Ny sovrutin

God morgon!

Trots att jag egentligen kan jobba och vara ledig när jag vill så har jag ändå alltid fredagskänsla i kroppen. Det förstärktes efter att jag fick barn. Jag älskar att fundera på vad jag vill äta ikväll, vilket vin jag vill ha, vilken efterrätt det blir. Just nu är jag i en råraka och löjromsfas – fantastiskt gott. Barnen har önskat popcorn och glass ikväll. Jag lämnade dom lite senare imorse och sedan åkte jag in till stan för att ta ett möte vid tio. Men jag kom lite tidigt så jag satte mig på ett café och beställde in en espresso.

Jag har bytt sovmetod hemma vilket gör att jag är tröttare än vanligt. Förut nattade jag barnen i min säng alternativt bar över dom när jag själv skulle sova. Då blev det en hel natts sömn. Men nu så nattar jag dom i deras sängar och så får dom själva knata över när de vaknar. Gillis brukar krypa ner i sängen utan att jag märker det mitt i natten men med Sally är det en chansning. Antingen sover hon till kl 5-6 och sedan kommer över eller så vaknar hon och ropar på mig. Inatt hämtade jag henne 04 och sedan hade jag svårt att somna om.

Hur som helst, jag har ingen dag med stora beslut eller strategi idag så det är ingen fara. Jag ser fram emot att hämta barnen och checka ut. En hel helg i villan bortsett från ett kalas!

LOADING..