Sommartips!

– I samarbete med MyBonus –

– I samarbete med MyBonus –

Som ni vet är jag ambassadör för MyBonus. Det är en tjänst som ger dig pengar tillbaka på allt du shoppar för online. För mig som gör egentligen alla mina köp online blir det många tusenlappar tillbaka varje år. Jag tänkte dela med mig av mina bästa shoppingtips denna vecka samt köp till trädgården, hemmet och sommarens resor. Gällande kläder blir det mycket Stylein, Max Mara och Filippa K men en kedja som jag ofta hittar snygga och prisvärda plagg i är Gina Tricot. Via MyBonus får man 50% på bl.a. klänningar och blusar under sommarrean samt 3% i återbäring via MyBonus. Blusen jag har på mig idag är från Gina. MyBonus har även en deal med Åhléns där det är 50% på stora delar av sortimentet samt 4 % i återbäring och där pågår sommarrea för fullt just nu.

Hos Matsmart har de 20-90% på hela sortimentet, fri frakt hela juni och dessutom 4% i återbäring – bra för både plånbok och miljö. Något som jag har bunkrat upp med är solskydd och behöver ni fylla på så finns det en bra kampanj hos nätapoteket MEDS. MEDS är snabba, har fria leveranser och tillstånd från Läkemedelsverket. Just nu har de 20% på alla solskydd och 8% återbäring på det.

Det är roligt att vara ambassadör för MyBonus, allt som ger extrapengar till hushåll är bra och det vill jag stötta. I deras sortiment med över 670 butiker finns verkligen något för alla, allt från mode, skönhet, barn, resor, hotell och mycket mer. Hur många av er är medlemmar på MyBonus? Kommentera jättegärna vad ni tycker om tjänsten, jag är nyfiken!

Bli medlemmar på MyBonus ni också genom att klicka här.

– I samarbete med MyBonus –

LOADING..