Äntligen hemma

Herregud så trött jag är. Nattade barnen vid sju vilket är tidigt för att vara de nu när det är så ljust men de var också trötta. Jag somnade själv på en gång. Jag märker att min kropp och psyke liksom pustar ut när jag kommer hem efter jobb-resor.

Hur som helst, jag landade halv tre och åkte hem direkt och hämtade barnen på förskolan. Sedan blev det lek i en park innan vi åt middag med Hayley hemma. Jag hade köpt med mig macarons till gänget men det var inte så populärt bland barnen. Jag trodde nog ändå att jordgubb skulle gå hem. Salt karamell är min favorit.

Sedan blev det läsmys med barnen. Pippi samt en egen bok som Gillis hade gjort på förskolan. De har haft ett projekt tillsammans med biblioteket och skapat egna böcker. Jag märkte att han hade fått inspiration hemifrån. Jag har nämligen lärt honom alla storys om ”två tomater som var ute och gick och blev ketchup”, sedan har vi hittat på andra saker och mosa. Det skämtet fanns med i boken, kul!

Innan nattning (som blev i min säng i natt, har saknar dom så mycket), tittade vi som vanligt på jordgloben. Det gör vi alltid när jag har rest. Sally brukar fråga när vi ses om jag har flugit ner eller åt sidan idag. Idag visade jag London och så jämförde vi sträckan till LA där Hayley har varit. Sedan nattade jag alltså vid sju och vi alla tre låg och sov inom loppet av tio minuter…

Nu ska jag slänga ett öga på mailen, borsta tänderna och sedan krypa till sängs mellan dom igen. Kram!

 1. Bor hayley med er eller hur fungerar det? 🙂 hänger ni på kvällarna isåfall eller har hon typ en egen del i huset? Bara nyfiken hur det fungerar med nanny 🙂

  1. Oklart om hon är nanny eller au Pair då Isabella har kallat henne för både och. Det är olika arbetsuppgifter och olika mycket ansvar. En au Pair ska bo hemma hos familjen och ska ha eget sovrum och ofta badrum. Som au Pair är det vanligt att man får umgås med familjen även när man inte arbetar, men vill man vara för sig själv så är det också okej. När jag själv var au Pair så hade jag en egen våning i huset, men hängde ofta med mamman efter att barnen hade somnat.

   1. Eller också kan man väl anställa en människa och komma fram till vilka arbetsuppgifter som ska gälla, och kalla det precis vad som helst?

 2. Härligt, gillar att du har så mycket bilder i bloggen. jag bloggar men är dålig på att komma ihåg att fota under dagen. Men det borde hjälpa bloggen att se trevligare ut. Får nog ha det som sommarlovs läxa.

 3. Låter som en underbar kväll med barnen. Även att få krypa ner hos sina barn och somna så full av kärlek och närhet. Kram

 4. Var det du som egentligen var trött och ville sova så tidigt och inte barnen? Jag menar du har missat dagar och umgås knappt med dom..

  1. Barnen hade inte somnat på 10 min om hon ”tvingat” dom i säng för att hon själv var trött. Dom var nog trötta alla tre 🙂

  2. Stort tack till superdupermamman Lana! Så trevlig o vänlig kommentar det värmer säkert i mammahjärtat! Obs ironi om du fattar?

  3. Missat dagar…. är du dum på riktigt eller. Är du lika jävlig mot alla som har delad vårdnad. Hon hänger ju varenda minut med sina ungar när hon har dem, och inte som du som sitter med paddan el mobilen.

  4. Öh, att lägga en tre och fyraåring kl 7 är ju helt normalt. Det är väll snarare tvärtom oansvarigt om Isabella skulle hållit dom vakna bara för att hon varit borta. Och förresten, du skriver att hon har missat dagar, hon har missat 1!! Dag

 5. Skönt att läsa att du också kan vara trött… Ibland känns det som din energi aldrig tar slut 🙂 Mysigt att komma hem och vara med barnen när man varit iväg. Jag gillar också att sova med mina barn och ligga och snosa på de när de sover.

  /Sandra http://kojatillslott.se

 6. Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om vad för uppgifter det är Hayley gör?
  Jag har själv arbetat som aupair utomlands där behovet var större och framför allt mer eftertraktad än i Sverige, vad gör hon när Odd har barnen och vad gör hon när du har dom? Uppfattat att ni har städare och kock så vill bara av nyfikenhet veta lite(:

 7. Hej Bella!
  Jag beställde hem eran advanced skincare-serie och jag måste bara säga WOW! Testade den för första gången igår och jag märkte skillnad direkt! Min hy strålade verkligen och såg så fräsch ut. Bra jobbat! Keep up the good work 👏🏻 Ha en underbar dag! ❤️Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..