Founders Forum

Wow vilken kväll det var igår! Galan var på BBC Studios så jag åkte dit vid 19 och då var det en stor drink. Jag hade på mig en klänning som Stylein har sytt upp för det här specifika tillfället, men jag gillar den så mycket så jag har faktiskt frågat om vi kan få in den samt en likadan i svart i ordinarie sortiment. Och det kommer vi nog göra!

Till den fantastiska klänningen så bar jag en väska från Prada och ett par nya Manolo Blahniks. Jag har ett par i nude som är väldigt höga men dessa är i ljusgrått och lite lägre. Finns på Savannahs i Stockholm.

Vid incheckningen mötte jag min idol Niklas Zennström, han är la grunden till Sveriges start up-community och startade Skype. Att möta honom vid ingången la ganska tydligt nivån av kvällen. 400 jättar och så jag. Puh! Hej självförtroende.

Men det var bara att sträcka på sig och påminna mig själv att min resa inte är på miljardnivån nu men snart så. Jag träffade otroligt intressanta personer, alltifrån Monica Lewinsky som jag pratade om mediadrev med till enorma riskkapitalbolag. Varenda bolag som jag har följt såsom Facebook, Google etc var på plats. Från Sveriges håll så var det jag, Ola Ahlvarsson som äger Epicenter, Johannes Schildt som startat Kry och vid mitt bord hade jag Atomico. Jag såg dock inte Branson som alltid är där men det gjorde inget. Det kommer fler tillfällen.

Helt klart en fantastisk kväll som jag kommer att leva länge på. Ytterligare ett baby step framåt i min karriär – heja! Resan är en berg och dahlbana och tempot saktar aldrig ner.

Nu ska jag hem till mina barn.

 1. Fantastisk klänning, dock hade jag önskat en bred spets som axelband (i detta fallet vit och på en svart klänning svart spets).

  1. Jahaja…man kan gå till en sömmerska som syr upp ett klädesplagg precis som man själv vill ha det. Klänningen här är uppsydd efter hur Isabella vill ha det.

   1. Lägger mig inte i själva diskussionen men argumentet ”barn dör inte av” är så lam. Det är väldigt mkt som inte dödar ett barn. Barn överlever genom fysiska och psykiska trauman de flesta knappt kan föreställa sig. De lever på soptippar, svälter, deras kroppar säljs innan de ens kommit upp i tonåren, bomber faller över deras hem – och de överlever. Så please 🙂
    Bara för att det inte tar kål på dem är det ju knappast nåt å vifta bort. Många ggr. Men kanske inte just att deras mamma dricker lite vin dan innan hon ska träffa dem då men 🙂 menar argumentet generellt

  1. Varför i hela världen skulle hon inte göra det? Om man har barnen på heltid (ensamstående eller inte), ska man då aldrig få dricka alkohol?🤔

  2. Vad är det för jävla fråga? Tror knappast hon dricker så hon blir dyngrak men även om hon skulle göra deg – ad spelar det för roll så länge hon klarar av att vara mamma till sina barn dagen efter?

  3. Hon har gång på gång sagt att hon tar ett glas vin men dricker aldrig upp glaset. Sluta med pekfingret, vill inte du göra det så fine det med.

   1. Och det litar du på. Isabella har sagt mycket som inte stämmer.

    Däremot unnar jag henne att dricka gott och resa.

  4. Kan man inte göra det? Jag förstår inte riktigt? Hur menar du?

   Jag vet människor som lämnar sina barn hos mor och farföräldrar och går på stora fester, sen hämtar de sina barn nästa dag.Högst normalt.
   Ska man sluta göra saker när man får barn? Ska man bara bara bara vara vid sitt barns sida? Aldrig möta andra människor, aldrig gå ut, gud förbjude ha en stund för sig själv? Ska man sluta leva helt när man får barn?

   Jag förstår inte. Snälla snälla snälla du, förklara hur du tänker!

   För det kommer aldrig hända mig oavsett. Jag har inga barn, men om jag skulle få det i framtiden, så kommer jag aldrig sluta vara människa. Det gör dig bara bitter. Så som du skriver nu tex. Det känns så himla bittert. Snälla, gå och prata med någon och alla andra som pekar pinne hela dagarna i ända. Hur orkar ni med er själva? Hinner ni med era barn?!

   Väx upp

 2. Så dyktig du er Isabella, imponerende!
  Mektig å ta del i et sånt arrangement. You og girl!
  Ha en fin dag!

 3. HUR ORKAR alla ni negativa / avundsjuka / otrevliga människor ta er tid och kommentera här? Ogillar ni Isabella – så läs en annan blogg!!!!! LÄGG ER TID PÅ VERKLIGA PROBLEM (ej Isabellas alkoholintag eller mängd träning). Ni är P I N S A M M A !!

 4. Åh vad kul att det går bra för dig! Hoppas du får en fortsatt fin vecka och helg! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för ett öppnare samhälle och klimat. Ta hand om er, kram <3

 5. Du är tydligen grym på det gör i och med att du får komma dit bland som du säger alla jättar. Jag tror att du/ni kommer nå miljardgränsen inom kanske fem år.

  Jag har läst bloggbevakning ett tag nu och jag undrar hur du står ut med den där hetsjakten som förs mot dig?

  När jag läser den bloggen så förs tankarna till mobbning, förföljelse och trakasserier oc ibland kopplat med hån..

 6. Tänk om alla de som ägnar sin energi och tid till att skriva omogna kommentarer valde att lägga energin på t ex cancerforskning istället. Fan vad friska vi skulle bli och vad fort det skulle gå! Haaaaaaaaaaaa

 7. Jaaa!! Älskar också klänningen och hade så gärna köpt den, hade dock helst sett att den var lite kortare i kjolen! Men smaksak!

  1. Tänk så ser jag oxå ut. Är ute ofta med kjol /shorts men har ofta tröja upp till. Blir då brun om benen.
   Ansiktet smörjer jag med Spf 35.
   Gör jag fel ?

 8. När det gäller din klänning borde du kommentera till sömmerskan att passformen under armen inte är bra. Man ser rätt in på din bh. Detta syns på Instagram.

 9. skulle verkligen köpa klänningen om den kom ut i ordinarie sortimentet. Men kanske skulle vara bra att göra den 0.5-1.0 dm kortare då den ändå går ner en bit under knäet nu och du är ju ganska lång om jag minns rätt 🙂 . Skulle bli för långt för mig i alla fall 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..