Fish taco

Fredag och fish tacos här hemma! Otroligt gott med mangosalsa och chilmayo. Efter middagen ville barnen leka i trädgården, vattenlek och roll-lek i lekhuset. Sedan blev det You tube i soffan. Vi alla älskar The Swedish Family, vi ser alla deras avsnitt.

Pankofriterad färsk torsk, mums!

Förresten! Det händer saker här hemma. Nya gardiner, matta och soffor. Bättre bilder kommer senare. Nu sover barnen och jag ska ta en dusch och lägga mig och läsa senaste numret av Mama och äta naturgodis. Efter år av paus har jag fått en dille på dom igen. Trevlig fredag på er :- )

 1. Men H sover väl inte över när du har barnen? För det är väl ändå dom du ska umgås med under dina mammadagar

  1. Det ska väl du ändå skita i hur hon prioriterar sin tid och med vem hon delar den med? Du tror väl ändå inte barnen hamnar i skymundan för att H sover över?

  2. Skojar du eller? Får hon inte alls träffa NÅGON annan förutom sina barn när det är hennes mammadagar? Ska hon isolera sig från pojkvän, familj o vänner då?! Barnen mår antagligen bra i hans närvaro också, så om han nu sover över så hade det inte alls vart konstigt. Blir så arg på sådana idiotiska kommentarer!!!!!

  3. Men herregud människa. Hur orkar man ens lämna en sådan korkad kommentar? Vad är de för fel på folk?

   Har aldrig ens kommenterat någon blogg tidigare, nu var jag tvungen. Blir så trött när man får se dumma kommentarer som dessa när man går in på Bellas blogg.

   Du är den grymmaste mamman till dina barn, vare sig H sover över när barnens hos dig eller inte. 🙂

  4. Varför skulle han inte kunna sova över?
   Hon får väl göra precis vad hon vill, de har säkert svinroligt alla fyra när han är där.
   Vad är det för något du insinuerar? Onödig kommentar.

  5. T – Vilken otroligt patetisk kommentar! Så en ensamstående med barn, får inte träffa – eller Gud förbjude – ha sin partner hos sig över natt, när personen har sina barn? Jisses!

  6. Det var det dummaste jag läst!! Hur menar du att
   folk gör som giftar om sig eller skaffar sambos efter att de skilt sig? Har de då inte tid att umgås med sina barn bara för att en annan person kommer in i bilden? Kan man inte hänga som en familj allihopa??!

  1. Försök att fokusera på att må bra inifrån och ut så ska du se att ditt behov av att kommentera och trasha andra kommer att gå över. När det kommer till bella så är hon fantastiskt vacker & inspirerande. Inget mer än så behöver egentligen kommenteras.

  2. Men vad är det för kommentar? Herregud, ge dig människa.
   PS. Läser du tidigare inlägg när hon skrev om sin träning så vet du.

  3. Vilken diet går Isabella på? Jag måste prova. Om man blir vältränad av en diet vill jag verkligen veta vilken diet det är! Tacksam för svar. Njut av helgen!

  4. Du förutsätter alltså att hennes mål är knutet till kilon och inte till välmående?

   Tragiskt!

  5. Lana, en diet är rimligtvis inte ansedd för att gå ner i vikt utan rör sig om att ha en kosthållning som på någotvis ger en önskad effekt oavsett om det är att känna sig piggare, få bättre tarmfunktion, sänka LDL, få mer balanserat humör, öka sin idrottsprestation etc.

   En bantningskur är vad du tänker på då dess syfte primärt är att få en individ att minska i vikt. Sen kan man alltid diskutera om en bantningskur ger kvalitativ viktminskning eller inte då restriktionen oftast är så extrem att individen tappar vikt från strukturer som många gärna vill bibehålla, typ muskulatur.

   Oavsett så tycker jag att det är väldigt tydligt att Isabellas kosthållning fungerar bra för henne då hon ser pigg och hälsosam ut men viktigast av allt, hon säger själv att hon mår bra av den. Det är dessutom naturligt att periodvis pendla lite i vikt så hur spelar det någon som helst roll om hon har gått upp eller ner några kilon när hon äter mestadels näringsrikt och är fysiskt aktiv flera gånger i veckan?

 2. Men åhh, perfekta blåfärgen på soffan. Sååå fin. Kuddarna och gardinerna är en perfekt matchning. Tillsammans ser det sobert och lyxigt ut. Väldigt du! 🙂 Fina foton överlag. Älskar pioner. Önskar er en trevlig helg. Kram!

   1. Älskar det ordet, sobert 🙋🏼Vad anser du vara fel med att använda det ordet, dum kommentar

 3. Varför berättar och visar du bilder i varje inlägg vad ni/ du äter för mat? Bloggen har blivit mer av en matblogg, super tråkigt.

  1. Själv tycker jag dessa inläggen som handlar om mat är de absolut roligaste att läsa! Precis som jag tycker inläggen om företagande är de tråkigaste, medan många andra tycker de inläggen är de absolut intressantaste. Alla kan ju inte tycka samma! Därför är det ju tur att Bella har sådan skön mix som hon har på inläggen!

   Go mat-inlägg säger jag! Älskar både inspiration till hemma-middagar och inlägg om restauranger.

   1. Okej Vendela. Men Sofia har fortfarande rätt att uttrycka sin åsikt om vad hon gillar och inte gillar. Precis som du själv gjorde nyss.

   2. Okej Vendela. Men Sofia har fortfarande rätt att uttrycka sin åsikt om vad hon gillar och inte gillar. Precis som du själv gjorde nyss.

  1. Endel luktar smörande beundrare som ännu inte förstått iden med bloggen och kommentarerna…lite småkorkat kan det kännas. Utan avundsjuka. Finns ännu nån som helt enkelt inte prioriterar som bloggaren, det gillar jag att läsa i kommentarerna. Att finns ännu nån som ser igenom låtsasvärlden här. Inget fel i att tjäna pengar på er, men smålustigt att ni går så i försvar.

   1. Ja som alla andra bloggar. Hur tror du att influencers tjänar pengar? Genom sin ”låtsasvärld”. Deras bloggar/instagram/hemsidor ÄR deras verksamhet.

    Jag förstår inte hur detta kan har gått så många förbi. Läsare blir upprörda för att Bella driver bloggen som ett företag med strategi. Det är klart hon gör. De gör dem allihopa. Det är som att säga att IKEA har en PR-strategi. Läsare blir upprörda för att Kenza sörjer för lite eller för mycket. Vad hon visar har väldigt lite med verkligheten att göra. Bra att de numera pratar om sociala medier och offentlighet i grundskolan. Till och med vuxna människor verkar ju ha svårt med begreppen.

 4. Uch jag får ont i magen av att läsa vissa kommentaree och då är dom inte ens till mig. Fortsätt vara du Isabella, du inspirerar 💕🌸

 5. Vilka elaka kommentarer du får! Jag skickar kärlek istället, du verkar vara fantastisk! Heja oss mammor som vänder oss in och ut för att få allt att funka. Du är grym & inspirerande!

  1. På vilket sätt vänder Isabella ut och in på sig? Hon drar in mycket och köper tjänster. Däremellan verkar hon leva ett gott liv med tid till skönhet, träning, resor och god mat.

   1. Ja Mia-Maria är det inte fantastiskt att man kan arbeta och tjäna pengar på precis det man vill.
    Sarah kanske menar att man kan vända sig ut och in på olika sätt…

   2. Glöm inte att heja på alla pappor som vänder ut och in på sig själv för att få vardagen att funka. Eller varför inte ensamstående föräldrar där ena parten inte hjälper till alls? Speciell cred till dom som gör det utan assistans i städ, matlagning, tvätt, barnpassning och ändå lyckas jobba heltid. Det är fan inspiration:)

   3. @ P
    Din kommentar går inte att besvara, men jag missunnar ingen att leva gott. Tycker däremot inte att Isabella jobbar så hårt som vissa tycker. Lever själv gott och med ålderns rätt och goda placeringar sliter jag inte ut mig. Visst kan jag ha långa arbetsdagar ibland men de kompenserar jag med ledighet. Men jag vänder inte ut och in på mig för att leva så.

 6. Färsk torsk? Nån som varit ute o fiskat o kommit hem med den till just dig? 😉😉 All fisk fryses ner på båtarna när dom fiskar. Båtarna ligger ute i flera veckor, tills den är full och sen åker de hem igen. Och sen ska fisken färdas fryst innan den når mataffären i båtar och lastbilar.
  Den ”färska” fisken i fiskdisken är alltså upptinas av affären 😄👍

  1. Här på västkusten åker fiskebåtarn ut på morgonen, är i hamn till lunch då kan man antingen köpa direkt från båtarna annars levereras fisken FÄRSK direkt till butik. Har flera vänner som är fiskare och har aldrig hört talas om att vara ute i veckor och fiska, inte i Sverige i alla fall. Så jo.. färsk fisk äter i alla fall vi 12 månader om året!

  2. Kanske om man bor i skogen där man inte har tillgång till dagsfärsk fisk. Kanske du själv inte kan köpa färsk fisk och är avundsjuk på det?

  3. Det var bland det dummast jag läst på länge. Du verkar inte ha någon som helst koll på vad du snackar om. Säljs fisken som färsk har den inte varit frusen. Där jag bor fiskar man på natten, landar fisken på morgonen så att den är i butik på förmiddagen. Färskare än så kan det knappast bli!

   1. Torsk fiskas oftas i bl.a. Norska havet och hur tänkte du att man ska få färsk torsk till Sthlm… trodde du att man kunde fiska torsk i Mälaren eller?
    Västkusten är väl enda stället i Sverige där det går att få färsk fisk ( om man inte fiskar själv) och pm du läst Bellas blogg så vet du att hon bor i Sthlm….
    Hur ska man få tex färsk tonfisk i Sverige som de säljer i fiskdisken? Den fiskas ju bla i Atlanten, hur ska den kunna hållas färsk hela vägen till Coop i Malmö tex..
    Det enda du kan få färskt skulle väl vara flygfisken dårå eftersom den kan flyga hela vägen till din lokala fiskdisk…..

   2. Färsk fisk innebär att den inte är, eller har varit, frusen. Det gäller väl även i Stockholm? Att sen vissa fisksorter måste transporteras till kund innebär ju inte att den inte är färsk. Med ditt resonemang Therese så skulle det alltså inte gå att få färsk torsk i Stockholm!? Ta ett snack med en fiskhandlare så att du kan lära dig lite om färsk fisk. Det verkar du behöva! Du kan börja med att lära dig lite genom att läsa här: http://sjomatsframjandet.se/fisk-i-koket/ar-fisken-farsk/

 7. Inredningen ser jättefin ut! Gillar detaljerna med kudden, soffan och så byrån med de fina läderhandtagen i bakgrunden. Vacker inredning ger så mycket ro i sinnet för mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..