För-intervju med Forbes

Vi har haft en bra dag i London. Möte med Pingis imorse och sedan flög hon tillbaka till Stockholm. Jag, Sascha och Emelie är kvar ett dygn till. Vi hade tre timmar innan intervjun så vi gick till Space NK för att shoppa beauty (bästa stället för att hitta inspiration) samt besökte en del butiker. Lyxigt att få gå och botanisera bland smink med Emelie och testa kläder med Sascha.

Blus från Ralph Lauren, kjol från Toteme och skor från Chanel.

Vi valde att luncha på Laduree och beställa en buffé av desserter efteråt. Så gott! Köpte med mig macarons till barnen som jag träffar imorgon.

Vid halv fyra skulle jag träffa Forbes-journalisten på en medlemsclub här i London. Dock var det en så kallad för-intervju för att se om man är tillräckligt intressant nog för en riktig intervju samt hitta en bra vinkel. Snacka om press! Men jag gillar ju när saker och ting ställs på sin spets. Men allt gick bra och vi ska boka in tid för en riktig intervju! Heja! Nu ska jag hoppa in i en klänning och gå på Founders Forum. Väldigt spännande. Ni kan följa kvällen på min instastory. Vi hörs här imorgon.

LOADING..