Stort steg

Pingis och jag tog ett stort beslut med vårt skönhetsbolag, efter ett år av förhandling har vi nu en distributör i norden. Dermarome! Det innebär att vi släpper all försäljning i Skandinavien till dom, rent praktiskt betyder det att dom fortsätter att driva alla affärer vi har här med Löwengrip samt jobba för att fortsätta att växa här. Pingis och jag jobbade upp omsättningen i Sverige till 70 miljoner (det landar vi på i år) men nu är det alltså dags att lämna över facklan till en stor etablerad distributör.

Dermarome jobbar främst med stora spamärken och är distributör för Elemis, Dermalogica, bareminerals etc. Det är ett stort steg för Löwengrip att vi nu platsar här.

Vi var ett stort gäng under mötet!

Dermarome har ett enormt kontor med alltifrån rum för utbildning men också behandlingar. För oss är det viktigt att hela tiden bjuda in personal som säljer Löwengrip på utbildningar för att de ska lära sig om våra produkter.

Pingis och jag berättade om bolaget för alla anställda och hur vi jobbar.

För alla konsumenter blir det ingen skillnad och vi kommer fortsätta sköta allt marknadsföring och PR. Men Pingis och jag har en filosofi att man ska göra det man är bäst på. Och därför får Dermarome sköta befintlig försäljning i Norden medan Pingis och jag med team tar sikte internationellt. Nu kan vi fokusera på det helhjärtat och stärka upp vårt e-commerce team. Vi söker just nu en Online export director här. Fantastiskt roligt!

LOADING..