska! Verkligen perfektion. Jag har haft lite olika perioder gällande rött guld och vitt guld men nu vill jag bara bära vitt guld eller silver. Jag ser fram emot resan. Comosjön får vänta, jobbet kommer alltid först.

 1. Hur skulle det vara om det var tvärtom, om Hampus sa att hans arbete allt kom först och ställde in era midsommarplaner?

  Jag är bara nyfiken om ditt förhållningssätt gällande ditt jobb också innebär att andras jobb också kommer först?

  Jag skulle inte klara av om min pojkvän ändrade planer pch skrev att jobbet alltid kommer först. Jag skulle tvivla på hans kärlek då. Man har ju bara ett liv och för mig är relationer och mina medmänniskor alltid prioriterade före jobb om jag får välja.

   1. Ja jag vet men förhållanden handlar ju om att ge och ta så jag är nyfiken på om du skulle ha samma inställning om det gällde Hampus jobb?

   2. Du svarar inte på frågan ju, om det var han sin ställde in era midsommarplaner dagen innan, hur skulle du reagera?

   3. Du prioriterar väl jobbet andra veckan i rad och pga. reduceras även dina dagar med barnen till enbart två dagar. Det känns tufft!

   4. Jag förstår dig Isabella❤️ min man är som du, jobbet går först, (inte alltid, men ofta) jag har alltid accepterat det. Det gör inget alls, jag vet att han älskar mig o barnen och jag älskar att höra på hans ideer om företagande. Han gör allt för våran skull och tänker på oss i slutändan. 💕 kbk😊

   5. Men hur länge tror du att han kommer ”förstå helt”? Lätt att vara förstående i början av ett förhållande när man är nykär.

  1. Men snälla Lisa, låt henne vara! Hur orkar man bry sig så mycket? Allas liv ser olika ut, alla relationer ser olika ut, man sätter sina egna regler i sitt egna förhållande. Jag själv är i en relation med en man som reser världen runt pga sitt arbete. Han sa tydligt när vi träffades vad hans prioteringar är mm. Jag kunde välja att gå eller stanna och jag stannade för min kärlek för han är så stark och han känner lika för mig. Jag hejar på dig Bella, alla dagar i veckan för jag förstår. Kram

 2. Låter lite märkligt men då är det väl något som hänt i dagarna.
  Du och H hade väl bokat detta sedan en tid tillbaka.
  Tråkigt för er då ni sett fram emot detta så.

  1. Måste något ha hänt? Det kan inte vara så att det dök upp jobb som någon måste ta? Vad har det med deras relation att göra?

   1. Det va just det jag menade. Att det var något med jobbet.
    Varför spekulera att det hade hänt ngt med hennes relation
    med H.Du hade lite för brått och kommentera.

   2. Det va just det jag menade.
    Jag syftade på jobbet och inte något med Isabella och H.
    Jag skulle aldrig kommentera något om hennes relationer.

   1. Vem sager att han ar helt fine med att hon staller in i sista sekund? Ma handa att det var en diskussion men Bella gor ju oftast vad hennes magkansla sager sa hans asikter var sakert inte ens considered.

  1. Om alla ändå kunde stanna hemma från jobbet bara för att vårda relationer som dig Elin så vore ju det toppen! Verkligheten ser dock annorlunda ut för de flesta…

 3. SÅ om du hade barnen under midsommar och behövde åka iväg till Frankrike? Hade du då valt att skippa jobbresa eller valt att lämna över barnen till O?

 4. Hoppas Hampus inte går bakom ryggen på dig om han känner sig bortprioriterad, såvida ni inte har ett monogamt förhållande…

  1. Om det är så du beter dig i dina förhållanden tycker jag synd om din partner. För det man trr om andra brukar ju handla om sig själv.

   1. Den partnern som gör slut pga. Man blir inkallad på jobb har ju stora problem själv! En sån skulle inte jag kunna leva med iaf!

   2. Det är din åsikt om det skulle hända dig, dina känslor och erfarenhet måste du skilja ifrån bellas. Hon tar beslut och står för dem istället för som många andra medelsvenssons som är rädda för att ta beslut, låta känslor styra livets direktion. Varför tycka synd om andra när de är lyckliga över valen och framgång de har skapat. Din kommentar säger mer om dig än att det är synd om Bella

   3. Det är din åsikt om det skulle hända dig, dina känslor och erfarenhet måste du skilja ifrån bellas. Hon tar beslut och står för dem istället för som många andra medelsvenssons som är rädda för att ta beslut, låta känslor styra livets direktion. Varför tycka synd om andra när de är lyckliga över valen och framgång de har skapat. Din kommentar säger mer om dig än att det är synd om Bella

  2. Give the dude a break! Han kanske tar m sig ett gäng böcker å åker själv? Det är ju inte som att Isabella brukar boka om deras resor? Hänt 1(?) gång?

  3. Hahaha!! Här har vi någon som tror sig ha ett stort ord förråd.. ”monogamt förhållande”, vad betyder det enligt dig?!? 😂 du får nog ta reda på vad det betyder först innan du skriver det i text till någon 😉

 5. Du gör helt rätt. Det är den sanna lyckan att känna efter vad är viktigast för mig. Lönar sig i längden.

  1. Fråga din läkare ifall en PICO vac behandling kan vara aktuellt eftersom ditt sår är svårläkt och infekterat 🙂

  1. Majda – Men är du dum, eller? Även utan Parisresan, skulle hon inte varit med barnen ändå, då det är pappans helg!

   1. Inte riktigt. Det gäller ju från kl. 16 på fredag (tisdag – fredag). Man får göra precis som man vill men i så fall bör man stå för sitt beslut.

 6. Kan inte H följa med dig till Paris? Även om du har viktiga möten , sa finns det säkert tid för mysiga middagar..

  1. Ta med H på jobbresa? Du hör ju hur knäppt det låter.
   Jag tror att H är tillräckligt mogen och har förståelse för Bellas jobb. Han pushar säkert henne att bli ännu bättre än vad hon redan är. Fina örhängen Bella 👌

  1. I’m sure she is a good mum. How can you say that she can’t manage to take care of her two kids? These two she Loves the most in the whole world! That is really hard to say! She’s a hardworking mother but I’m sure she’s got far more qualitytime with her kids than many other parents do.

  2. Sorry but your ip address should be blocket from all comment field. I Wonder IF you are so big mouth in real life, so mean and heartless

 7. När du var ihop med Odd hade du valt honom och barnen på midsommar. Känns som du sprang in i ett nytt förhållande fort och inte älskar inte tillräckligt djupt för att prioritera relationen före jobb. Du verkar fortfarande så såårad och har garden uppe för att inte bli sårad igen. Du behöver fundera på om du kåan släppa garden och vill vara i en relaåtion eller trivs bäst ensam.

  1. eller att bli rånad?! Skulle alsrig lägga sna summor på sntclen även om.jag vore rik. Hade hellre lagt sådana summor på välgörenhet.

   1. Hur mycket pengar lägger du på välgörenhet då, Sarah?
    Fattiglappar brukar tycka så men sen inte dra sitt eget strå till välgörenhets- stacken 😃
    Sen att ha mage att ha en åsikt om vad en hårt arbetande person ska lägga pengar på är bara löjligt. För det ska väl du skita i – hon tjänar pengar, kanske nåt du borde prova på eller hålla snattran 😊

 8. Nyfiken fråga, är H lik dig när det gäller arbete? Har han också ett jobb som han prioriterar lika högt och brinner för? 🙂

  1. Ta och ta? Det är väl inte bara så att hon kan åka och ta barnen ifrån odd när det är hans dagar?

  2. Men hur ska hon kunna ”ta igen ” dagarna när det är pappans dagar? Varför skulle han rucka på sina och barnens midsommarplaner bara för att Isabella nu inte ska åka iväg på sin resa längre?

   Jag tror att ni är många som inte förstår det här med delad vårdnad…

  1. Om hon fick välja väljer hon ju såklart barnen, det gör ju alla mammor. Men då det är pappans tur att ha barnen så finns ju inte valet att vara med barnen och då fick det väl bli paris istället.

 9. Hej Isabella!
  Jag har gått och funderat på om jag ska ställa denna fråga i kommentarsfältet så länge så nu gör jag det bara!
  Jag relaterar så mycket till dig som person (av det man får ta del av i sociala medier) på så många olika plan. Jag fick tidigt i livet bollen kastad till mig av min mamma, vilket i princip innebar ”du får fixa allt själv”. Lite som att bli utkastad från en bil kändes det som. Jag pluggar juridik nu och har betat av första året, tampandes med en stundtals så otroligt påtaglig ADHD när det gäller energi- och fokusfronten. Diagnosen tärde även otroligt mycket på min och min mammas relation under min uppväxt, och detta, i kombination med andra chockerande (enligt min mening) ageranden från hennes sida har resulterat i att jag inte pratat med henne på nu 1,5 år. Nu går jag i tankarna om jag, den 27 år yngre dottern, ska förlåta henne för allt, trots att ett förlåt aldrig kommer dyka upp från henne, för min egen skull.

  Frågorna: Hur påverkade ADHD:n din uppväxt? Vad är dina bästa knep när livet, skolan, jobbet etc. kräver egenskaper hos dig som ADHD:n vägrar släppa fram? Vad fick dig att på riktigt ta steget till att återuppta kontakten med din pappa?

  Ett svar om dina tankar kring detta skulle faktiskt kunna få mig att låta muren falla och eventuellt kontakta min mamma igen. Kram.

 10. Hahahah alltså jag förstår inteeee dessa människor som ska tycka till vad som är rätt och fel i någon annans förhållande!!! Herregud ALLA kan lägga sina egna regler, sätt och rutiner för sitt eget förhållande. Det är enbart paret som ska ha en åsikt om det. Tror ni på riktigt att han hade dejtat isabella om han inte var helt med på noterna och vice versa???
  Jag förstår inte hur du orkar med dessa kommentarer, all cred till dig Isabella som ändå ger svar också. Kram!

 11. Alltså hahaha, tycka vad man vill om Bellas livsstil men när folk tar illa upp av att hon inte är med barnen på Odds dagar vill man bara skratta. Tror att vissa bara skimmar igenom texterna utan att ha koll på när det är Odds dagar. Eller så vill man bara hitta något att klaga på.

 12. Jag blir såå ledsen över att klicka mig in och läsa kommentarerna. Jag hoppas innerligt att min uppfattning, om att det är mest kritiserande kommentarer, är fel.

  Om jag inte har fel så, hoppas jag ännu mer att det är de positiva och peppande kommentarerna du läser och tar åt dig av.

  Känner mig som en så naiv person som varje gång tänker ”kan vi inte bara snälla och stöttande mot varandra istället”.

  För mig är du en inspirations källa och jag är glad över att jag har hittat hit och få läsa om ditt, mina ögon, sjukt coola liv!

 13. Tänka att ni kvinnor ( för jag ser inte att en enda man kommenterat om detta) ska ge er på Isabella om hennes barndagar och om hon som nu fick ställa in en resa med sin pojkvän. Vad har ni med det att göra? Kvinnor är så ofta elaka mot kvinnor, så missunnsamma och avundsjuka. Varför bryr ni er om hur Isabella och Odd delar upp sina dagar med deras barn? Jag fattar det inte! Sitter ni så o dömer människor på era arbetsplatser, eller i er närhet över huvudtaget? Ni måste ju själva vara helt perfekta och alltid ta rätt beslut, eller? Fy säger jag för den kulturen som finns i de flesta kommentarsfälten på nätet. Att Isabella ska behöva svara på frågor om vad Hampus tycker om att hon fick avboka, varför bryr ni er? Det är väl deras ensak ? Oroar ni er för det egentligen? Eller ? Så trött på människor som ska tycka och tänka om andra hela tiden! Heja dig Isabella, vilken affärskvinna du är , flera av dessa kommentarer om barndagar mm skulle du aldrig fått om du var man. Stå på dig! Hälsningar från en tjej i Göteborg

   1. Absolut inte! Inte mina problem , det är ju inte min relation? Det är detta jag menar… varför bryr du dig? Detta påverkar ju inte dig på något sätt. Det angår väl bara Hampus o Isabella?

   2. Jj- jag bryr mig om massa saker, Men en av dom är INTE om Bella ställer in en resa med sin pojkvän. Sen brukar jag oftast läsa en blogg för att personen som har bloggen intresserar mig mm. Jag läser inte bloggar för att jag anser att jag ska tycka massa saker om den personens privatliv! Hur tänker du? O vad bryr du dig om?

 14. Undrar vad H ska hitta på nu,måste kännas surt för honom när tre dagar med sin älskade blir inställda,dessutom över midsommar.

   1. Nej, men ett förhållande handlar inte heller om att ”underhålla” varandra. Förhållande handlar snarare om att kompromissa. Skulle du säga att du kompromissar när du prioriterar företagen framför ditt förhållande på det här sättet? Var det inte du som aldrig ville bli framgångsrik men ensam? Tror du själv att H kommer acceptera i all framtid att du prioriterar bort honom för företagens skull? Tror du inte själv att du riskerar att bli just ”framgångsrik men ensam” om du fortsätter behandla människor i din närhet på det sättet som du t ex beskriver i detta inlägg? Vore intressant att höra dina tankar kring detta.

   2. Bra svarat Isabella 💪🏻. Min egen sambo verkar tycka att det är mitt ansvar att underhålla honom hela tiden. Så att hitta på något egen hand utan sura miner är tydligen inte att tänka på. Ska ta med mig dina ord.

 15. Jag blir alldeles 😅 av allt tyckande om rätt och fel hit och dit. Härligt att du går din egen väg och bryter det som betecknas som normalt (ex hur ett förhållande ska fungera och en kvinna skall vara o.s.v). Skulle önska att fler var mer normkritiska och rannsakade sig själva i detta hänseendet emellanåt.

 16. Vad duktig du är när det gäller snabba förändringar. Jag själv har utmaningar med det OCH nu när jag reflekterar tror att jag skulle ha lättare med det om jag hade ett supertydligt mål som du har. Då är det ju liksom deal or no deal. Tack för den lärdomen!

  Och grymt snygga örhängen!

 17. Den bild du förmedlar är att du bara bryr dig om dig själv. Jag får läskiga psykopat-vibbar. KAN du ens sätta dig in i andra människors känslor ?

 18. Wow. Man blir ju mörkrädd. När min pappa som var egen företagare avbokade jul, nyår och midsommar med familjen för jobb hette det att han var en gos familjeförsörjare. Jag står för huvudansvaret i vår familjs ekonomi och min man har aldrig haft mage att ifrågasätta mitt schema. Inte ens när kag måste avboka saker som varit bokade sedan länge. Välkomna till 2018 😘

 19. Om person A skriver en taskig kommentar till Isabella, och person B då väljer att svara på kommentaren med något i stil med ”men är du dum i huvudet eller” och liknande saker… vad får man ut av det? Är man bättre själv då?
  Känner man ett behov att svara på dom elaka kommentarerna kan man väl göra det med ett vårdat språk för att inte själv egga på den negativitet som råder här? Eller helt skita i att svara på kommentaren för personer som bara skriver elaka saker inte världa den uppmärksamheten!

 20. Lite tufft att ställa in midsommarresa två dagar innan, men jag vet, det handlar om hur jag själv hade reagerat och känt om någon gjorde så mot mig. Hade verkligen blivit jätteförvånad, haha. Och ledsen. Hade försökt att inte planera liknande planer då i framtiden :p
  Förstår dock att det säkert handlade om något akut på jobbet när det blev så.
  Take care!

 21. Jag förstår att man måste bli stålsatt av att drivs denna bloggen. Sveriges mest elaka kommentarer, inte bara ibland heller utan konstant. Alla som skriver att I är känslokall osv, fundera på hur ni hade blivit om ni ständigt fick läsa alla dessa kommentarerna om dig själv. Jag hade gått under dag 1. Beundrar att Isabella orkar fortsätta.

 22. alltså HUR OSÄKRA är ni som kommenterar här i sina egna förhållanden? ser hur folk skriver ”jag skulle aldrig klara av om min kille ställde in med så kort varsel?”. det låter ju som om att ni aldrig varit med om att saker och ting inte blir exakt som ni tänkt er? visst, klart en säkert känner att det är skitsynd när en inplanerad resa inte blir av, speciellt om en sett fram emot den länge. men trygga människor som inte hänger upp hela sitt liv på sin partner, klarar av att ställa om, haka på några vänners midsommarplaner istället – och sen är det inte mer med det. så får man väl hångla lite extra mycket när den andra kommer hem från jobbresan istället. mardröm att leva ett liv där allt står och faller om en viss persons planer inte råkar klaffa som tänkt.

 23. Alltså man blir ju psykiskt sjuk när man läser kommentarerna här inne! Ingen som ens tänker ”vad som helst kan ha skett, kanske är det till och med H som ställt in men det framgår inte”. Pajkastning utan dess like och man ser nu hur många det är som inte har något liv. My God människor, varför så mycket hat? Är det så tråkigt i ert eget liv att detta är det enda som kryddar det? Det är ju vansinnigt alltså. Hoppas aldrig att du slutar blogga pga detta Bella, snuva oss andra genuint inspirerade och stöttande människor på din blogg. Ta hand om dig, kram

 24. Saftiga priser måste jag säga. Jag menar 169.000 för en ring gör mig svettig och lite irriterad. Jag unnar mig en del som egen företagare men jag personligen skänker bort en hel del pengar till välgörenhet. Alla gör vi som vi vill med våra pengar men jag blir nästan stött när vi vet hur världen ser ut och ändå lever i överflöd. Vi som tjänar mer än vanligt borde också göra mer. Den lyxen behöver man inte skylta med, hur hårt man än arbetat för att kunna unna sig den.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..