London med team

Det var en häftig känsla att se Löwengrip ombord på SAS idag. Nu finns vi på alla flighter inom Europa men förhoppningsvis snart på långa flighter också – Heja Heja.

Det var en häftig känsla att se Löwengrip ombord på SAS idag. Nu finns vi på alla flighter inom Europa men förhoppningsvis snart på långa flighter också – Heja Heja.

Bild med personalen!

Vi som åker till London är jag, Pingis, Sasha och Emelie. Jag glömmer ibland att fira när jag nått mål. Förut var det att ha en make up artist varje morgon, det har jag ju idag. Nästa mål var att kunna ha med Emelie på resor. Idag är första resan som jag åker på med make, foto och stylist-team. Kul! På agendan väntar införsäljningsmöte för Löwengrip med en stor återförsäljare, event med Löwengrip ikväll, intervju med Forbes imorgon (!) samt en entreprenörsgala utanför London imorgon kväll. Mycket kul.

LOADING..