Ett brev

Jag åkte hem en vända på eftermiddagen idag för att ta ett möte hemma. Möttes av detta brev på matsalsbordet och blev rörd:

Fina ord av Anders Wall!

Nu ska jag iväg på middag. Tack för era svar tidigare idag, jag har samlat allt. Har en ny klänning från fantastiska Lili Jahilo. Skorna är ifrån Chanel. Förresten, Apoteksgruppen har en kampanj där man får vår fantastiska ansiktstvätt om man köper två produkter, ni hittar den här.

Hörs imorgon!

 1. Frågan du lyfte tidigare gällande entreprenörskap är så viktig, och så spännande.

  Själv tror jag att det är viktigt att ungdomar får lära sig om entreprenörskap i tidigare ålder och få förstå att det finns många sätt att lära sig och ta sig an utmaningar, inte endast det sätt som skolan förespråkar. Med andra ord tror jag det är oerhört viktigt att att få tonåringar att upptäcka att vi alla har olika sätt att uppnå vår fulla potential.

  Jag har fått turen att få arbeta med just detta, vilket gör mig så otroligt lycklig. Som nybliven VD för bolaget Rookie Startups så utbildar vi ungdomar i entreprenörskap som ett sommarprogram, och har sedan 10 års tillbaka utbildat över 3700 ungdomar som under en sommar fått starta sitt eget bolag. Helt fantastiskt. Men självklart finns det många sätt att utveckla vårt bolag för att ännu mer stärka ungas entreprenörilla förmåga. Nu var frågan mer riktad hur Sverige kan få fler entreprenörer, och där tror jag på att få in den typen av kunskap i tidigare ålder. Men jag tror att det är minst lika viktigt att prata om intraprenöskap, för idag är det tyvärr många bolag som endast väljer att anställa unga toppstudenter med specialistkompetens. Självklart är dessa personer otroligt viktiga för företag, men det finns lika många, inklusive jag själv, som aldrig har varit ”specialist”, utan generalsist. Att få in unga genrealister i bolag tror jag blir mer och mer viktigt så att hitta sätt att ta in ungdomar och unga vuxna som har en intraprenöriell syn tror jag blir allt viktigare för vårt samhälle.

 2. Wow, magstarkt att Bloggbevakning att lägga upp det senaste inlägget om dig. Får man inte ens begå misstag, som man raderar och ångrar, utan att hon tar upp det igen och visar för hela världen.

  Heja dig förresten, skulle gärna sitta i publiken och lyssna på inspirerande och lärorika tal från dig!

  1. Så klart man får begå misstag men då kanske man kan skriva nåt om det istället för att bara mörka allting. Blir ju jättekonstigt alltihop ju….

  2. Mia – Camilla har inga spärrar om vad hon skriver ihop för hopkok. Dessutom har hon några stycken, som hon fullständigt älskar att hata o det syns vilka i hennes skrifter.

 3. Har sett att Isabella skrivit om sin pms och så tidigare. Jag har extrem pms och åt Yasmin i 6 år tidigare, tänke att jag slutar och testar utan då man blev så påverkad av att det skrevs så mycket dåligt om hormoner. Man ska vara ”naturlig” o inte proppa kroppen med något onaturligt liksom. Har gått 2 år utan nu. Har pms, sjukdomskänsla i samband med pms, humörsvängningar, osv… Man läser så mycket negativt om P-piller men jag var nästan hög på lycka när jag tog dem. Finns det fler som mått/mår bra av sina p-piller?

  1. Men börja ta dem igen då om du mådde bra av dem? Vad är vitsen med att ”vara naturlig” om du mår sämre av det?

   1. Mådde dåligt där en period men tror att det var stressen i livet och inte P-piller som orsakat dem. Därför jag testat utan bland annat. Men ska testa igen. Det är vitsen. Tack alla andra för svar!

  2. Jag mår jättebra av mina. Pratar man med sin läkare och det inte finns några medicinska skäl till att man inte ska ta hormoner så tkr jag inte det är någon fara. Det har blivit väldigt inne med hela denna hormoner inte är bra men faktum är att många mår bra av hormoner. Det finns de patient grupper där vissa hormonpreparat inte är rekommenderat. Men annars är det väldigt säker metod! Tror absolut det finns de som mår dåligt av preparat de provat och vissa hormonpreparat inte passar alla och man måste hitta det som ligger i mest balans med ens egna nivåer.

   Har pluggat 3 av 5 år inom apotekarptogrammet då man blir läkemedelsexpert och just detta har diskuterats mycket på föreläsningar.

   Hoppas det löser sig för dig.

  3. Det är klart att du kan! Det är individuellt vad man mår bra av. Lyssna på läkare och inte ovetenskapliga trender på internet. P-piller är inte farliga i sig. Fråga din gynekolog och hen kommer ge dig bra råd!

  4. Här! Har inte de beskrivningar du har, mår relativt bra utan piller ändå. Men jag var sur, tröttare och svängigare humör utan. Direkt jag äter piller blir jag lycklig och harmonisk. Kommer aldrig sluta

  5. Testa akupunktur har pmdd den värre varianten av pms och mina besvär försvann helt efter en tid med akupunktur.

 4. Fast du borde nog kollat vilken information i brevet du la ut. Det var ju inte tanken att avslöja dom övriga namnen såhär. Mediaträning kanske värt att fundera på men det kanske du redan har?

 5. Jag hoppas du har fel om SD (tyvärr har du kanske rätt men de orden vill jag knappt ta i min mun). Deras kvinnosyn och främlingsfientlighet är skrämmande och sorglig. Det ger mig som kandidat på Centerpartiets kommunlista i Örnsköldsvik ännu mer drivkraft att visa vad vår politik står för. Ett värderingsval, som Annie sa.

 6. SnällA du… Stanna upp och njut av livet… Av dina barn. Vem imponeras och bryr sig om vad du har åstadkommit? Varför och för vem måste du vara så ” mäktig” för dina barn är du bara mamma. Låt dom ha en ” riktig” mamma. Det är det bästa du någonsin kan åstadkomma i livet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..